Искам бебе нас сплоти ни, чудесата си чакаме ние - Тема 29

• 27 209
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Сънчеее ❤️❤️❤️
Прекрасна си била. Какъв хубав тумбак.
И честита лелка (много странно звучи 😆)

За книгата - Толкова добре е написана и систематизирана, че докато чета имам чувството, че цял живот съм кърмила. Много добре я "усещам" и вярвам, че ще ми се получи.
Изваждам си най-важните неща в една тетрадка, която ще си взема в багажа ( който е стегнат между другото).
Препоръчвам с две ръце. Преполових я за нула време и само ходя по ММ, обяснявайки му какво съм научила 😆. Той също е много заинтересован и виждам, че му е интересно. Ще взема да му купя една книга за татковци.

Вашите половинки влизат ли ви в положение, когато ви бушуват хормоните. Моя като му кажа "Остави ме" и ме оставя, а ми се иска да не го прави понякога. Как да стане така, че да ми чете мислите, без да му казвам какво да прави, "защото ми е под нивото" да се моля.😆

# 706
  • София
Вашите половинки влизат ли ви в положение, когато ви бушуват хормоните. Моя като му кажа "Остави ме" и ме оставя, а ми се иска да не го прави понякога. Как да стане така, че да ми чете мислите, без да му казвам какво да прави, "защото ми е под нивото" да се моля.😆

Гушкам се в него. Винаги работи с обърканите ми его и хормони. Heart

# 707
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте, мили момичета! Heartpulse
Появявам се в темата, за да Ви препоръчам 2 книги, който лично за мен бяха много полезни. Помогнаха ми да родя дъщеря си (второ раждане) бързо, лесно, с малко болка, с песен на уста и усмивка. Също така разбрах точно какви грешки съм допуснала при първото раждане.
"Аз чакам бебе" - Лоранс Перну
(има 2 издания, намира се тук - там)
"Раждане с любов" - Олга Дукат

Извинете ме, че така влетях, но си ви харесвам и не се стърпях да споделя (може да е от полза).
Прегръдки от мен, много лека бременност и раждане!

P. S. Пожелавам си скоро да стана пълноправен член на групата ви.

# 708
Момичета, моля някой да се ангажира с новата тема, тъй като няма да имам възможност. За съжаление не може и да се редактира първия пост, за да изпратя информацията.
Благодаря ви за стиснатите палци ❤ Ще пиша малко по-нататък.

# 709
Ще се справим, момичета! И всичко ще бъде наред!

Ели, ще се включиш в темата както си трябва много скоро!

***Alessandra***, почивай си вкъщи и не се хващай за думите на другите. Знам, че е трудно, когато хормоните ти бушуват, но така ще предпазиш себе си

delisardeli, браво на твоите пиранки! Как хубаво си наддават! Пу-пу!

rave, радвам се, че писа. Почивай си и ти, а малката бонбонка да си расте

Sunshine9051, страхотен тумбак!

Диди 💙💙, ще те чакаме да се включиш, както и всички останали.

Който има повече свободно време и има желание, нека събере информация за първа страничка и да подготви новата тема. Simple Smile

# 710
Здравейте, мацки! На 01.09 се родиха Виктор и Даниел! Добре са, но ще трябва да прекарат дълго време в неонатологията за съжаление! Вярвам в моите герои и съм сигурна, че ще се справят с тази борба! 💙💙

# 711
Здравейте, мацки! На 01.09 се родиха Виктор и Даниел! Добре са, но ще трябва да прекарат дълго време в неонатологията за съжаление! Вярвам в моите герои и съм сигурна, че ще се справят с тази борба! 💙💙

Честито, Диди💙💙. Пожелавам ти да са здрави. Вярвам, че малките юначета ще се справят бързо и скоро ще са при мама. Бързо възстановяване на теб 💙

# 712
  • София
Диди, да растат здрави и силни героите и да си ги прибереш скоро! А ти бързо да се възстановяваш Kissing Heart
Прегръдки от все сърце HeartHeart

# 713
  • София
Еха Диди - честити юначета!!! - страхотни имена сте им избрали - да са ви живи и здрави! На теб бързо възстановяване и скоро да ги гушкаш! Blue HeartBlue Heart

# 714
Бъдете много здрави и силни с героичетата ти Диди! Скоро да сте вкъщи и да изненадат всички със скоростен растеж и наддаване! Бъдете много щастливи заедно! Green Heart

# 715
Честито, Диди, да сте здрави всички и много щастливи! Разревах се от кеф. И много любими имена сте им избрали, да са им на късмет и скоро да сте удома!

# 716
Диди, честити да са ти сладурите! Вярвам, че всичко ще я наред, защото си имат мама героиня, от която да взимат пример и да черпят сили. Прегръдки за всички ви.

# 717
Честито , Диди ... прекрасна новина 💙💙 Да са живи и здрави малките герои и , когато са готови , в прегръдките на мама ❤ Радвам се , че сте добре . Бързо възстановяване на теб .

# 718
Честито, Диди! Нека да са много здрави, силни и с късмет! 🤩

# 719
Ейййй, Диди, честити ти юначета! 💙💙 Да са живи и здрави и много да ви радват. Нямам съмнения, че са поне толкова силни като майка си и след време ще бъдат в прегръдките ти и тримата ще се приберете с усмивки вкъщи. Бързо и леко възстановяване ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт