ЮЛСКИ мамита-щастливки чакат бебешки усмивки

• 16 406
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
popova ние също ядем на 1 - 1,5 час и определено сме в такъв скок с друго не си го обяснявам. Ема тя се заглежда по играчката на леглото, но максимум за 5 мин.

# 241
Наде честито !Много хубава торта Simple Smile
Честито и на всички именници!

Момичета да ви питам бебетата ви имат ли корички по главата и как ги третирате?

# 242
Благодаря ви за поздравленията!

Фиона, щом нямате течове от номер 1, няма защо да ги сменяш. Ние едва от 1 седмица сменихме на номер 2, но ми се струва че се врязват повече в крачетата.  newsm78
Ще пътуваме със самолет, няма как иначе. Паспорт ще му вадим в България, а сега за да го изведем само пасаван от консулството трябва да получим. За тази цел в събота водихме Марти на фото за паспортна снимка. Измъчиха го горкичкия. Той още не може добре да си държи главата изправена, а там половин час го мъчиха докато направят снимката.  #Crazy

# 243
Рени,ние отдавна се храним на компа  Peace
Mama Pisana,ние нямамекорички,но четох във форума,че има някакво кремче на Клоран,специално за крустичките по главата и струва около 10 лв.,бил много ефикасен.Ако искаш пусни търсачка в майки(бъдещи и настоящи)има много по въпроса  Peace

# 244
  • Варна
Здравейте мили мамита  wavey
Тъй като не съм влизала от няколко дни първо искам да честитя на всички бебоци които са празнували своите месечики.Дано да са много здравички и да не ги мъчат гадните колики  love001
Честити именници на didi_81.
аз не влизам защото нещо яко съм се депресирала newsm45
моя мъник само плаче,вече незнам какво да правя,няма денем,няма нощем рев и толкоз.страх ме е да не се изсипе.и аз почнох да плача с него,то не се издържа да го гледам така.толкова ми е мъчно smile3518
мисля си вече че съм лоша майка щом не мога да разбера какво му има на детенце cryне искам да ви натоварвам повече.
като се почуствам по-добре пак ще пиша
много прегръдки от нас

# 245
  • Варна
Ренито, ние също така се кърмим - пред компа  Simple Smile
Специализирах се да държа мишката и да пиша с лявата ръка.

# 246
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте от нас! Много ми е изморено напоследък и все не остава време за компа.Тъкмо седна ,прочета какво сте написали и реша да напиша нещо и се случва нещо и не мога.
  Ели, на мен ми свършиха лохиите или там каквото беше от ендометрита на 26.08., а беба е родена на 14.06.-направи си сметка сама колко време е, макар че и 44 дни е доста, особено за мъжа ти без  luvbed
   Честита месечинка на Марти! Да е много здрав и весел и да радва мам и тати! Бъдете щастливи!
   Честити месечинки на всички бебоци!

Ние слагаме беба в активната гимнастика, но в леглото с играчките си играе и пее повече.
  тази вечер имахме пак една луда и неспокойна вечер. Сега отивам да поспя малко,че не знам какво има нощта за нас.
 Лека вечер от нас и гушки на бебоците!

# 247
Здравейте и от нас.

Аз се захванах да боядисвам хола, за да се пренесем там с бебока за през зимата, та затова нещо нямам много време напоследък.
А се сдобих и с едно щракащо устройство тия дни, та като имам време ще взема да кача малко снимки.

Определено установих, че когато гърдите ми изглеждат празни, си пускат всъщност достатъчно количество, но гъсто бледожълтеникаво мляко, почти каквато беше коластрата в началото, а сутрин, когато изглеждат напомпани и текат, млякото е много рядко, като синкава вода.

Самуил също често повръща, понякога дори докато суче, понякога иска да суче веднага след това. Но смятам, че връща от преяждане само когато дълго е сукал не от глад, а за успокоение, но това е рядко. Според мен връща храна, когато коремчето се напъне да разкара газовете, от компресията на стомаха. Затова му вярвам, че след това може пак да е гладен, и му давам.
Мен пък ме притеснява това, че много често се задавя. Постоянно трябва да го гледам и да вадя гърдата от време на време, за да може да преглътне.

И на мен още не са ми спрели лохиите. При това вече се чудя как да го изолирам това течение, защото навсякъде, където зацапа, се появява зачервяване със сърбеж, но още е рано да слагам тампони, а от Клотримазол-а сърби още повече. Трябва да ида да си направя микробиология, да видим има ли нещо, но гинеколожката ми е в отпуска в момента, та едвам трая на моменти.

Чао засега и лека вечер на всички!

# 248
НИе сме вече 3700! цял 1 кг от изписването!

# 249
Biboshka мен яко ме беше хванал "сърбела" с тия лохии  Tired  Незнам що така.Викам на лекарката ми че аз през бременността си съм нямала сърбежи и гъбки та сега ли  newsm78
А тя като ме прегледа вика ами ти нямаш течение,всичко изглежда ОК.  Thinking
Каза да си купя Триклобактер и да се мия с него че е антибактериално.
И така от какво ме сърбеше няколко дни и сега като пишеш ти и си мисля че може да е от лохиите.Защото като свършиха и всичко беше наред.Сега продължавам с това антибактериалното че е и анти гъбично и съм си ОК.  Joy

Ама ти отиди де,твоят случай може и да е друг  Hug

# 250
  • някъде
Абе момичета, какви са тези постинги в 3 часа, в 4 часа- вие не спите ли Thinking
Фиона  smile3501 на малката София!
Аз нямам точно такива сърбежи, но понякога ме сърби и боли навътре във ....... И ние вече открихме сезона на  Blush, но ме болеше особено като стигна по-навътре! Нормално ли е newsm78 То и преди си ме болеше малко докато свикна, но това е по-различно! Rolling Eyes
Рени, това какво точно представлява- някаква вода за миене ли е? newsm78
И моите гърди понякога изглеждат толкова празни, все едно няма нищо в тях! SadНо бебо като яде и после си спинка нормално повечето пъти! Като го храня и започва да мрънка на едната гърда, та му давам и другата и горе долу оправяме нещата!
jorjito как може да кажеш че си лоша майка щом не разбираш какво му е на бебчо! Ами то значи ние всички сме такива, понеже и ние не знаем кога какво иска дребосъка! Ти да не мислиш че нашите деца са по-напред в развитието и вече ни казват какво ги боли и сърби? Naughty Хайде недей така да говориш и се стегни! Hug
Да ви се похваля- днес се смя с глас моят чочко! Party И преди няколко пъти го е правил, но днес беше по-различно! Чувството е невроятно, чак на мама и се насълзиха очите! Heart Eyes
Да ви попитам- вие оставяте ли бибата на бебчо ако заспи с нея или я махате? newsm78

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 07:51 от didi_81

# 251
Добро утро мамчета и бебоци!

И аз имам въпрос за бибата. На няколко пъти се пробвах да й дам, но я плюе и до ден днешен сме без биба. Въпросът ми - вие кога за първи път им дадохте залъгалката и означава ли това, че Ема няма да я иска въобще? Ще се радвам, ако не я иска, но и не искам аз да съм и постоянният заместител  Rolling Eyes (засега все още не съм).

Аз още не съм ходила на преглед, много съм несериозна, но и лекарката, при която родих е много заета и трябва да я издебна някоя събота, когато е дежурна. Що се отнася до (картинката с леглото и сърцето - не знам откъде я взимате) - много по-различно от преди и мнооого хубаво Simple Smile.

Само усмивки днес, че аз вчера се бях изнервила от адско главоболие (не пия кафе, а мие ниско кръвното)

# 252
Вчера,цял ден Ема е спала общо около час,2 пъти за по 30 мин.Мислех си,че ще спи повече през нощта,но не  Naughty Събуди се към 1:00 часа,аз я взех при мен без да яде,и после се събуди да яде в 4:00,и сутринта в 7:00 пак беше гладна.Просто не иска да си спи в леглото,само като усети че е там и се събужда и почва да ревеее.А когато е на нашето легло спи с часове сама,без да ме усеща.
Момичета,ние ще пътуваме за Враца,ще отидем да се видим с близки и приятели  Grinning Няма да съм така активна,но когато имам възможност ще влизам поне да ви чета.
Чао за сега,преди да тръгна ще пиша да ви кажа отново Чаоо

# 253
  • някъде
Валче, ние сме с биба още от родилното и си я харесва мнооого! Ако искаш и купи друга- може да и хареса! Ние сме с ортодонските на НУК и той не заспива без нея! Но пък си има и деца, които не могат да понасят биба! Peace
Колкото до картинката- като натиснеш под емотиконите там където пише (още)- на осмият ред е леглото! Peace
Попова, до Видин няма ли да отскочите? Wink

# 254

Didi това е гел,които се смесва с вода/защото е концентрат/ и се миеш с него.Като интимен гел но този е медицински.Струва 7-8лв. в аптеките  Wink Аз и на мъжо дадох веднъж от него.

valche ти се радвай че не иска биба.Аз все се ядосвам на тая нашта биба.Много си я търси Галин.Без нея не заспива. Crossing Arms
А не е хубаво толкова често.С нук сме силикон.Ти пробвай наистина друга бибка.Тази не и харесва сигурно.Аз имам още 2 но тях не ги иска.

Жоржи нормално е да си се изнервила повечко.Но приеми го като период.  Heart Eyes

Аз като се е отпуснал вече му изкарвам биберона от устата че иначе продължава да го цока.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт