ЮЛСКИ мамита-щастливки чакат бебешки усмивки

• 16 415
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Валче,щом пропускат значи са й малки.Ние днес почнахме на размер 3 и е супер,иначе 2-ри р-р,ни стягаше много крачетата и пропускаше.
Прах за пране използвам Сано Максима,много съм доволна  Peace
Ема започна да се подсича по вратлето,и по крачето на сгъвката на коляното,кремчето на Бюбхен много ни помага.Та мисълта ми беше,дали е възможно да се подсича от праха за пране,защото така ми каза продавачката от детския магазин в който си пазарувам?

# 211
Здравейте всички, аз вчера пак ходих на доктор да ме дупчи и уж каза че съм по-добре...продължавам да пия Аугментин та дано се оправя. Аз все още не давам от болната гърда, но я цедя заради лактацията и гледам че има ефект...само дето беба не я изяжда  Sad но се надявам скоро всичко да се нормализира.

Попова, стискам палци  Hug
Докторът обаче каза че даже след спиране на кърменето пак може да рецидивира тази инфекция и да станат бучки, та не знам какво да мисля  ooooh!

Иначе ние вече се заглеждаме по играчки и определно е станала по-кротка. Чета за тези лактационни кризи, но честно казано не знм дали ги имаме...нещо не мога да ги усетя, ама ние с цедена кърма с шише и изяждаме средно по100мл.

Това е за сега....а утре съм си поръчала масаж следобяд  Laughing, защото много ме боли гърбът отляво

# 212
  • някъде
При нас вали дъжд  Sad и засега няма изгледи за по-хубаво време, а мама и бебе ще се побъркат вкъщи, защото са свикнали постоянно да "маат гащи" по града! Crossing Arms
Валче с кой номер памперси си, защото при мен така се получаваше като започнах да му слагам 3-та на памперс, защото или са ни големи или аз незнам как да ги слагам! Сега сме пак с 2-та и е  Peace

# 213
didi_81, все още сме с номер 2 и наистина и се отпечатват на крачетата, но не знам дали да ги сменям.

На Ема гащеризончетата вече са й макли, ританките също. До седмица трябва да се снабдим с нови, че ще ходи само по памперс иначе. Все ми се струва, че ще си остане толкова малка и не мога да повярвам, че ще порастне, а дрехите й вече малки Grinning.

Целивки на мишоците и лек ден от мен и Ема

# 214
  • някъде
Честити 2 месеца на Венци на мама Ети!  bouquet
Честит първи месец на Ванеса на мама Бени!
  bouquet
Да са ви живи и здрави съкровищата и много радост да носят на мама и тати!

# 215
Здравейте момичета!!! Влизам да Ви почерпя, Венци стана на цели 2 месеца Simple Smile. Кога изминаха толкова бързо, не знам. Но когато няма проблеми с бебчо времето бързо лети.
За бебоците по много  breastfeeding bombs baby, а на тези който за на АМ Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle, на мамите, кой каквото обича :   cook  food002 beer Wine Glass Popcorn cook cook
Честита месечинка на Ванеса на мама Бени! Да радва мама и тате много и да слушка newsm32 newsm32

# 216
Честити 2 месеца на Венци на мама Ети.
Честита месечинка на Ванеса на мама Бени.
Да са ви живи и здрави слънчицата,и много много да ви радват   bouquet

# 217
Да са ви живи и здрави !

# 218

Здравейте и от мен  Simple Smile  Вчера ходихме да ни сложат противохепатитната ваксина. Нямаше налични, та се наложи да почакаме. Следващата се чудя още каква да е - дали тази  от здравната каса или да си купим петвалентната  newsm78 .Тук във Варна не се поддържали налични такива, затова се прави поръчка до София и се чака около седмица. Така ми обясни педи.

Ние още сме на Памперс 2-ри номер, но мисля като свърши пакета да ги сменяме с 3-ти. Купуваме си ги винаги от Метро, ще споделя после мнение за миризмите   Wink

Откакто се е родил Дамян я караме по боденца тип потник и тези с къс ръкав. Едва тия дни като захладня започнах да го обличам с други дрехи и установих , че има неща, които не му стават  #Crazy   bowuu  Толкова дрехи ще си останат така неносени ....

Относно храненето - продължаваме все така смесено. Цял ден е на кърма , сутринта си прави 3-4 - часови паузи , към обяд започват да намалят на 2-3 часа, а вечер след 19-20 на около час - час и половина . Явно ми се изчерпват ресурсите  ooooh!  Затова последното хранене в 22.30 -23.00 е с адаптирано мляко. След това спи до 5-6 сутринта.  Макар и един път на ден, по изключение 2 пъти , налага се да го храня с АМ. 

И нещо странно забелязах - гъбичката , с която мия единствено шишетата и бибероните на бебето , се разяде  #Crazy  #Crazy Изглежда като проядена, на едни големи кратери.  Едновременно слагам нови гъбички за чиниите и за бебешките работи, след около седмица неговата гъбичка започва да изглежда по гореописания начин.  На вас случва ли ви се ??  Мия шишета от АМ и чай на Хип против колики . Което ме навежда на мисълта, че или в едното, или в другото има страшни химии , чак тръпки ме побиват какво ли може да се случи в стомахчето на бебето  Shocked  За информация, АМ  е Милумил 1.  Моля ви, успокойте ме  Hug

# 219
Честито на бебоците! Да са много здрави и щастливи!
майка ми искаше да оставая червен конец на София, но аз не и разреших дори това.Мнението ми за уроките е , че "хваща " само тези , които вярват.За да плаче бебето си има причина и не бих искала да се залъгвам с уроки и да не се вглеждсам по-внимателно за причината.Може бебчо просто да иска да го гушнат breastfeeding
За пеленките -аз по принцип имам проблем с обонянието и някой път не помирисвам някои миризми, та не мога да кажа дали миришат, но две сутрини подред София само е пишкала , а по дупето и са полепнали едни парченца като желе .И категорично ги сменям от след ващия пакет.
Попова, мисли позитивно и всичко ще ти се подреди!
А тези сладки каки искам и аз да ги видя!Надявам се и аз да си имам сладка кака Софияслед година и нещо!Направо ви се радвам на всички с по 2 дечица- то си е голям купон!
Ау , какъв студ е навън!Направи изкаврам зимните дрехи за бебка cold, че постоянно са и студени ръчичките.
Мамите с бебета с по-дълга косичка, вашите бебоци скубят ли се?
Кокинела, може да се случва това с гъбичката поради някаква елементарна причина.Не се шашкай!

# 220
Здравейте  Hug

Ние малко ви поизоставихме,обаче откакто захладня сме все навън.Не ни се пребира.Хаймани големи  Party  Но си мислим за вас постоянно.   Heart Eyes
Вчера сме излязли в 9ч. и се прибрахме в 18.30ч. Бяхме по морските градини,по центъра,на пазар...

Честитя на всички малки  бебенца за месечинките.Да са ви живи и здрави!
[/color]

На нас дрешките също ни умаляха.Добре че като пазарувахме,купихме и по-големи/да има/
Чорапките ги сменихме,че 0 номер не ни стават.Сега сме на N 1.

Днес купих Либеро 5-8кг.Преди това пак бяхме на Либеро 3-6кг.Много съм доволна.  Grinning

# 221
За уроките-свекито много вярва.Вече веднъж давахме дрешка на Галко да бае една комшийка.
Скоро пак ще отидем че искам да дам червената гривничка със синчето която му е на ръчичката да я обае.Че той нея постоянно я носи  Heart Eyes

А за   luvbed ние си наваксваме. Пазим се с прекъсване на п.акт  Wink Все така сме се пазили толкова години. 

Попова ти какво реши за слингът ?

Hug

# 222
Рени,утре слинга ще е при мен  Hug за което съм много щастлива.Вие много хайманосвате  #Crazy как виу останаха крака от толкова              разходки  newsm78
Относно памперсите,твърдо съм решила пак да мина на Либеро,но 5-8 кг.Миризмата на Памперс е отвратителна  Sick
И на нас много дрешки са ни малки,има такива които още в началото ни бяха малки,то сега са ни ос5танали около 4-5 дрешки....И ние трябва да обурудваме бебка в най-скоро време,че туко виж сме останали по памперс  Mr. Green
Нарина,надявам се и при теб нещата да се наредят в най-скоро време.

# 223
  • somewhere over the rainbow
Честити месечинки и 2-месечинки на празнуващите! Laughing  bouquet
Все се каня да ви питам,ама забравям ooooh!-вашите бебчета акат ли на пяна? На нас от самото раждане акото ни е на пяна и вече се чудя нормално ли е newsm78 Иначе пък всеки памперс е акан и си акаме без проблеми.Даже си мисля,че откакто давам сокчета,акаме по-често /какво по-добре от пишкането и акането/. Това означава според мен,че бебка се храни добре,а и сокчетата й действат добре.
За забременяването-не ми се мисли за следващо забременяване,поне не и в близките 4-5 години. И ние се пазим само с прекъсване на акта,презервативи много рядко,а с другите методи не съм много запозната ooooh! Дано само не стане някоя беля Praynig
Фиона,и аз знам,че уроки магии и т.н. хващат само тези,които вярват в тях. Но пък то не беше рев,не беше чудо-суха,нахранена,напоена,на ръце...видяхме се в чудо и за това решихме да пробваме,като крайна мярка. И то взе,че проработи. Следващия път изобщо няма да се чудя-бегом при бабата.
И ние сме на Памперс 2 още,ама нещо взеха да пропускат и май като свърши пакета,минаваме на 3. От Метро ги взимаме и дано не миришат много.
Айде бай,отивам да си гледам сериала Embarassed Shocked

# 224
Здравейте мами и бебета!

Първо искам да ви почерпя, защото моят Марти вчера стана на 1 месец. Ето я тортата, която направих специално за повода.

Доста време не съм писала и нямах възможност да поздравя всички бебета, затова сега пожелавам на всички сладурковци и сладурани, да са здрави, да им отшумят коликите, да папкат и слушкат много, да гукат и се смеят за радост на мама и тати.

Ние сме добре, но всеки ден се борим с коликитe, които доста ни поизмъчват. Confused Вечер спи добре, събужда се само през 3-4 часа да яде. През деня излизаме на разходка с количката. Ползвам 2 номер на памперс, 3 номер ми се виждат доста големи. Дрешките и при нас започват да стават малки, но необличани останаха тези с къс ръкав. Тук целия август беше студено и всеки ден вали.  Close

Много се смях на кака Мая на Ивичка и с нетърпение чакам да се запозная с тях.  Heart Eyes Другата седмица си идваме във Варна и се надявам да имам тази възможност. Ще организираме една варненска среща. Сега уреждаме документите на Марти за пътуването.

Слинговете тук са доста скъпи. Аз смятам да си поръчам да ми ушият като си дойдем. Вашите с каква дължина са?

Поздрави и целувки на всички мами и бебета от нас!

Общи условия

Активация на акаунт