ЮЛСКИ мамита-щастливки чакат бебешки усмивки

• 16 411
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Диди,сега нямама да ходим до Видин,защото няма да пътуваме с нашата кола,а и времето не е подходящо.Но в най-скоро време ще се отбием до там  Peace и тогава задължително ще се видим,ако искаш разбира се  Wink
Ние от снощи заспиваме с биба.Бутам бибата в устата и запушвам с една моя блуза,за да не пада,а и за да ми усеща мириса   Peace и няма приспиване на ръце.Дано да е така и за напред,защото давам бибата и излизм от стаята,после само проверявам какво прави,защото си дърпа блузата на лицето.Родих се така,но това е защото и коликите ни отминават вече.Иначе когато има колики нищо не помага,тогава чак й се гадеше от бибата.

# 256
  • някъде
Аз като се е отпуснал вече му изкарвам биберона от устата че иначе продължава да го цока.  Tired
И аз така, но понякога с събужда! Tired Иначе като му я махна и той продължава да прави движения все едно че си цока  baby_neutral , а иначе си спинка- много е смешен! Joy
Диди,сега нямама да ходим до Видин,защото няма да пътуваме с нашата кола,а и времето не е подходящо.Но в най-скоро време ще се отбием до там  Peace и тогава задължително ще се видим,ако искаш разбира се  Wink
Ние от снощи заспиваме с биба.Бутам бибата в устата и запушвам с една моя блуза,за да не пада,а и за да ми усеща мириса   Peace и няма приспиване на ръце.
Разбира се, че искам Hug!Само трябва да ми кажеш като тръгвате! Peace Нашият тати подпира възглавницата, за да стои повдигната от едната страна и да не може Алекс да си пусне бибата, но това не помага Party! Прави го, защото го мързи постоянно да става като той си я изпусне  Crazy, ами мен пита ли ме- като по цял ден това правя, е, когато е буден разбира се! Whistling

# 257
Тъкмо мислех да ви питам за бибата, а ето че valche ме е изпреварила. Аз на сина ми съм му купила 7 различни /силиконови и латексови на Нук, Авент, Пиджънт, Нуби и едни евтини/, но нищо не помага. Всички ги плюе без да ги и опита даже. Като извади това езиче и край. Не знам какво да правя вече. Мислех си дали да не почна да му давам водичка от бутилка, че да свикне със силиконовия биберон на шишето. Единствения начин да го успокоя, когато е нервен е да го сложа на коленете си и да го люлея, но така ще свикне да се приспива и как ще го науча после да си спинка сам. Направо съм отчаяна с тази биба. Все още имаме колики и дано като свършат да вземе биберона, както казва popova. Но вчера една майка ме убеждаваше, че ако до сега не я е харесало, от сега нататък нямало да я приеме изобщо  Cry. Дано да греши  Praynig. Моля споделете какво мислите по въпроса.

# 258
Най-накрая и аз сложих малко снимчици на моя бебок.

Иначе при нас всичко е нормално. Хапвамв, спинкаме и ревем вечер по малко.  Grinning

Момичета, не си мислете, че ако лапнат залъгалката и проблемът ще се разреши. По-добре даже да не свикват със залъгалка. А за носенето на ръце като им свършат коликите, ще започнете да ги приучвате да си заспиват сами. Аз така направих с дъщеря ми. До 2-3 месец люлях и гушках и после взех да разреждам. На 3 навършени месеца дъщеря ми си заспиваше винаги съвсем сама в собственото си легло и стая. Така е и досега.

# 259
Ох докато ви изчета и забравих вече кой какво и защо   .... и такааа!

Жоржито недей така бе мила!То и бние минахме през разни депресии,но като реве и то не знае какво му е, си го оставям да реве мъничето ми  гушнато в мен и все млъква някога!Така де!
Бибошка то това зачервяване дето говориш е по кожата отстрани ли? аз така от превръзките ми се получи и се мазах с на беба кремчето за подсичане и изчезна!Но за клотримазол не е ли за гъбички това!А Рени дето е казала трихлобактера(или триклобактер!Но май е с Х) е много хубаво нещо!Аз се мия с него и по време на менструация дори много е освежаващо!А може и както е писала и на партньора да се направи разтвор и той да се измива веднъж на ден с него !Но ако няма проблем като гъбичи може и по нарядко да е миенето!Много приятно мирише и си спомням че в опътването пишеше че става и за къпане на бебе!Но съм го изхвърлила опътването та не помня със сигурност!
     И ние така сме от 2-3 дена ядем през 2 часа и все е гладна а има мляко!А са едни такива празни на вид!А има периоди в които чак ме болят толкова са пълни,иди ги разбери!Но аз вече спрях отдавна да се цадя и празни пълни си седят в сутиена хич не цедя вече!А вие?
Аз май видях морскасирена че си е продала помпата,я кажи защо я продаде не се цедиш или ?
      Ние биба амкаме още от 2 ден в родилното!Но не винаги я иска!И така съм я забелязала докато спи и наближава време да яде си суче на сън!Просто както спи и прави сукателни движения с устата!Голям смях!
Равия много бе 2 месеца и повече!Мале аз се надявам да спира вече че се изприщих от превръзки и вече съм на ежедневни че са по щадящи от към дразнене понеже не се разместват и не излизат извън бельото разни крилца!

Ние си имаме двама кандидат зетя от входа близнаците,но няма да се разсърдя на още един НАДЕЕЕЕЕЕЕ!Я какви хубави торти ще правиш на снахата!Направо ми се прииска и аз да врътна една торта!Ама такава като твоята няма да я докарам!
Айде да ти е жив и здрав пък не се знае за зет че наистина много кандидати бе!

Ние нещо с моя се сбъркахме тази седмица -гледаме едното краче на беба, че е криво май!И се гледаме ту ние ту крачето!И се чудим че ако е криво защо да не са ни казали, мислят че ще се оправи от самосебе си и че ние няма да забележим ли ?То може и педиатрите да не разбират много!Та сега ще ходим на ортопед! #Crazy

Ами това е хайде до скоро!Че много се разписах нещо!
Бай!  bouquet

# 260
След като най-после спах непробудно и последователно цели осем часа, мога с чиста съвест да си пофорумствам и да ви кажа здравейте и честито на всички, които скоро са празнували или празнуват днес! Hug

Рави, ако не си реализирала Инфакола, мятай насам. Ще ти ги платя, както и куриерската услуга до Софето. Мнооого ще съм ти задължена, щото тия гаааадни колики ще ми съсипят детето.  newsm45
Изи, тъкмо влизам да се похваля и гледам ти си питала... Значи от няколко дни се отказахме май от нощното хранене. Ние се къпем късно - към 22.30, и после папаме към 23.00-23.30. И отскоро ставаме чаааак към 05.00-05.30 ч. ....След което се кротваме на 3-часов интервал. На мама доброто дете! Heart Eyes
Иначе и ние вече "Ауууу"-каме и се смеем с глас. Но първо ощастливи баба си с тия изпълнения, а тати още не е оцелил мига и много страда. Ама все някой трябва да не си стои в къщи, ами да работи... Mr. Green
Дрешките и на нас някои ни останаха неносени, чистак-бърсак нови. И чорапки, и бодита, и шапчици... Ама да сме здрави и да растем, дрешки се купуват, а неносените се подаряват...
Нарина, тоя Аугментин си е плашеща работа. Аз пих през късните месеци на бременността и ме предупредиха, че при тия обстоятелства бебка и аз ще сме по-предразположени към развиване на млечница. Внимавай и дано не ви споходи! Praynig
Ренка, за релактацията има статии в Библиотеката на Кърмене и захранване. Имаи споделен опит от мамите, които са успели в отделни теми. заинтересованата майка да си пусне едно търсене и да чете. Но на мен лично ми изглежда голямо геройство...много е мъчно и изисква яки нерви и желязна воля... Confused Успех на приятелката ти!!! Peace
И накрая за кекса и аз да си кажа. Онзи ден решихме да възстановим тая дейност...обаче... ooooh! Абе, хора, пак съм девствена...или поне чувството е същото... Кошмар! И татито се притесни, милият, за мен  Heart Eyes А не съм раждала нормално, нямам епизотомии и т.н., секцио бях... Какво става?! Shocked Някой, ако е на моя хал, да пише, да ме успокои, че очевидно са ми разместени чарковете и сега не е много гот, даже хич... Cry Иначе мислим да се пазим като повечето тук - с прекъсване на акта, това поне е отрепетирано многократно...
Хайде, отивам да уча, че ми се карат, че си губя времето... Twisted Evil
Целувки по дупетата на малките бебоци и прегръдки за мамите! Hug Hug Hug
Хубав ден!

# 261
За залъгалките-ние си имаме 2 анатомични , силиконови на Нук.И си ги папаме с най-голямо удоволствие  когато ни има нещо- когато плаче, болия или е гладна.Когато е гладна постоянно я плюва, но става.Когато е спокойна изобщо не и я давам бибката.А когато заспива, ако е заспала с нея и и падне или реша да я взема разбира целия квартал.Но когато заспи дълбоко тя сама и пада и аз само я махам за да не я дразни под бузката.
За носенето на ръце и за приспиването-е на същия принцип като със залъгалките-когато е спокойна заспива сама в леглото си, аз дори не съм в стаята, но когато и има нещо си я гушкам.А често когато ми се спи през нощта вместо да я гушна (че ме е страх да не я изпусна ако заспя) я вземам на леглото между нас.И тя много бързо заспива също.
Как захладня- трябва да сменяме гардероба.А и на нас ни умаляха едни дрешки.Но ние всичко сме носили- аз умирам от кеф да си я преобличам и да я снимам.Но което е малко в един кашон и в апартамента на майка му за следващите бебочета.
Аз съм с ежедневни превръзки още веднага след болницата. По малко ми тече, но все още.Дори има дни в които нищо не капва, и после пак почва.
Попова, лек път и хубаво да си починеш там и да се върнеш без повече проблеми!

# 262
Момичета тръгваме,много ще ми лишпсвате...чаоо

# 263
  • някъде
Ивелина, и при мен е така- аз пак съм секцио! Даже бях питала Фиона дали я е боляло, защото бях чела мами след секцио да казват че много ги е боляло! То аз и преди все едно си бях девствена, но то беше само в началото на акта докато посвикна, но сега си е така до края- много неприятно боли! Sad
Попова, лек път и приятно изкарване! Hug

# 264
  • някъде
Ивелина, и при мен е така- аз пак съм секцио! Даже бях питала Фиона дали я е боляло, защото бях чела мами след секцио да казват че много ги е боляло! То аз и преди все едно си бях девствена, но то беше само в началото на акта докато посвикна, но сега си е така до края- много неприятно боли! Sad
Попова, лек път и приятно изкарване! Hug

# 265
Майчета, аз пък още избягвам този спорт -  luvbed За сметка на това взех активно да карам велото вкъщи и да правя коремни преси и малко йога. Кабчо ме гледа от столчето за кола и много ми се смее  Joy Ама сериозно - така съм се удебелила, че не мога да се гледам. Уж се отслабвало от кърменето, пък аз както винаги да съм наопаки!  Rolling Eyes

Тази нощ за първи път спахме, е, с леки прекъсвания, но хич не ги броя! Цял ден съм една свежаркааааа и както мислех да изкараме деня навън, времето взе че ме провали. Горкото дете го изкарах с дъждобрана да не ми го отвее ветеро, че сме с лятната количка. А след малко имам работа навън и се чудя и се мая дали да не го пъхна в кенгуруто?!  #Crazy Още му е голямо, ама пък за две крачки да вадя количката бива ли?!  ooooh! Ох я, ох!

Целувки на всички мами и бебета!  Hug

P.S. Фионче, с Кетито обикаляме около НДК, но на мен много често ми писва и бутам количката в пясъчната градинка зад Хилтън или пък хващам друг парк. Така че хайде с нас.. с нас ама Кети така ме изостави цяла седмица, че утре ще я нацелувам като ги видя с Евичка!  Grinning

# 266
IvelinaM, didi_81 i az taka,kato che za pyrvi pyt,a sym sekcio!!!No tova v nachaloto,sega ponaboliava samo pomalko!Drugi taka ima li?

# 267
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте и от нас,момичета! Да се отчета и аз за бибата- пробвахме на няколко пъти- с различни биби-неще и неще. Отказахме се с пробите.За гушкането има моминти,когато си заспива сама,без гушкане,но има моменти,когато плаче много и е неспокойна и си я гушкам,без да се притеснявам,че ще свикне така да задпива.Детенцето ми има нужда от внимание и ласка. Само като я гледам как жално плаче ,изглежда ми самотна в това легло и никак не ми идват мисли,че щяла да свикне или да се разглези. Сега има нужда от това да ме усеща ,за ад е спокойна. После,като поотрасне, тази нужда ще отпадне. Батко й не ме вика да го гушкам  Joy Споко,майчета,няма да ги гушим до безкрайност.Идва време, в което ни се иска още да можем да ги прегръщаме,ама те се чустват пораснали и не дават.Така,че сега е момента-нагушквайте си бебоците!
  Иве, за Инфакола вече го обещах на Буболинка и утре ще й го пращам.Ако искаш ще проверя една позната какво направи с нейните капки и ще ти пиша повече инфо.
  За  luvbed Ние не можем да се наситим като че ли,след това въздържание  Embarassed Не се оплаквам де, наистина е по-различно от преди, ама аз съм си нормално, нямах ни един шев, но усещането е различно. Хубаво,искам да кажа  Heart Eyes За сега сме с презервативи,но нещо не ми харесва кой знае колко, та ще мисля нещо друго,май. Изи, с тия кг и аз съм на нож.Уж отслабвах от кърменето, ама стигнах до една позиция и край. Заковах там и няма мърдане. Sad
   Ели,това за кривото краче и аз минах от там, едното и стъпало все си седеше като изкривено и като че ли не стъпваше на него.Да ама, като я слагам в мен и тя опира крачета в мен,започнах да пробвам дали е криво или просто й е по-удобно да го държи така.Оказа се,разбира се,че моята фантазия работи повече и на беба й няма нищо. Сигурно и с вас е така,споко!
   Айде цунки от нас и до после

# 268
Eх,днес излязохме в 10ч. и пак забравихме да се приберем.Откарахме до 17ч.

Попова лек път  Hug  Чакаме те да кажеш като се върнеш как е положението с папуто.

Бибошка чакам снимчици с твоят слинг  Hug

# 269
Ей, хора, направо ме изумявате-как ви боли?!?Мен хич не ме боли, Кака ви боли точно тъпа болка или остра режеща? Не искам да ви плаша с глупости- просто може би при всеки е различно.А иначе вие от кога не сте правили секс?Аз не бях от 6 или 7 месец.И си мислех че ще ме боли, но не.Не знам дали има общо със секциото newsm78 може би как е защито точно.Попитайте си лекарите най-добре, дали е нормално.
Днес купихме пеленки Хъгис.Утре ще ви кажа отзиви за тях.
Макси, аз си кукувам сама в градинката на Данон.Вс мисъл- никоя мама не познавам, така , че с удоволствие ще се разхождам с вас.Тя Кети ми има телефона, и аз нейния ще се чуем тези дни ако е хубаво времето.Че както е студено излизаме само на покупки и пак вкъщи.Аз не я знам тази градинка зад Хилтън- да не е между музея и хотела?Че то това градинка ли било  ooooh!
Днес си обух едни стари дънки-е не ме питайте как ги закопчах, но успях newsm44
Секцио-мамите, кога започнахте някакви гимнастики?
А мажете ли се с контратубекс?или с нещо друго?
Рени, вие какви разходки правите, блазе ви.Тук е така студено, че ако си извадя циците в градинката - бебка ще пие айс-мляко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт