Искам бебе нас сплоти ни, чудесата си чакаме ние - Тема 29

• 27 207
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
В 15+1 коремът ми порасна сякаш изведнъж.
Скрит текст:
И днес в 16+2 е станал двойно по-голям от миналата седмица
Скрит текст:
Ако расте с такива темпове, до края сигурно ще се търкалям, вместо да ходя 😁

# 61
За корема не знам ама други неща са порасналиииии Grinning Grinning
Иначе , той 4-5 месец “изскача”, не че няма да си ти стане голям хаха ама не е речено отсега, споко!

На мен 5 месец ми изпъкна, а сега вървя с месец напред спрямо първата Б. Та ако искаш още деца, готви се за коремища Joy

# 62
Ив, и на мен това ми направи впечатление Stuck Out Tongue Winking Eye
Борнче, много си си добре Blush

# 63
Ооо, да, те също са пораснали Grinning, ама не им се впечатлявам толкова. Днес ги обзаведох с още един сутиен и чак ме е яд, че не си купих още няколко. Много добре ми пасна. Не знам колко още ще растат, та не ми се рискува.

Я споделете някой сайт за клинове за бременни, ако някоя е поръчвала.

# 64
  • София
born суупер изглеждаш - всички издутини ми изглеждат перфектни пу пу чудна си Heart

# 65
Born, аз цялата бременност изкарах с 2 клина от HM. Много от момичетата от отчетната група си купиха от Лидл и също бяха много доволни 👌

# 66
Аз взех последния останал в Лидл 😁
Много закъснях, ходих в края на седмицата. Много ми е удобен, обаче надали скоро ще пуснат пак. Пък и много евтини, което е голям плюс. Ще търся в HM. Благодаря💙

# 67
Ех, много ме кефят бременните коремчета. Борнче, супер изглеждаш. Аз още се чудя мойто кога ще се появи, че никво го няма. Аз така и добре съм подплатила от преди бременността 😀 Та имам чувството, че накрая ще е коремище по-скоро.

Ох, да ви се оплача и аз с тия гърди. Принципно съм си надарен човек, нося сутиен размер 80G. Нещата напоследък обаче почват да излизат извън контрол и почват да преливат гърдите ми. Ако някой е в същата ситуация, ще съм много благодарна за инфо. Не ща да мисля как ще приключа накрая.

С това коремище и с тия млекоцентрали ще приличам на ходещ бидон. 😀

Вие как сте с излизането в болничен? Аз за сега се чувствам добре и честно казано хич не ми се излиза, ама като дойдат августовските жеги, сигурно ще гледам да се скатая.

# 68
Мизи, ти изби рибата с бюст!
За болнични, излизай, когато сметнеш за добре. Стига да не ти е скучно вкъщи, разбира се Simple Smile
Кайче, направих поръчка вече Grinning, а мислех да ходя на място. По принцип харесвам дрехите на HM, та няма нужда да ги пипам.

# 69
  • София
И аз си взех от Лидл от всичко по
едно /клин, потник, къси панталонки и 2 сутиена/. Само дълги дънки не взех.
Миналата седмица пак от там си купих рокличка лен+памук, по-свободна и с коланче над корема.
Много съм доволна.

В НМ не знам как са нещата за бременни, но каквото друго имам от там - всичко е с отвратително качество.

# 70
За пулса моят беше 104 преди бременността, сега не сме го засичали. Но аз си получавам сърцебиене често когато се вълнувам, радвам или притеснявам..

Симптомите при мен също се появиха 6-7 г.с. Дотогава имах само болезнени гърди. Гадеше ми се след този период и то предимно в късните часове, повръщах само 3 пъти, като двата бяха в 1-2 часа през нощта. Като цяло нямах неразположения, освен ниското кръвно.

За дрехите и аз се запасих с дрехи от Лидл, а от Ремикс си поръчах рокли.

Никол, браво за хубавите черти! Всичко да е наред 😘

Меги, чудесно расте коремчето ти. То е кажи-речи колкото моето, а аз съм в 22-23г.с. Моите гърди доста пораснаха, ама здраве да е. Снимка и от мен 👣

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:56 от Jаsmin

# 71
  • София
Прекрасни коремчета, пу-пу. Kissing Smiling Eyes
При мен още няма нищо.

Гърдите ми, слава богу, започнаха да намаляват темпа на растеж, а аз свикнах с тази тежест. Надявам се да не растат още много, защото съм дребничка и вече става грозно.

Жасминка, какво е това Ремикс, в Гугъл ми излиза само някакъв сайт за дрехи втора употреба.
Това ли е ? Доста интересни неща има. Thinking

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 16:00 от rave

# 72
Да, това е, Рейвче. Има дрехи с етикет нови, има и втора употреба. Доволна съм много от качеството. Аз от там съм си вземала марки ЕйчЕм, Онли, Джордж, Есмара, Зара и съм доволна от тези, които съм поръчвала.
И обувки съм си вземала. Със зимните джваках в локвите, нищо не пропускаха.

# 73
90 % от гардероба ми е от ремикс. Дрехи в нашите магазини, които да са ми по мярка и да ми стоят добре така и не намерих. Там от размер и снимка в 95% от случаите уцелвам.

Днес ходих на втория си преглед. Мърдаше, имаше пулс и наченки на крайници. Показва но големината е седмица назад. И при предишния преглед го показа с няколко дни назад. Това колкото и да чета, че не е проблем не ми дава мира.

# 74
Filme, в много ранна седмица си още, че да се говори за изоставане. На този етап важното е да расте равномерно, а някъде съм 12 г.с. ще ти дадат и първоначално дата за термин, спрямо данните от УЗИ. Не се безпокой, а и до 7 дни не е проблем.  И ние в началото бяхме няколко дни назад , после навакса.

Аз съм голям фен на ремикс. Имат
много коректна политика към клиента, хубав сайт, реални снимки и размери и връщат пари в срок. Напоследък не поръчвам и купувам дрехи, щото няма смисъл от такава инвестиция:D Запасила съм се с няколко основни неща, два огромни сутиена и няколко рокли с широк ластик и се надявам да изкарам лятото. Ако има лято де:D

Вие как сте с килограмите? При мен са плюс 5 от началото на бременността, почнах на 68 (176 см). Като цяло този въпрос не ме тревожи, ще има време и за сваляне. Но се чудех чисто статистически каква е нормата.

Общи условия

Активация на акаунт