Искам бебе нас сплоти ни, чудесата си чакаме ние - Тема 29

• 27 212
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Кийпче, аз съм 175 см и стартирах 67 кг. След фиаското до края на третия месец смъкнах до 61.5 кг, но от две седмици се чувствам по-добре и дори и да ми се гади се храня и не повръщам и вече съм стигнала до 63 кг.
Проблем ми е, че изобщо не мога да хапна месо, а като ям само постно ям и много хляб и сигурно бързо ще възстановя загубите Grinning

# 76
Ейнджъл, и аз бях така и затова и качих - основно тестено и постно (картофи, ориз...) ми понасяше първите месеци, а то хем не е полезно, хем трупа кг. Леле, ти много си свалила...

Сега поне откъм хранене съм добре, има и сезонни плодове , друго е.

# 77
Скачам и аз в клуба на снажните 171см ама няма да казвам колко съм слаба, че е много и все ми се карат хората. Нищо не съм качила засега и с първата Б бях качила 1кг до края на 3 месец. Ама то ми се гади, ям за да съм жива Grinning
Сега като ми се раздига мъглата усещам повечко апетит, с първата Б си ядях като себе си преди, никаква разлика и качих 12кг, които доктора каза че са си нормата щото има бебе, плацента, около плодни води и кръв 1л в повече. Та като родих имах 3кг отгоре. Много ми се иска и сега да е така, обаче май ще ям повече, но не ми дреме, имам мегдан ще ям, само ще гледам да не е джънк.
12-15кг ми каза док да се целя като първия триместър до 3 макс даже вика кило, кило и полвина...

# 78
Ох, килограмите... Аз също съм висока и винаги съм била доста слаба. Стартирах 49кг смъкнах 4кг от невъобразимото гадене и сега съм 52. Всеки ми казва яж повече, може да звучи тъпо - ама като не мога повече какво да направя? Confused
Важното е бебето да расте. Това ме питаха и в болницата - дали расте.
Дръжте, момичета. Ще мине този период и после ще сте малко повече себе си. Hug но няма да ви излъжа ако ви кажа, че вероятно ще си върнем усещанията чак след раждането.
Та, всеки има с какво да се бори.  Simple Smile

Ооо, за месото бях по същия начин! Отказвах категорично. Към 5 месец започнах да си хапвам и сега вече го търся заради хемоглобина. Grinning

Jasmin, много хубаво коремче Blush моето много прилича на твоето. Важното е пак казвам бебоците да растат.

# 79
Вие всички сте много елегантни мадами, супер сте, чак сте за завиждане направо. Аз стартирах с 80 кила. И преди да съм бременна си ми тежаха, ама сега е вън пътя. До сега не съм качила никакви килограми и по-добре, че като знам какво ме очаква, като тегля чертата - еми лошо ми става като на онзи господин от Листопад 😀

Заплашват ме да не качвам повече от 10 кг, че ще ме вкарват в дебелариум.

# 80
Ох че сте изписали бая докато аз се шматкам цял ден. За кг хич не ми се и говори, бях 70, сега съм 63, надявам се да ги наваксам. Ама пък винаги съм искала за съм от слабите бременни само с корем и сега много се харесвам така Simple Smile
Моите ц*ц* не растат, същите малки са си 🤣 Не е честно 😂
Иначе коремът бая си личи вече:
Скрит текст:

# 81
Близнашки корем 💜💜💜
Много си смъкнала и ти като Марианка. На мен също ми се гадеше много в началото, обаче едно определено нещо (тестено, няма да пиша какво 😁) ми помагаше в трудните дни. Та, затова и станах рекордьорка с 5 килца до 12 г.с.
Да сме живи и здрави с бебетата, после ще влизаме във форма. 💜

# 82
Вчера като бях на преглед имаше много напреднали мами за тонове, в едни прилепнали клинове облечени,  със слаби крачета, малки в ханша, само по корема им личеше. Е как го правят не знам Thinking

Аз се чувствам освен наедряла и някак хмм неугледна, но странното е че получавам доста комплименти за сияен вид, за което (честно) нямам обяснение Grinning Даже мислех, че повече ще качвам , защото майка ми е била плюс 30 с мен, и нали казват, че дъщерите по същия начин като майките бременеят. Е то има време...

Жасмин, много се радвам, че пишеш при нас. Следят те в отчетните , но така е по-лесно.

Никол, ти имаш ли вече закъснение, кога си на преглед? Дръж нещата под контрол, проверете прогестерона.

Диди, много си добре, а коремчето верно близнашко People BabyPeople Baby

# 83
MrsAlwayssRight, днес не трябваше да ми дойде, така че закъснението е от утре 😆 Аз пия Дуфастон в момента, защото при мен се доказа, че е от недостатъчен прогестерон, или по-скоро нивата на прогестерона не отговаряха на нивата на естрадиола. И тази бременност ми е живото доказателство, че това е била причината, ето че при една добре подхранена лигавица и достатъчно прогестерон нещата се случват. Днес звъннах и си записах час, лекарката ми каза другия петък да отида. Тогава ще съм с 9 дни закъснение, но се надявам заради ранната имплантация все пак да се види нещо. ☺️

# 84
Ах ах... Като ви гледам коремчетата аз сигурно съм седми месец Joy
163 см бъчвичка... Започнах към 90, преди два дни се теглих 85.5 днес 86.5 то при мен 0.5 - 1кг си се местят според течности и храна. Но това не е от неядене или гадене. За сега ми е ставало лошо само 2 пъти. Единия път майка вари охлюви и цялата къща миришеше, а втория преди 3 дни изядох един сладолед бос и пакет бирени фастъци едно след друго следобед и после лошо лошо и накрая върнах. Не вечерях и сутринта бяха ниските кг.
Клинове нямам навика да нося, но от ремикс си взех 2-3 рокли, един анцуг за бременни и едни дънки за бременни. За сега друго не съм търсила щото по разбираеми причини си имам доста торбести дрехи.

# 85
Хайде и един истински “снажен” човек да се включи - аз съм 181, 89 кг, от началото съм свалила 1.
Цвл живот волейбол до това води.
Имам мнооого малка талия (71см) и голям ханш (118 см) представете си как си намирам дрехи 🤣 А гърдите ми, 5 г.с. са ...115 см обиколка. Това са си едни 7 см отгоре 🤣

Много ме е страх, да не попадна на лекари, които да ме тормозят, че съм едра. Аз съм цял живот така и нямам едно изследване извън нормата и въпреки всичко, когато имам някаква болежка, GP-то винаги почва с “килограмите...”

Момичета, минали през това, на ЖК всеки път ли казват на глас колко кг си или мога да ги помоля само да го пишат, че Мп иска да е с мен, а никога не съм му казвала, колко тежа 🥺🤭 Малко суетня.

# 86
Скоро няма да присъства на прегледите, ако АГ-то ти спазва разпоредбите - забранено е.

Аз се качвам на кантара и аз казвам на акушерката колко тежа.
При други лекари, като съм засичала бременни, съм виждала, че бременната и акушерката заедно се навеждат за резултата. Ама в тоя кабинет, кантарът беше на регистратурата. Предполагам, че на повечето места са тактични.

Не е важно колко килограма си, а как са „наляти”. Моите са на ръце, бедра, бузи чат-пат 😁. Възможно най-кофти комбинация. И не са мускулна маса, а твоите са такива, шом си спотрист.
Хич няма за какво да се суетиш. 💙

# 87
Аз се следих на частно, и само с моя доктор имах контакт, никакви акушерки, съответно не ме е питал никога за килограми, но аз съм кльощава, сигурно е преценявал, че няма смисъл. Но аз бих помолила директно просто да ги записват, бих си казала, че ми е неудобно от мъжа ми. Ама дето вика Меги, не е позволено придружител. Честно казано аз водех ММ на морфологиите, беше най ефектно, най детайлно, но дори и там имаше емоция нали ама като цяло не беше наясно какво гледа. Grinning Но е готино ако има 3-4D личицето да се види. При моя АГ се вижда нещо с форма на бебе в началото а после някви форми дето са бедро глава и той ги мери. Абе личен избор, оставих го да си ходи на работа, а не всеки преглед с мене да чака по кабинети, болници и тн. Но беше на раждането и преряза пъпната връв. Виж това ще помни до живот. И има мн силна връзка с детето. Сякаш го родихме заедно, ама без болката за него де. Топ оферта. Joy

# 88
Ех, тези килограми... Аз си имам излишни, бях се амбицирала да забременея на по-малко килограми този път, ама не ми се получи. Почти бях успяла да сваля достатъчно и се случи първата БХ, после празниците, зимата, още една БХ, после тъкмо почнах да се съвземам от депресията и бам, извънредно положение. Вкъщи по цял ден с ММи какво да се прави, манджи, кексове, бисквити... Висока съм 162 см., миналия път забременях 63,5 кг. Преди първата БХ бях стигнала 62 и бях много горда. После като ме подхвана депресията и зимата, никаква воля нямах за отслабване и някъде към средата на извънредното положение вече бях 68. Тогава се взех в ръце, започнах вече сериозно с упражнения и следях калориите, внимавах какво и колко ям и ги свалих до 65. Сега съм толкова. Яд ме е на мен си, защото изпуснах нещата, а бяха под контрол, но депресията не прощава. Наистина не ми беше до диети. Sad При мен е много важно да не качвам много хем защото вече съм едни десетина кила над оптималното, хем защото имам проблеми с тазобедрените стави, заради които трябва да раждам със секцио, и е много важно да ги натоваря възможно най-малко. Моята лекарка миналия път ми каза оптимално 12 кг. общо, маааксимум 16. Но ме предупреди от самото начало, че ще се кара, ако изпусна нещата. Аз качих 12,5 за щастие, но много внимавах, понеже съм си предразположена. Иначе и аз мислех, че генетично няма как да не кача много, защото майка ми е качила 30 кг. с мен и цял живот ми е говорила как и аз ще съм като нея, понеже това е генетично. Ами опровергах тази теория и се радвам, че не го приех като някаква присъда и нещо неизбежно. Твърде много качени килограми по време на бременност само пречат във всяко отношение, иначе че ще ги свалим е ясно, но товарят стави, органи, може да се развие гестационен диабет и какво ли не.  Много се надявам и този път да удържа положението, защото в моя случай е направо критично 😣

# 89
  • София
аз съм 165см и сега съм 61кг .... бях качила до 65,ама сега отслабнах малко - целех се в 58,та съм доволна.
Да се похваля - вече ми става лошичко, подувам се и ме тормозят газове, та не мога да заспя или се будя и въртя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт