„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 071
  • 797
  •   1
Отговори
# 120
Оф ,не мога да скивам снимката заради бавния нет .

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 15:32 от femmi2

# 121
Ох много е отслабнал милият ми той, съвсем е различен от Дивит...  Heart Sunglasses
МНОГО Е СЕКСИИ Heart Eyes
Да му имам сладките бебешки трапчинки Misc Baby Bottle
И перчема му е бебешки Misc Baby Bottle

Слагам го и на тази страница да го има...

В ТТ е лудница Joy

Чок Тешекюр на Илкер Grinning

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 21:53 от grozdence.

# 122
Грозденце ,сега скивах фотото .
Прическата му е тамъм . Брадата не е голяма . Е ,няма как да е като Тарзан .
Щото ще го свържат с птичката.

# 123
Ооо с изключение, на това, че е отслабнал прическата е направо много, много сладка, искам го така в сериала. Абе все едно ни е прочел мислите и постовете искахме стори да ни покаже малко красота и той хоп. Stuck Out Tongue

# 124
Нева сторито е от Илкер да е жив и здрав човека, знае си работата...

В момента Илкер пак е на Лайв в Инстаграм.... Айде да казва всичко от А до Я и много ще го обичаме всички нали? Joy

ПП В къщи имам гости, направо ми идва да ги изгоня.. Аз тук съм развълнувана, те ме занимават с някакави странични неща.... ей сега ще им кажа че съм мн. изморена и искам да си лягам ...

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 05:50 от grozdence.

# 125
Е аз ще го пусна двоен..WinkSmile

# 126

Вече Афиша не ми е важен!

Феми като писах че перчема и трапчинките са му бебешки, имах предвид "сладки" Grinning Демек е само за щипане по бузките Grinning

=================================================================================

Миналата година фен страницата CanYamanNews, посветена на Джан, направи ТТ таг в чест на Демет, туитът е от 22 август 2019 г . Тази вечер Джан лайкна този туит...  феновете видяха лайка... това послужи за старт на таг #SeniSeviyoruzDemetÖzdemir  в тренда тази вечер.

Tweet: Нека не забравяме да подкрепим
работата на TT за Demet Ozdemir,
скъпи фенове.
SeniSeviyoruz DemetÖzdemir

тага SeniSeviyoruz DemetÖzdemir попадна в тренда в Испания

Джан какви ги върши Joy  голяма е блейка, тази вечер е лайкнал този стар туит, не ми се вярва да е умишлено.. Grinning
И сега цял ТТ го е подбрал Grinning
Какво се е ровил, може би е искал да цъкне да чете коментари и без да иска е цъкнал лайка Joy От новата му снимка виждам че е в затъмнена романтична обстановка, може за това да е объркал в тъмнината...
Ама пък може и да е искал да лайкне и е лайкнал.. ако е така е голям сладур...да му имам тактиките.. Grinning

==============================================

Фенка - Джан, предлагаме ви да научите нов език. Невероятни уроци, които ще проведе нашия учител. 6 месеца невероятно приключение, но най-накрая стигнахме до вас!
Джан - Колко забавно! Португалският ще бъде следващият, обещавам (Португалски и Бразилски флаг)

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 05:51 от grozdence.

# 127
Добро утро! Hug

Грозденце Hug,благодаря за инфото пуснато снощи и рано сутринта!

и Демет е лайкнала пост на фенка,свързан с тяга  HerDaim SeninleyizÖzdemir

снимката ще я обработват по всякакъв начин...Wink

В очакване на ново ви пожелавам щастлива събота! HugTwo Hearts

# 128
Добро утро момичета

Една усмивка е достатъчна за всички .. Heart

Палавата му усмивка, ръката в косата, тези трапчинки... Предстои ни инфаркт момичвта с този мъж,... Grinning

Злате Hug И аз благодаря за сутрешното инфо и за кафето

Дано е поддържал това изящество... Grinning та да е същия и в "МГ".. и спокойно ще можем да си пишем в темата за хапчета и билки...Grinning

========================================================
Нова в Инстаграма на Сарп Джан

Нова в Инстаграма на Едже Иртем

Стори от Тайгун

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 09:29 от grozdence.

# 129
Сторита от Демет.

# 130
Сторита от Серкай

Джан, Серкай и др. симпатяги от "МГ" се подготвят физически...
Като гледам Rolling Eyes И на нас ще ни трябва подготовка.. но психическа Grinning

Серкай е отговарял и на въпроси в Сторитата си

Има ли нов сериал или филм, в който ще играете?
Serkai - Да, „Bay Yanlış“. на 1 юни започваме да снимаме. Забавна работа ще бъде

Как се справяте с всички хейтъри (мразещи)? Искам да кажа, боли ли те?
Serkai - Първо гледат, после мразят, после копират. (Пич! Как хубаво отговаря)

Има и др. въпроси и отговори в Сторитата му, но не мога да ги схвана...

Стори от преди час от Аслъ Зенгин

Нова от Едже Иртем (красива е "гадината")

нова от Гюрген Оз (пластичният хирург д-р Левент)

Рики Мартин

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 19:55 от grozdence.

# 131
Актрисата от РП , сестрата на Санем

в бяло , хубава фотосесия

# 132
Добро утро! HugHeart

Минавам набързо,че съм с гости! Wink
Благодаря за всичко споделено от вчера!

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 133
Здравейте!

Екипа се готви за началото на снимките

Мистър Грешен в  новинарски сайт

https://www.gecce.com/haber-bay-yanlis-ne-zaman-sete-cikacak

# 134
Здравейте момичета, с Джан Яман се срещнах в сериала Ранобудна птичка в началото на тази година. След Любов под наем не вярвах, че ще ми се случи някога отново същата магия, но филма много ме плени. Признавам, актьора, двойката във филма също. Първо не възприемах Джан с друга визия извън Ранобудна птичка докато хууууубавично не му се наситих там. Но после загледах Пълнолуние и се влюбих във Ферит. Сега съм на Да обичаш на инат и много, много харесвам Ялън Арас. Просто вече го харесвам навсякъде, всякакъв, много много ми е  сладък, вълнуващ, на сърце. Изчетох къде какво има  в Бг мама относно сериалите му, и много ми се искаше да попия емоциите ви от коментари за Любов на инат, но не намирам такава тема и сама си се наслаждавам, на което както възприема, защото признавам, че коментарите тук много ми обогатяваха  гледането на РП и Пълнолуние, така че, момичета, задочно вече съм се запознала с вас. Ще се радвам ако ме приемете и най-накрая и аз на време съм част от вълнението по коментирането на любим сериал. От това което изчетох от старите теми тук е вълнуващо почти колкото обсъждания сериал, а понякога е и по-интересно. Благодаря Ви!:gift_heart:

Общи условия

Активация на акаунт