Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Какви са преживяванията на бъдещите майки в началото на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с бременността, като споделяне на лични преживявания, съвети за продукти като възглавница за бременни, ревюта и избор на специалисти за проследяване на бременност. Освен това форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, като прегледи на бременност, здравословно хранене, пренатални тестове и проблеми като анемиа. Членовете също споделят лични преживявания, като избор на имена за бебета, подготовка за пристигането на новото попълнение в семейството и обмен на бебешки дрехи.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки в началото на бременността?
Някои от бъдещите майки споделят, че в началото на бременността може да не изпитват очакваната ентусиазирана радост и могат да се сблъскат със смесени чувства, включително страхове и липса на емоционална връзка с бебето. Това може да е резултат от предишни преживявания или страхове, както и от психически адаптации към големите промени в живота.
-
Какви са препоръките за проследяване на бременността, включително препоръчителните прегледи и изследвания и честотата на прегледите по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други жени с лекари за бременност и раждане в България?
Моят сутрин си е плосък, но следобед рязко влизам в 5 месец, не знам от какво така се подува, но ми е тежко и се налага да разкопчавам копчето на дънките 
АГ каза, че трябва да качвам по половина кг на седмица. Това била нормата и до края да съм +10/+15 кг най-много. Майка ми е качила 30 кг с мен, 25 кг с брат ми и се надявам да не съм така и аз. Ето тук има калкулатор на тегло спрямо височина и г.с.
В този ред на мисли, мерси Далия, странно ми е да говорят хората за момченцето ми, така съм се асоциирала да съм женска мама, че... още се озъртам да видя на кого говорят, дето има един лаф.
Забравих да пиша,че всички споделени коремчета са мноого сладурски пу-пу!
добре сте закръглили,момичета и гръдта - при мен няма промяна засега - ще видим по-натам
благодаря че ме мислиш. Най-вълшебният звук наистина