Искам бебе нас сплоти ни, чудесата си чакаме ние - Тема 29

• 27 232
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Алесандра, радвам се, че на време сте отишли и са се закрепили нещата. Ще стискам палци всичко да се нареди!

Чери, аз също нямах симптоми в началото. Някъде в 6 седмица започнаха дс ме болят гърдите, а в 8 да ми се гади и това беше. Даже като спряха да ме болят гърдите към 10 гс се бях притеснила какво става, но всичко си беше наред.

Аз да ви се оплача, че имам проблем с един зъб, но зъболекаря отказва да ми прави каквото и да било в това състояние... Ще търся друг със сигурност, защото не ми се струва безопасно да седя с подут зъб, пък макар и вече да не ме боли. Винаги съм имала проблеми със зъбите и най-големия ми страх беше нещо да не се обади докато съм бременна, защото са ми много чувствителни и даже с упойка ме боли... Тъкмо се бях зарадвала, че ми се връщат силите и се чувствам добре и хоп ново 20. Поне бебето е активно и като усетя да мърда много се успокоявам.

# 646
Алесандра, харесвам нагласата ти! Всичко ще е наред! Каквото трябва ще изтърпим!
Dahlia, не стой така. Потърси друг зъболекар!
Аз ще гледам да се отпусна. На този етап просто трябва да чакам да мине времето. Мисля да отида при док направо за ❤. /ако нямам прокървяване или друго/. Пия си ФК и така. Иначе ми се доспива рано и много течности изпивам. После ставам до тоалетна през нощта и няма заспиване ... То мисли ,то чудо ...
От всичко най-зле са гърдите ми, горките! Чудят се какво е това мачкане през 5 минути! 😆

# 647
Алесандра, стискам палци и аз, дано всичко е наред. Пък като трябва ще лежиш колкото се налага.
Аз съм добре, другата седмица влизам в 30г.с. и ще видим кога ще е събитието. Вярвам, че нещата ще имат благополучен финал за всички! 💙
Чери, добре дошла при нас!
За съжаление не мога да правя промени по началната страница вече. Надявам се за пускането на новата да съм на линия, ако не ще помоля някой да я поеме Wink

# 648
  • София
Да се включа и аз със закъснение. Flushed

Алессандра, стиснати палци ! Много се измъчи ти, надявам се все пак до края да усетиш и хубавата страна на бременността. Hands Pray
Боболинка, честито бебче ! Blue Heart
Да е жив и здрав и да бъде гордостта на мама и татко ! Името е чудесно.

С огромно удоволствие да кажа - Добре дошла, Черешке ! Ще се задържиш и още как ! Heart Eyes Kissing Heart
Относно симптомите - моите първи такива бяха - постоянно поддържане на температура, а вечер направо пламтях цялата, както и издуване и натежаване на гърдите и огромни вени по тях.
Но има сума ти момичета, които не усещат нищо, така че спокойно. Flowers Hibiscus

Ние вчера се прибрахме от морето. Прекарахме си супер.
Мисля към средата на септември лека полека да започвам подготовката
за беб. Blush
Засега съм взела само дрешки, а утре ще пристигне и първата голяма покупка - люлка-шезлонг.
Да не забравя да ви кажа, че от утре в Лидл ще има бебешки неща. People Baby

Оставям тук един морски тумбак.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:01 от rave

# 649
Момичета, съжалявам, че ще ви натоваря. При забърсване сутринта имах няколко капки кафяво. И доста се притесних. Шест дни закъснение съм. Вече не би могло да е имплантационно, нали? Температурата ми е 37,1, напрежението в гърдите се усилва. Имам си леки болки в корема, като за М. После ще ходя за тест. Чудя се да отивам ли на лекар? Толкова рано изобщо може ли да се направи нещо? Утрогестан? Има ли смисъл, ако е тръгнало... Моята Аг е в отпуск, а не ми се ходи при друг. Е, ако стане нещо много обилно ще отида. Не ми се прави кръвен, ще психясам още повече. Притеснява ме да не би да е извънматочна. Да пия ли едно Но шпа?

# 650
Чери, спокойно, знам, че много други момичета са имали зацапвания в началото, но после всичко е наред. Но според мен направи един кръвен, за да знаеш на къде вървят нещата.

# 651
Чери, спокойно! Може би трябва да почнеш с уринарен тест, ако чертата е наситена вероятно всичко е наред. При мен и с двете биохимични чертата в деня като ми дойде беше въображаема направо, а зацапването си започна стабилно, един ден директно силно кафяво и от следващия ден цикъл. Така че ако са само капки може би не е обезпокоително. Ако пускаш кръвен пък може да пуснеш и прогестерон и с тези резултати да звъниш на лекар, защото може да е от нисък прогестерон, което е поправимо по принцип, ако не е свързано с БХ. А може и нищо притеснително да не е наистина, много момичета имат зацапвания в началото. Стискам палци, дръж ни в течение!

# 652
  • София
+1 за кръвен тест и прогестерон. Hands V
И почивка.

При много момичета започва така.
Добре е, че е кафяво, а не червено.

Черешке, стиснати палци от
мен и бебка ! Heart

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:06 от rave

# 653
И за бях така със зацапване в началото около датата за цикъла и после пак към 6-7 седмица. Както бях решила да си чакам спокойно, така правех кръвни тестове през ден да видя как се качва чхг, за да изключа извънматочна и да си правя терапията с нмх спокойно. Прогестерон преди да се види поне сакче в матката.. незнам. Още и още и за лекарите не е напълно ясно дали една бременност не се развива заради нисък прогестерон или прогестерона е нисък защото бременността няма да се развие, защото тялото така е преценило по ред причини. Ако пуснеш ще ти е ориентир някакъв все пак. Незнам това с прогестерона е малко и така и така.
Аз като човек, който мина през доста зацапвания искам да ти кажа, че изобщо не е задължително да означава нещо лошо. Хубаво оформено Сакче се вижда към 1500 чхг, може да прецениш кога ти се пада, да отидеш тогава на преглед и да си спокойна.. и ако се прецени вече да си ти изпишат прогестерон.

# 654
Здравейте мами.
Чери много често се случва в началото. Не бързай да се шашкаш. Направи си кръвните и виж дали расте ЧХГ.
Алесандра, трябва да вярваш, че този път ще родиш живо и здраво бебче. Стига толкова загуби. Мисълта е със силата на лекарство.
Диди, малко остана. Дай боже да се родят живи и здрави и бързо да наваксат времето което няма да прекарат в мама.
Боболинка, честито! Много да ви радва.
Далия, в коя седмица си? Аз в началото на 15-та имах проблем сэс зъбите. Единия упорито ме болеше и въпреки лекарствата след седмица се наложи да го извадим.

Голямо забавление е да чете човек за перипетиите покрай раждането. Просълзих се докато четях историите ви.

Аз на 19-ти ходих на ФМ. Всичко изглежда наред. Отговаря на седмицата си. И най-после разбрах, че ще е момиче! Моя доктор не искаше да се ангажира с предположения за пола та чаках 22 седмици за да разбера. Таткото е супер щастлив. Момиче си беше поръчал Grinning
Днес ходих на очен. Disappointed останах много разочарована. Диоптърът ми се е качил на 5 и препоръча раждането да е с цезарово сечение. Чудя се дали по-нататък да не посетя друг очен за второ мнение.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:04 от fillme

# 655
Чери, хубави съвети си получила.
Пусни кръвен и прогестерон. Моят беше 2 пъти над горна граница 7 дни след овулация, така че сега ще ти бъде ориентир.
Почивай и не се натоварвай много. Биеш ли фраксипарин  или да пиеш аспирин? Някакви доказани мутации? Според мен на 6 7 дни закъснение може да се види сакче в матката. Съветвам те да отидеш все пак да те видят и ако трябва да предпишат прогестерон.
Моя близка кървя много обилно на 3 пъти от нисък прогестерон. Благодарение на бърза реакция днес си имат прекрасно момченце на 3 години Heart

Мисля Диди и Дели. Прегръдки, момичета и ви пожелавам прекрасно здрави близнаци. Знам че не ви е никак лесно. Вие сте герои.

Алекс , радвам се че се е овладяло положението. Дано всичко бъде наред Heart
Специални поздрави на всички. Чета ви всеки ден. Мятам ви наакани памперси.  И много прегръдки Hug

# 656
Благодаря за отговорите, момичета! Сутринта се бях шашнала, сега съм малко по-спокойна! Към момента няма зацапване! Еднократно сутринта. Ходих за тест. Чертата е по-наситена. Като това дори не е с първа урина. Взех и един шуър, но него утре сутрин ще го правя. Смятам, че съветите ви са адекватни и ако в следващите дни пак се появи ще пускам прогестерон и hCG.
Аз съм малко крайна и си мисля, че ако нещо не е наред на толкова ранен етап по-добре да приключи сега, а не в по-късна седмица. Смятам, че природата си знае работата. Знам ли, някакви такива ми се въртят в главата и това ме успокоява. Вярвам, че това е моето бебче и някак със силата на мисълта си, като мисля положително, ще се наредят нещата. Изчетох доста по темата и когато е еднократно и просто зацапване в началото на Б, не винаги означава проблем. Дано е така! И все пак, ако се повтори, ще бъда реалист и ще последвам съветите ви! 🤗

# 657
Добре го мислиш Чери, дано не се налага най-добре. Почивай си, полежавай повече ако можеш тези първи седмици. Ей така, превантивно, а и сега ти е паднало! Чертата е супер!

# 658
Момичета записвам се при вас много плахо ,накратко имам едно момченце и една загуба в късна седмица, сега съм в 9 г.с на терапия заради тромбофилия много се надявам този път нещата да се случат гледам за мисля по позитивно въпреки че има проблем откриха ми полип на шийката на матката на прегледа за установяване на бременноста един месец преди това бях на преглед не се видя нищо дано въпреки тях дя успея да износя здраво бебе, най вероятно ще се наложи серклаж заради тях,Чери пусни един прогестерон пли мен беше нисък и ми дадоха утрогестан по 2 вечер е кафявото зацапване спря слава богу

# 659
Станислава, добре дошла! И аз имам едно детенце и после загуба в късна седмица. Тромбофилиите ти ли си ги прави или по препоръка на лекар? Аз така и не направих и това доста ме тормози. Моята АГ е на мнение, че към момента няма нужда. Това когато стана А. Уж излезе, че А е бил вследствие на вирусна инфекция и няма нужда от тромбофилии. Имам й доверие, но си ме човърка. Сега като отида пак ще подхвърля въпроса...

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:53 от Mrs. Cherry

Общи условия

Активация на акаунт