ЮЛСКИ мамита-щастливки чакат бебешки усмивки

• 16 410
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде
И аз щях да питам Ренито откъде това хубаво време при тях- тук беше много студено и ветровито и ние пак си седяхме вкъщи! Sad
Фиона аз не съм започнала  никаква гимнастика да правя, пък и незнам кога ще започна Tired! Все още не мажа с Контрактубекс, макар че имам една опаковка вкъщи! Да не стане нещо ако започна да мажа? newsm78
Относно секса- спряхме го 6-ти месец, защото тогава започнах да имам подготвителни контракции и пиех хапчета, в края на бременността започнахме пак за да мога да предизвикам някакво раждане, което не стана факт! Болката е не докато прониква в началото а точно накрая и някакси после започвам да се усещам много суха и като протриване се получава! Ще си купя Глайтгелен и ще кажа как е с него! Thinking

# 271
Aми тук беше студено точно до 11 часа.После пекна и аз сложих къс ръкав и чехли/ходихме до вкъщи да се преоблека/
И тръгнахме уж да пазарим с една мама.Отплеснахме се пак.Че памперси,че после ядохме,ходихме да си запазим час при една фризьорка,после на Билла.Пак ядохме...И станало вечерта.  ooooh!

А аз вчера награбих мои 6 дънки.Влязох в 4 от тях.Другите ми е невъзможно да ги закопчея.Иначе стават  Peace
Днес бях с едните навън даже  Whistling

# 272
Направо като ви чета и се разтапям....аз определено съм от закъснелите мами с кекса  Blush Не че нямам желани, но като че ли цялата съм погълната от беба, а иначе ние от 3 месец спряхме поради определени обстоятелства и аз направо вече забравих какво е това  Confused Ама и през бременността хич не ми се искаше...много странно   newsm78
Днес пак бях на доктор и той каза че вече съм доста по-добре и след 2 дни да спирам хаповете и мога да давам кърмата от болната гърда и аз нямам търпение   Praynig
Това е за сега от нас...цунки на всички бебченца   Heart Eyes

# 273
А, Диди и аз се протрих, но се намазах с крема на беба за под памперса(ако знае детето... Mr. Green)А аз имам един глайдгелен, но ми е от миналата година и не посмях да си сложа.А и сухотата при мен може да е защото отдавна не сме го правили-знам ли.
Нарина, браво!
Аз тази вечер май ще къпя бебка сама.Тя сега спи още- дано дочака тати Praynig

# 274
  • някъде
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИЕЛА 77!!!  newsm59 Tada
Да си жива, здрава, много щастлива и обичана, а най-прекрасният подарък вече си го имаш!!!
Kissing Heart newsm51

Къде сте всички? newsm78

# 275
Добро утро!

Честито на Даниела и малките-големи бебоци, които стават на 2 месеца! Hug

Вчера купихме Памперс 3 и вече втори слагам, мисля, че са й добре. Не пропускат и не й стягат така крачетата. Явно са били за смяна. Продължаваме да сме в скок в растежа - вечер гърдите ми така се изпразват, че на едното ядене предлагам и двете, а сутрин съм с един размер на чашката отгоре Mr. Green. Надявам се успешно да мине тази криза! Praynig През деня има интервал от 2-3 часа, а вечерта на 1 час и пищи от глад Crazy

През деня Ема спи... но само на гърдите ми. Оставям я в леглото и след 5 мин вече е будна, същото е й с леглото. Само върху мен спи и то по цял ден, чак се плаша, но нищо не мога да свърша. Това започва някъде към 13 часа, иначе си спи в леглото  newsm78. Бебешка му работата, слава богу, че няма цял живот да ги носим.

приятен ден Heart Eyes

# 276
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИЕЛА 77!
Много щастие и любов от все сърце и желая. newsm59 nbirthday newsm59
Честити два месеца на:
Лора - на мама Синеочка
Виктор - на мама Sunnycat
Рая - на мама Anichka 5
Да са им живи е здрави бебоците и много радост да носят на мама и тате!!! baloni baloni baloni baloni baloni

# 277
Честит рожден ден Даниела77!Много щастие и радост!!!

Честито на всички с двойна месечинка!Да растат здрави и весели!

Ние имаме един познат доктор и вчера го питаме-Абе крачето нещо???? и той не чака да го попитаме и вика-ООО няма страшно,нищо му няма те са има така и докато проходят се регулират ,даже някои ходят в началото като патета!
Тия доктори са страшна работа ей,още не знае кво ще го питаме...... и! #Crazy
И аз викам вече да сменя памперса с 3 щото пропуска на всеки памперс вече!
Хайде бай че ревем адски !

# 278
  • някъде
Честити втори месечинки на бебковците!
 Да растат здрави, добри и послушни!
Hug  bouquet Heart Eyes
Аз засега мажа Алекс с млякото на Бюбхен, но се чудя дяли да не купя олио- може би по-бързо ще го нанасям, пък и нали млякото беше за лятото, а олиото за по-студено време! Thinking
Вие какво ще кажете по въпроса- с какво мажете вашите дечица? newsm78

# 279
  • ES
Здравейте мамита-щастливки  Grinning
 нас тия дни пак ни хванаха коликите, до кога така ще ни тормозят не знам  Close
Вчера ходихме да го теглим в една аптека и предстаете си, наддал е само 120 гр. за една седмица, не мога да разбера защо така, ядеше много добре и нощем се събуждаме да папкаме... Дано до края на месеца си наваксаме.
Ние от началото на седмицата сме на 3ти номер пампи (от 4-10 кг) и през цялото време съм го мазала с бебешко олио на Джонсън, но мисля като свърши да купя на Мустела. На Мустела имам почистващо мляко и кремче за дупето, доволна съм, но млякото не ми се видя достатачно да го мажа само с него. Доста му беше суха кожичката отначало и се белеше, така че горещто негорещо мажехме се с олиото, сега правим хубави масажи. Вече по-малко плаче от банята, ама на маймуна ставам преди да го къпя, че да го поуспокоя и разсея. Слагам го в сухото корито и после тати леко я пълни. Голям страх ей, ей такива очи ококорва, ама не винаги плаче. После на масажа мълчим, доволни сме  Laughing
Аз вече нямам лохии, ама секса още е мираж. Сега при прегледа матроната се усамни ж някакво течение че взе матерял за изследване, ама тука каквито са експедитивни ще се срещна да ми каже за резултатите чак към края на септември. Та до тогава може и да прегрешим, ама знам ли...
честито на всички които имат повод да празнуват днес
момичета, а очичките до кой ден придобиват окончателния си цвят?

# 280
  • някъде
 Гери,аз знам, че чак когато спрем да кърмим ще се разбере цветът на очите!
Да ни би някой път да е била много гореща водата в коритото и затова да се страхува от банята? newsm78 Защото моят племенник така се беше наплашил от чешмата в банята, защото един път сестра ми пуснала по-топла вода като му миела дупето набързо в мивката и той не искаше да влиза в банята след това- беше рев и писъци- ужас!

# 281
Честити 2 месеца на
Лора - на мама Синеочка
Виктор - на мама Sunnycat
Рая - на мама Anichka 5!
Да са много здрави и добрички!

Честит рожден ден на Даниела!
Аз мажа с млякото на Мустела.
На нас лекарката , а и разни "запознати" твърдят , че ще са светли очите на София.Не знам как го разбират newsm78Чувала съм за деца дето на 4 год им потъмняват.А на бебка и косичката и започна да изсветлява.Ще бъде като татко си.
Герито, не се притеснявай колко е наддал- нали е спокоен и е добре- има още време до края на есеца!
Ели, наред си е детето- не си вкарвай разни психарии!

# 282
Привет на всички и честито на празнуващите!

Гери, очите най- рано към 6-ти месец добиват окончателния си цвят. А 120 г за седмица не е зле. Мартин беше наддал по 150г през първите 3 седмици от изписването и лекаря каза, че е достатъчно. Моят бебок и той много реве като го къпем във ваничката. Не иска по- топла вода, точно 37 градуса трябва да бъде. И много го е страх като му пусна дупето в коритото, а го държа само за раменете. За да има мир или го подпирам с другата ръка под дупето (но тогава трябва втори човек да го къпе) или го слагаме в ето такъв шезлонг. Е не се смее като детето на снимката Laughing, но е по- търпимо положението.  Crazy

Ели, не само, че не е проблем ами даже е нормално крачетата да са малко криви.  Wink Една акушерка в болницата ми показа по какъв начин са били кръстосани и свити в корема на майката. Нещо като сядане по турски, но с крака високо кръстосани над пъпа и силно прилепнали към корема. #Crazy Едва след раждането бебето започва да се учи да си ги изправя и тя каза, че можем да му помогнем с масаж.

Диди, като искаш да му правиш масаж, му сменяй памперса след ядене. Така хем ще е спокоен, хем ще има по- дълго време сухо дупе, защото бебетата често пълнят памперса докато сучат или малко след това.  Аз преди ядене не мога да си представя да му го сменям, толкова е гладен, че няма никакво търпение.
И защо не го извеждаш като е по- хладно? Още е лято, а на есен какво ще правиш? Количката ти няма ли зимен кош или някакво покривало, което да му пази завет? Сложи му дълъг ръкав, наметни го с една пелена и го слагай в количката. Аз ако чаках да го извеждам само в слънчеви дни, още нямаше да е излизал. Тук даже дъжд ни вали, но всеки ден излизаме. 

# 283

Диди, като искаш да му правиш масаж, му сменяй памперса след ядене. Така хем ще е спокоен, хем ще има по- дълго време сухо дупе, защото бебетата често пълнят памперса докато сучат или малко след това.  Аз преди ядене не мога да си представя да му го сменям, толкова е гладен, че няма никакво търпение.
И защо не го извеждаш като е по- хладно? Още е лято, а на есен какво ще правиш? Количката ти няма ли зимен кош или някакво покривало, което да му пази завет? Сложи му дълъг ръкав, наметни го с една пелена и го слагай в количката. Аз ако чаках да го извеждам само в слънчеви дни, още нямаше да е излизал. Тук даже дъжд ни вали, но всеки ден излизаме. 

Диди ,ами да.Въобще да не те е страх.Ти като го облечеш повечко детето и ще го завиеш.Ние още до покривало не сме даже опряли.Ако ни завали имаме дъждобран.Или ако задуха много. Няма да ги изнежваме тия деца,я  Naughty
Аз мажех с Бюбхен млякото.Но сега като захладня мажа със преварен зехтин  Peace
Памперса го сменяме след ядене или ако чуя че е свършил работата също  Grinning

Ели въобще не го мисли крачето.Ти нали и без това ще ходиш 3-4месец на ехограф.Дори и да се окаже нещо нередно,може да се коригира.  Peace Те лекарите си знаят работата.

Честит рожден ден на Даниела77 !   bouquet
Честити 2 месеца на бебенцта Лора,Рая и Виктор!

На моето кърмаче са му сини очичките ама незнам до кога  Thinking

# 284
Честит рожден ден на Даниела77!
Честити месечинки на всички бебоци днес!!!

На нас и се появиха малко корички над едното ушенце, та тази вечер ще пробвам да я намажа с олио преди баня и да разреша после. А кожата на лицето с какво мажете?На веждичките и се лющи леко кожата (пак като тези крусти по косата)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт