ЮЛСКИ мамита-щастливки чакат бебешки усмивки

• 16 413
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Наде моят ще го шият от плат 220/90. Много хубава торта.Браво  Flutter  Пожелавам скоро да се разделяте с тия колики.

Нашите се появяват вечер,от дъжд на вятър и само ги мрънкаме и свиваме крачката.

Цитат на dedi :  Не се притеснявай, напълно възможно да си възвърнеш лактацията след като си спряла кърменето дори за 2-3 месеца, т.нар. релактация. Така че, гледай си сега здравето, да се оправят нещата, а след няколко седмици "почивка" можеш пак да кърмиш. Като чета как си се изтормозила, усилията ти после ще са доста по-малки.

Би ли ми казала как е възможно ако не кърмиш 2 месеца/нито цедиш/ и да си подновиш лактацията  Thinking
Накой ако знае,моля да ме светне че една приятелка е в нужда   newsm17

Фиона тази твоята игра ще ме разведе просто  #Cussing out  Нямам нерви с нея .Тва е всяка вечер висене на компа заради нея.  smile3511

# 226
  • някъде
  beer Wine Glass Popcorn  food010 cook cook bombs breastfeeding baby
Аз да ви почерпя, защото днес всички с името Александър празнуват имен ден! Мъжът ми се казва така, а детето- Алекс, което означава че и то има имен ден, та това значи че си имам двама именника! Heart Eyes
Наде, тортата и бебока са ти супер! Peace

# 227
Диди  Честито ти именници   bouquet   Весел празник!

# 228
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

Пак пропусна памперса, може и да са малки вече. Ще пробвам с тройката, ако са й големи, ще се върнем на 2.
 Днес има ужасен вятър и ми се струва, че ще пропуснем разходката следобяд. Вчера въпреки вятъра излязохме и си бяхме доста време навън, но ще видим...

Колики и Ема има, обикновено мрънка от 17 до към 20 часа и си заспива до банята.

Рени, Галко още ли се храни на час и половина, че на нас ни се случва последните два дни и такъв интервал. Ту 3 часа спи, ту час и половина, въобще не мога да му хвана края на това ядене.   Rolling Eyes

# 229
valche аз знам че за да пропускат,значи са малки  Hug
Галинко  от една седмица си влезе в нормални интервали +- 3 часа.
Преди това имахме вероятно някакъв бум,защото искаше на 1или 1,5ч.Макс. 2ч.
Това продължи 1 седмица почти.И в последният ден си чуствах гърдите супер пълни  bombs
Сега всичко се нормализира.  Hug

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 21:40 от Ренито

# 230
S izvinenie za latinicata, no kakyv praznik e dnes za "Aleksandyr" i "Aleksandra"?

# 231
  • някъде
S izvinenie za latinicata, no kakyv praznik e dnes za "Aleksandyr" i "Aleksandra"?
имен ден

# 232
Честити 2 месеца на Венци  smile3525
Честита месечинка на Ванеса на мама Бени
newsm51
Честит имен ден на всички именници

Фиона, нашата мома доста често си хваща косата отзад и я скубе, но явно не силно защото не плаче Rolling Eyes

# 233
Честит двоен празник на Диди!Да са и здрави и послушни мъжете!
Наде, честита месечинка на бебочко!Да расте много послушен!
Много хубава торта!Да можех да я опитам eat
Вие със самолет ли ще пътувате? А паспорт изкарва ли се на бебо или някакъв друг документ?То всъщност може би е различно за БГ и Германия newsm78
Абе, хора, само ние ли сме с памперс 1??? #CrazyНа нас още си ни стават и следващия номер също,
та от следващия пакет ще е по-голям .
Сега ще ходим до педи-то и ще се мерим май.
Нарина, нашето зверче се скубе, когато плаче и така още повече плаче и така силно стиска, че едва и отварям ръчичката.Сега и слагам или  или шапка.Че ще останем без коса   45Мисля да и купя вече и от тези "въшки " за погачата и за кръщенето.

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 15:57 от fiona

# 234
  • някъде
Благодаря ви! Hug
Фиона, какво те притеснява като сте още на 1-та, нали беба хапва добре и наддава! И аз се бях засилила за 3-та но се оказа че са ни големички,та ще почакаме още малко! Peace
И Алекс се скубе понякога, когато е нервен или гладен! Ако искаш сложи и ръкавички- няма как да продължи да се скубе  с тях! Напоследък и неговите ръчички много често са студени, но аз се ориентирам по нослето- ако е топло значи всичко е наред! Peace

# 235
Честито на всички именници,да са живи и здрави,и много щстливи.
Наде,да ти е жив и здрав месечко,само щастие да носи вкъщи   bouquet
Ема днес цял ден е спала около 30 мин.  #Crazy ,не знам какво става и защо не иска да спи това дете  newsm78 ?Иначе не е нервна,заглежда се по играчката над леглото,дои извадих активната гимнастика въпреки,че й е рано,но пчеличките които висят са й интересни.Чак сега заспа на гърдата  Whistling ,дано да е за дълго.
Хайде хубав ден от нас   bouquet

# 236
  • Варна
Честита месечинка на Марти на Надето! Да расте здраво и весело дете за радост на мама и тати!
Честити именници на Диди!

Наде аз с удоволствие ще дойда ако организирате варненска среща на юлските бебоци.
Ние днес ходихме на ортопед, че нещо гънките ни се разминаваха, а пък сме рискова група, защото сме седалищно родени. Всичко ни е наред  Praynig и вече съм спокойна. Доктора каза, че в кенгуру су слага след 3 месец.
Иначе Тошко е добре  яде, спи, като е буден кротува. Колики вече изобщо нямаме. Не знам да ли си въобразявам, но от както сме само на АМ коликите ни изчезнаха. На тошко също някой дрех вече му станаха малки.
Това е за сега ото нас
Целувки на бебоците!  bouquet

# 237
Попова защо да му е рано на бебока за акт. гимнастика,бе  Thinking Те вече се заглеждат по всичко.И се заслушват.
Моят бебо като му пусна музикалната играчка и спира да мрънкоти и я глеееда.Много му е интересно всичко.
Днес го оставих в шезлонгът а там има плюшени играчки.1/2 час се занимаваше с тях и ръкомаха и ги удря.
Ама си играе и мълчи апък аз си шетах  Joy

Със спането днес и ние сме скарани. 2 пъти спахме за по 20 мин. и тва е за цял ден.Неще и неще да заспи как ли не го въртя.А очите му червени 2 не вижда.Голяма игра падна  Tired

# 238
И ние се заглеждаме и услушваме,но още не маха с ръчички,и за това мисля,че е рано.
Сега дремна за 20 мин.и се събуди със силен плач  smile3514
Май пак сме в скок в растежа,защото днес ядем през 1-1.1/2 час за по 4-5 мин сукане.

# 239
Аха,много е възможно  Hug

Аз му хванах чалъма на Галин и вече папа докато си чета и пиша във форума  Joy
Сложила съм една възглавница в/у краката си и той на нея.В  момента папка дребосъка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт