Искам бебе нас сплоти ни, чудесата си чакаме ние - Тема 29

• 27 211
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Re-Born, знаеш, че емоционалното състояние влияе. Недей да плачеш. Мисли положително, представяй си как се развива и расте. Сигурна съм, че другата седмица ще ни пишеш, че е пораснала още.
Прегръдки и положителна енергия ти изпращам!
Flowers Four Leaf Clover

# 691
Ооо, Оренда, това още повече ме скапва. Знам, че и вредя и като започна да се обвинявам колко лоша майка съм още отсега....И още повече рев.

Само се надявам да не изпадна в депресия.

Взех си книгата на Хедра за кърменето и я започвам. Дано ме разсее, пък и да науча нещо.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 15:26 от Re-Born

# 692
Не си лоша майка!
Добрите майки се тревожат.
Погрижи се за емоционалното си състояние и моля, не падай духом.
Всичко ще е наред! Сигурна съм!

# 693
Борнче, никакви такива мисли не давам да ти минават през главата, че си лоша майка Angry
Желано, очаквано и обгрижвано още преди раждането дете, а ти си мислиш такива глупости.
Горе главата, Борнче. Горе главата, момичета.
Нервите ни се опъват все повече и повече с напредването на бременността, тъй като и причините ни за тревоги са все повече.
Моля се и вярвам, че ще излезем победителки с живи и здрави дечица в тази надпревара на нерви и време.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 15:51 от m-angel

# 694
Борнче, сега ти видях и коментара тук. Ами новините от последния ти преглед са обнадеждаващи и то само за седмица! Горе главата! И да, вярно е, точно добрите майки се тревожат. А ти освен че.си тревожиш, правиш всичко възможно тя да е добре още отсега.

# 695
Просто ми се насъбра. Ще ми мине.
Мисля и за всички онези момичета, които са в съседната тема и мечтаят да дойдат при нас, да се тревожат с нас.
Иска ми се да няма трудности по пътя от забременяването, та чааак докато децата ни станат самостоятелни и нямат нужда от нас.

Искам да сме като от малцинствата (изключвам изключенията) - да забременяване от раз, да износване лесно и да раждаме леко. Това искам!!!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 16:12 от Re-Born

# 696
Меги, малката ще си навакса, та ти имаш 10 седмици до термин, колко малки бебчета се родиха около мен, и като казвам малки нямам предвид недоносени! Та те качват най много точно отсега нататък! Моята помня че в 33та беше 1,700 качват по 200гр буквално на седмица!
Сълзите обаче....те й влияят, не си лоша майка заради това, защото поне си даваш сметка. Не знам какви са другите причини за сълзите, но тези, които са за плаващо изоставане (което е нормално по време на бременността, да не говорим че от ръка до ръка, от апарат до апарат, мерят различно и тези грамове са ориентировъчни) тях опитай да си спестиш. Бебето усеща и когато си щастлива и то е щастливо, когато си тъжна и то страда. Плакала съм 2-3 пъти по време на Б, основно заради мъжа ми, с който съм се карала и така ме е боляло, защото все пак е бащата...ама веднага съм се събирала, за да не страда бебето.
Добре ще направиш като се разсейваш! Книжки, сериали, жизнеутвърждаващи неща! И много много позитивизъм!!!
Да не се даваме на хормоните!

# 697
  • София
Born-че хубави новини са последните и все по- хубави да носиш Simple Smile другата седмица още ще е пораснала госпожицата- вярвай - стискаме палци с любов за вас, за Rave, Deli и Диди!!!
Не се тормози излишно - ти си и ще бъдеш чудесна майка! , разбира се човешко е да се съмняваме в себе си така че не си го слагай доп. На сърцето...
И аз от време на време (даже днес) изпадам в дупка, но гледам да издрапам по-бързо чрез самовнушение Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 21:43 от Animor

# 698
Момичета, и аз не пиша заради притеснения от типа на Меги, за да не ви натоварвам излишно. Днес го измериха 2380, което за 9 месец е доста малко. Моля се всичко да е наред и да се радваме на живи и здрави дечица.
Вие как сте? драснете по някой ред

# 699
  • София/Севлиево
Момичета,мислех да не се включвам тук докато не съм бременна,но искам да ви успокоя-всички вие сте прекрасни,най-добрите мами за децата си.И това,което ви казват за размерите на бебетата е много относително.Слави до последно го изкарваха около,че и под 3 кг.на прегледите с ехограф,а той се роди 3,850 и 54 см.Имаше и разминаване между главичката и крачетата-едното вървеше с около 2 седмици след другото.Но всичко беше наред.Така ще е и с вашите дечица ❤️❤️❤️

# 700
И при мен не е розово и не ми се пише, спира и да ми се говори даже. Вкъщи съм вече, не съм в болницата, но си имам котракции. Лекарите са ме предипредили веднага да се връщам в болницата ако имам притеснения.  Пак съм на поредния АБ, защото сега пък излезе някаква съвсем нова бактерия на МБ, а старата се изпари. Започвам да не вярвам и на лабораториите вече, честно. Но пък лекарите и разни познати все ме убеждават, че нямало как да имам просто ей така контракции, нещо дразнело матката и започвам яко да се сдухвам. В болницата позлвах от онези хартиени подложки за тоалетната чиния, защото не ми се ползваше обща с деругите, които преминаваха за по ден два през стаята и започнаха да ме бъзикат някой от тях, но какво да направя. На тема бяктерии съм се психирала и как няма, като постоянно ми казват, че е опасно и че може да ми изтекат водите от тях. И серклажа е сериозна предпоставка за задържането и развитието на бактерии. Още по- тъпо ми стана от тези подигравки, но като нямаш проблеми е лесно и смешно отстрани явно.
Такива неща, карам я ден за ден аз. И това лежане сама вкъщи ме довършва, но ще направя каквото трябва. Още съм 18+3. Вече толкова съм свалила летвата, че се надявам да дочакам поне 24-26 та седмица ..

# 701
  • София
***Alessandra***, изобщо да не ти пука от подигравките на другите, важното е при теб всичко да е наред.
Хубаво е, че вече си си вкъщи, оттук нататък лежане ще падне... Стискам палци да удържиш фронта поне до 34-36гс Flowers Hibiscus

Жасминче, нещата на ехограф не винаги са точни, не си го слагай на сърце. Ще излезе фалшива тревога като при Борнчето. Пък и за развитието на бебето са по-важни седмиците, отколкото килата. Прегръщам ви и двете с Борнчето, всичко ще е наред. Flowers Hibiscus

Рейвче, Диди, стискаме палци за вас Flowers Hibiscus

Ние сме все още 3 в 1. Аз съм още в болница, на системи, все така със скъсена шийка. Момичетата си растат, та пушек се вдига, вече са по над 2 кила всяка. Да му мисли майка им как диша в тая жега. Тренирам за морски слон, отляво надясно и обратно.
Докторът каза че ако всичко е що-годе наред ще ме пусне вкъщи в края на седмицата. След 33гс вече рискът бил по-малък.
Последните седмици ми минаха в организация на покупки (поне това мога да правя лежейки) - част от нещата със списъци към мм и мама, друга част с поръчка направо вкъщи. Май сме почти готови вече. От днес почнах пак да гледам пак лекции.

Сигурна съм че всички ще сме страхотни майки, защото ни е грижа за бебоците.
И се интересуваме и четем и се подкрепяме. Прегръщам ви всички Flowers Hibiscus

# 702
  • София
Тук съм и аз. Flowers Cherry BlossomFlowers Sunflower
Закрепихме положението.
Според доки сме хванали проблема навреме и всичко ще е наред.
Имам й доверие и вярвам, че ще е така.

Green Heart Благодаря ви, момичета, за позитивната енергия и за мислите ! Heart
Веднъж с Кийпи си говорихме за женската сила. Заедно сме силни и аз съм сигурна, че всички ще родим пухкави и здрави бебчета.

И аз знам, че ехографите дават яко отклонения. Особено пък в напреднала бременност.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 23:54 от rave

# 703
Ели, дано включването ти да е първото от многото, които скоро да последват.
 Алесандра, не знам какво да кажа. Дано всичко приключи максимално близо до термин.
Жасминче, ❤️
Рейви, чудесни новини. Всичко е поправимо, когато е хванато навреме.
Диди, Дели ♥️

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 20:39 от Re-Born

# 704
Меги, включвам се само да ти кажа да не се филмираш толкова за мерките, кое на коя седмица отговаря и тн. Аз това научих през моята бременност. Както ти е казала Ив - от ръка до ръка, от апарат до апарат има огромна разлика. 1-2, че и 3 седмици назад/напред нищо не са.
Все пак това е ехограф , не кантар ... 👀

Поздравления за книгата на Хедра! Много я препоръчвам. Кажи-речи благодарение на нея кърмя. 😊

Алесандра, всичко да е наред! Стискам палци! Давам ти пример с мен, в 17 седмица лежах с контракции в болница, имахм проблеми с шийки, контракции, полежах си, не можех да пътувам, все нещо ме болеше,, инжекции... доктора все се молеше да изкарам до 36-та г.с.
Е, родих в 39+6.
Пожелавам ти една такава развръзка! 😊

П.П. Много сладки кореми имате всички! Направо разкош! Моя накрая беше огрооомен! Ще пусна една снимка долу да видите корабаа-майка!

Ииии да се оплача, че след 1г3м отсъствие, днес дойде нейно величество - ЛЕЛКАТА 🤣🤣
Старата приятелка... 😢

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт