„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 063
  • 797
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден и от мен!

Постера на МГ ще бъде показан на Кукуво лято. Като причина за това екипа на МГ посочи : Решихме да се правим на "дръж ми шапката" защото така ви играем по психиката много успешно. Иншаалах ще го видите  през крив макарон някой ден.. когато цъфнат налъмите...

Момичета, кой знае на тях колко им е напрегнато, с тези забрани, колко им се обърква работата.. Постера можеха да го покажат, но те си знаят имат си някакви планове които следват...знам ли и аз вече, какви ги вършат..

Направо са красоти неземни

# 106
Грозденце ,много си им набрала Joy
Те че си играят с нашите нерви е така .
Ще се появи постера ,когато най малко очакваме и спрем да го чакаме.
Със сигурност им е напрегнато да се снима при тези условия ,дистанции, хигиени.
Не са само те така ,сега започнаха заснеманто да си свършат сезона някой от сериалите.

# 107
Привет! Hug

Имаме нова снимка от Демет...Hands Plus1

и видео от сторито със снимката
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

=================================

пресата.....

статия....
https://www.lanostratv.it/2020/05/daydreamer-can-yaman-fa-impazz … re-nel-mio-cuore/

Докато се рових в разни сайтове из Контакта разбрах,че сериала ''Почукай на вратата ми'' с ГГ - Ханде Ерчел и Керем Бюрсин ...днес ще снимат постера....и са поискали специално разрешение заради комендантския час за да снимат в събота тийзъра....а самите снимки започват в понеделник...като нашите....инфото е от Бирсен....
Скрит текст:
от снощи....
#DZMnews

💥Сьемки тизера к сериалу «Постучись в мою дверь»

Бирсен Алтунташ сообщает, что уже в эту субботу пройдут съемки тизера к сериалу «Постучись в мою дверь» с Керемом Бурсином и Ханде Эрчел в главных ролях. Для этого было получено специальное разрешение (в Турции, в выходные будет комендантский час).
Также, завтра, в пятницу, пройдёт съемка постеров.
Сами же съемки начнутся с понедельника, а первая серия, предположительно, выйдет в конце июня.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 15:14 от Zlatina3

# 108
Злате Благодаря за информацията   Flowers Bouquet

Ами хората си снимат постери, тийзъри, що да не снимат, после и ще ги покажат, съвсем нормално е....

Нашите на 21.05 обявиха че снимат постера и до там.. това беше.. както и да е Grinning оставам тази тема на страна Grinning че, направо се изчерпах : ))

Тогава казаха ли нещо за снимане на тийзър? Че вече, взех да забравям..а може и да съм пропуснала.

Бирсен няма да е зле..да навести и тея от "МГ",  да ги види живи ли са.... добре ли си почиват в Бодрум,  или правят нещо...

Аз постера вече не го чакам, ако искат да го пускат и след финала на "МГ"..

НЕ ЗАМАН?

========================================

Ибрахим Стори от преди малко

Феми права си Grinning
Neva N имаме много инфо от сторитата на нашите
Серкай-  1 стори- Коте на прозорец,   2 стори- Коте зад ограда (Айляк е, ходи по на хората къщите и им снима котките)
Джемре-  стори- залеза на плажа
Йозге стори - честитка за РД на приятелка (снимка на двете заедно)
Джан- сторита  23456 на брой сторита с благодарствени думи и флагове..
А от останалите ни вопъл ни стон..

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 17:35 от grozdence.

# 109
Е аз понеже съм последвала само Джан в Инстаграма, та заради това казах, че няма никаква информация. Аз на него се надявам.
Ох прекаляват наистина, конкурентите ще започнат да пускат разни неща и така ще привлекат вниманието още от начало върху себе си пък те да чакат. Интересно ми е как Джан се хвърля от проект в проект веднага без много да почива. Тука последните сериали един след друг почти.

# 110
Явно продуцентите разчитат, че сериала ще се гледа, защото Джан ще участва. То си е така, де, но все пак няма да е зле да се постараят малко.
Джан си е починал бая бая по време на изолацията. По едно време качваше сторита всеки ден - книжки, музичка, тренировки, танци, манци. Simple Smile

# 111
Neva N  Това съм го написала със сарказъм "имаме много инфо от сторитата на нашите" Grinning
Виж че съм изредила какво е инфото от сторитата им "Котките на хората"  "Залези" ..и т.н

Ели абсолютно правилно Grinning

===================================================
Джемре стори

===============================================================

Мениджъра на Джан преди малко е бил на лайв в Инстаграм

Ето думите на Илкер
 "Ще харесате поредицата. Ние четем сценария и работим по него.
 Очаква ви страхотно шоу. Ще видите един нов Джан Яман.
 Много сме развълнувани, желаем да споделите нашата емоция."

Може да е казал и др. неща, но само това успях да намеря.
Нищо ново.. само малко, това за новия Джан Яман събуди интереса ми и ме жегна Grinning Но, "нов" е мн. относително, за това, пак не съм доволна от трисмислените изречения на г-н Билги Grinning

От Инст. стори на Демет "днес е била с Еда"

С надпис "Слава Богу"

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 21:18 от grozdence.

# 112
# 113
Тъкмо с тази снимка идвах.
Ама той е мнооого хубав. Чок! ❤

# 114

МАЛЛЕЕЕ жив Енрике Иглесиас е Heart Eyes Heart

Хахах Нинче Autumn magic* Мн. сме бързи

# 115
Само докато го фокусирам и съм го постнала тук. Grinning

# 116
Интересно, че нямах известия от темата и си викам никой не го видял още. Отварям с размах да постна тази красотичка, а то.. Grinning

# 117
Хайде, от мен ще е по-изветлена,, че оригинала е тъмен малко 😀

И аз тъкмо влизам в ИГ и докато я огледам хубавооо..
Грозденце, това да не е снимка направена по време на някой ваш видеоразговор, така изглежда 😀
Редактирам: Ама той наистина ми прилича и на мен на Енрике

# 118
Аз не можех да си контролирам реакциите 2-3 минути гледах в точка.... малеее не вярвах че може да ми се случи Хахах Joy

# 119
На мен не ми прилича, ама Енрике пасти да яде..

Общи условия

Активация на акаунт