„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 051
  • 797
  •   1
Отговори
# 45
Ха ,ха, обади му се и го питай.
Тайгун е симпатяга с мустак не искам никой .

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 19:29 от femmi2

# 46
# 47
Серкай е публикувал днес в инстаграм, новата си реклама за MINI, тези дни в сторитата си показваше как я снима
 В Инстаграмhttps://www.instagram.com/p/CAsTglJpoaF/
ето я и в youtube (сладкодумник е сладура!)

ето я и предната му пак за MINI (тук ми по- харесва визията му, от преди две години)

Феми е до сега говорихме, за това се забавих.. не издава нищо за проекта калпазанина, питах го и за АФИША, вика ми:
"Гит бурда с тоз Афиш джанъм, няма да го пускам още.."
Ядосах се и му затворих! Joy

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 19:20 от grozdence.

# 48
Грозденце, от сърце се смея. 😂 А можеше да каже "Гел бурда, афиша да ти покажа само на теб, джанъм" 😂

# 49
JoyГрозде ,промо афишите ще реши продуцента кога да ги пусне ,така мисля . Е ,Джан няма да стои безучастен. Ползва си мрежите ,не като някой други .
Мини ,знаеш къде да видиш как сме ги наредили Wink

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 19:29 от femmi2

# 50
Autumn magic   Е да де..Той се оплаква, че все по- работа го търся.. Вика ми гел бурда да се видим.. А аз му казах: Олмаз първо да видя Афиша.. Еми ревнува човека, мисли си че го използвам за инфо Joy

Феми, сигурно ме мятка, май, той иска да ме използва... за компания Joy  ей сега ще погледна, щом има шоу Joy

Ето го е сега ми прати тази снимка, и ми писал "Бак" за примамка сигурно Joy ама аз не съм будала...

# 51
Ми то си е така използваш убавеца за инфо немаш търпение ,е не само ти всички Очакваме прословутите плакати.
Ти го питай нещо повече за сценария ще бройка ли кадъните ?

# 52
За кадъните го питах снощи, беше се разчуствал нещо.. И ми вика: "Либидото ми е бая бая на макс....няма как да не ги пощипвам тук там..."  палавник голям е....: : ))

# 53
А когато го пощипват него, какво казва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 54
Грозденце, ей така ли ще им прави на кадънките? Grinning

# 55
Ново стори от Деметка
"Готина поза + пълнено месо на печката + приготвено котешко бебешко мляко Simple Smile как е?"

Ели   Ах, че е сладък, как се радва мечешката и стиска зъби Heart Eyes

# 56
Демет много обича котенца ,като мен и се грижи за тях . Мънинките те Kissing Heart

# 57
Момичета, не знам дали не прекаляваме с шегите, ако е досадно, само кажете, можем да спрем, или да ги слагаме в (скрит текст) покрай нормалните новини, които носим?

Феми
Скрит текст:
Това ми е болна тема// храня  котките зад блока, разкарвам ги по лекари, прибирам в къщи бебета без майки...правя им къщички.. и т.н мн ги обичам, повече от хората..

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 20:17 от grozdence.

# 58
Аз съм за шегите. Темата нали е за забавление, а не Държавен вестник Wink

П.С. хора, които обичат животни, няма как да са лоши хора Heart

# 59
И аз съм за шегите, много е весело така с всички вас. С нетърпение чета всичко, понякога и се включвам даже ❤😂

Общи условия

Активация на акаунт