Искам бебе нас сплоти ни, чудесата си чакаме ние - Тема 29

• 27 242
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
И аз този Джийн тест го гледах и се чудех колко е достоверен понеже е от скоро една две години май. Парите не са проблем, ще дам колкото трябва стига да ме успокои резултата. Мисля че Алесандра прави наскоро някакъв такъв тест, а и възрастите ни са сходни нашите и на мъжете ни така че ще се радвам да сподели. А и друго нещо изкочи ... Оказа се, че за даване на кръв трябва да се съобрази по някакъв начин с биенето на клексана / фраксипарин, аз го бия сутрин в 9 и не знам как ще се случат нещата.    Иначе идеята за даване на дрешки е супер, само да дойде това време, че за сега ми изглежда като след сто години. Аз имам неща за даване в другата тема, но нека мине първо зора покрай тези тестове, да знам че са на късмет, а и да поръся ... Винаги съм искала момиче сега обаче имам предчувствие за момче и това ме радва, като изключим страховете ... В крайна сметка каквото е писано.

# 586
Привет, дами-мами Flowers Hibiscus Минавам и аз на отчет. Бебчето днес АГ го измери 2270 гр. Дано да расте, че мъничък ми се струва. От преди бременността до момента съм качила 11 кг. Каза, че плацентата е 2 степен на зрялост и че било за седмиците си.
Вие как сте?
Дели, в друга тема прочетох, че си в болница. Всичко да е наред и скоро да се прибереш вкъщи да си почиваш там ти пожелавам.
Диди как си ти? Още си ли в София?

# 587
  • София
Привет,
Аз се понапрегнах миналата седмица с хазайката относно местенето ни в новия апартамент, и контракциите в комбинация с нарастването на момичетата (които вече са по 1500г всяка) са понатежали на шийката, та от четвъртък вечерта съм по спешност в Шейново на системи, гледат ни прекрасно, всичко е наред. Надявам се в следващите дни да ни пратят да си лежим вкъщи (новото вкъщи) и междувременно там ремонтът да е приключил. Flowers Hibiscus

# 588
Жас, тук съм. Планът към момента е да ги вадим в края на месеца, ако всичко е наред до тогава. В 30г.с. ще са, но това ми е най-добрият вариант за съжаление. По-добре ще са вън, отколкото вътре, та ще преминем и през това.

# 589
  • София
И аз съм тук, поздрави на всички от морето ! Sunglasses

Диди, това д-р Чачева ли го предложи ? Защо толкова рано, нали уж всичко беше наред... Rolling Eyes

# 590
Рейвче, да, Чачева и Михова смятат, че така е по-добре. Кръвотокът на малкия е доста вариращ, което не е добре за развитието на мозъчето. За това по-добре ще са ако са вън. Имат си реален шанс и двамата да са наред.

# 591
Мила Диди, щом лекарите преценяват, че това трябва да се направи, значи стискай до края на месеца 👣👣 Важното е бебоците да са добре.
Няма да са първите, нито последните, родени в 7 месец. Даже ще си на прага на осмия.
Ние сме с теб! Всичко ще е наред! 💞

# 592
  • София
Диди, разбирам.
Значи да кажеш кога ще е събитието, за да стискаме палци и да изпращаме хубава енергия към теб и бебчовците. Hug
Всичко ще е наред, скоро ще си имаш две малки вързопчета !!! Flowers Four Leaf Clover People BabyPeople BabyHeart Eyes

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 16:01 от rave

# 593
Диди, стискам всички налични палци, добре ще бъдат юначетата! Много тревоги ти се събраха, но вярвам, че занапред всичко ще бъде наред! 🍀🍀🍀

# 594
  • София
Диди, ние продължаваме да стискаме 3-те чифта палци за вас HeartHeart

# 595
Леле, Диди, Дели, вие сте майки героини. Желая ви и на двете най-доброто възможно развитие на нещата. Стискам палци и на двете много силно и вътрешно знам, че двата чифта бебоци ще са наред и ще постоят при мамите си, колкото трябва. Много много много позитивна енергия пращам.

Диди, ако имаш нужда от нещо, не се свени да казваш. Всички софиянки ще помагаме.

# 596
  • София
deli, диди вие наистина сте героини - ще се справите с всяка ситуация- сигурна съм! Пращам позитивна енергия- казвайте ако имате нужда от нещо!

# 597
Благодаря ви, момичета! 💙 Много се радвам, че се събрахме тук, макар и виртуално 😍 Ще ви кажа като наближи събитието, за по няколко стиснати палци 🤞🤞 Иначе това, което ме стресира най-много, че ще си имам 3 мъжки деви у дома 😂 Ама да са ми живи и здрави Wink

# 598
Здравейте, момичета 😊

Минавам набързо да се похваля, че на 14 август се роди моето малко момченце Кристиян 💙. Няма такова щастие 😊

Диди вярвам, че всичко ще е наред при вас. Щом лекарите така са преценили, значи това е най - доброто.

delisardeli с теб се видяхме в Шейново в четвъртък. Надявам се всичко вече да е нормално при теб.

# 599
Честито бебче

Общи условия

Активация на акаунт