„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 054
  • 797
  •   1
Отговори
# 60
Деметка е много активна в Инстаграм, и Джан не е "скрита лимонка", още малко.. и той ще се активира със снимки и сторита както преди : )) Сега се е покрил, за да засили ефекта на изненадата.. да ни залипсва един вид,  ее получава му се Joy

# 61
Джан се появява ефектно - рафтинг и веднага смокинг /първи епизод на РП/.

# 62
  • Бургас
Божеее, момичета, нямате стигане! Кога пусна Дъгичка темата, кога стигнахте 5 страница.......
Безкрайно благодаря за темата!!! Дъга, първите колажи на каста ме оставиха без дъх....
Включила си всичко актуално /най-вече за Джан Wink/. Надявам се като продължат снимките на Демет да виждаме и нея по-често!
Благодаря на всички за коментарите, колажите, снимките, шегите, настроението............................
От мен имате огромно ГУУУШ!

# 63
Пожелавам ви лека нощ момичета с тази усмивка ... свръхчовешко изкушение е.. нашия тук Joy 

И утре вече да ликуваме с Афиша.. иншаллах  Joy не, че ми е зор де, ама нали по план е за утре : ))

# 64
Ех, тази усмивка Simple Smile Много го харесвам на това интервю, направо получавам сърцетуп Heart Eyes

Айде, дано се събудим с афиш вече, че Грозденцето сън няма да я хване вече Joy

# 65
  • España (Плевен)
Ах, Грозденце, от къде ти идват тези красоти и щуротии. Така се забавлявах да те чета. Продължавай все така... Весело да ни е. Аз не съм по анализите. Рационалист съм и гледам в права линия... Ноо, това съм аз. Smiley

Снощи се зарових в профила на Джан в Инстаграм. Нямаше какво да правя и си харесах някой снимчици. Ще ги споделя. Добавила съм и датата на публикуване.. 

Първата му снимка в профила

На корицата на книга (мисля, че е Луцифер, като от сериала Imp)

Първа снимка от "Пълнолуние"

Втора книга

Първа снимка от "Ранобудна птичка"

Най-активен е по време на птичката Heart

Ами, тези си харесах Laughing

# 66
за всички писали днес : )) Все с такова настроение да бъдем, много смях да има.. и така да си изпишем цялата тема Simple Smile

Вижте я нашата романтичка пак какво лайква Innocent

Без коментар.

Heartpulse

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 01:26 от grozdence.

# 67
  • София
Дъга, благодаря за прекрасната нова тема. Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

В предишната тема мернах, че някой беше питал за българска фенска страница на Джан в Инстаграм.
Има такава създадена can_yaman_bg
Има към 6000 последователи към момента.

Благодаря на всички за изчерпателната информация и страхотните снимки и колажи. Обичам ви! Sparkling Heart

# 68
Добро утро!

Днес започват снимките!Желая успех на Джан,Йозге и целия екип на сериала! Hands Plus1Flowers Four Leaf Clover

И дано днес ни зарадват с афиша,а защо не и с някоя снимка на екипа! Hands Pray

Благодаря за всичко споделено и създалото се настроение!Аз съм повече по инфото и статистиката! Wink

Вчера пуснаха тийзър на един от летните сериали-''Gençliğim Eyvah''Някой ако иска да го види..линка в скрит текст...
Скрит текст:

Приятен ден в очакване на новини! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 08:36 от Zlatina3

# 69
Здравейте, момичета, четох ви, четох ви и не се сдържах да ви кажа, колко сте готини, какво хубаво настроение създавате в темичката, (особено с шегите на Грозденце). Надявам се да се получи хубав нов сериал, замисъла е много добър и различен, на филми е правен понякога, как някой помага на друг в любовта и после сам се влюбва в него, но някак ми се искаше може би друга партньорка за Джан. Не, че имам нещо против нея, ама като знам с Демет каква беше химия... 

# 70
Добро утро момичета!

Новият проект на Джан започва снимането, той се прави специално за всички НАС, за настроението ни, за насищане на нашите луди страсти и фантазии Grinning и най вече, за да изпълни душите ни с емоции и страсти, които Джан отлично знае как да ни поднесе Joy (Днанъм беним той ни е златен Heart)

Успех, хъс, здраве, спокойна обстановка и отлично настроение в първият работен ден на екипа, както и за напред!

НЕРДЕ...АФИШ.?

Злате Hug Без информация няма настроение, за това ти благодаря за труда и желанието с което ни я доставяш

Днес сме в очакване, не знам дали и какво ще ни покажат, но мисля, че вече е крайно време да видим този дългоочакван афиш (без майтап, напълно серозна съм),  да го анализираме едно хубаво, да го удостоим с вниманието, което му се полага, да напълни очите ни с красота, и денят ни с настроение... : ))

Хайде бакалъм...
Още съм сънена...сега ще огледам обстановката за нещо подозрително и пикантно Rolling Eyes

Пожелавам ви един страхотен ден!

# 71
Здравейте, момичета!
Изчака ни се чакането по отношение на този афиш...
Хайде, дано днес да ни се представят (особено Джан Blue Heart), че горя от нетърпение.
Успех на екипа и на нас Wink

# 72
Виждам, че всички сте в добро настроенив и явно аз ще го разваля.. взех го от една група във фейсбук:

# 73
Попътен вятър на целия екип на „Bay Yanlış“. На Джан му се пада да бъде нещо като капитан на кораба. Да видим какво ще излезе от това ново приключение. Очакванията са високи, водите покрай короната са бурни, но ние ще се надяваме на качествен продукт и добро настроение в темата Heart

# 74
Autumn magic Hug Няма да ни се развали настроението, за нас е без значение кога ще почнат снимките, нали си имат план за изпълнение и дата за излъчване, само после ще им е по- трудоемко : ))
Те да ни подхвърлят АФИША Grinning и тази новина ще я забравим на мига Joy

ще го преживеем..

Добре дошла на Neva N и на всички други, които наминават рядко
Всички, които ни четат и има какво да споделят, са Добре Дошли в нашето уютно и весело гнездо

===============================================================================

"Ще започне да се излъчва в още 25 държави, включително Латвия, Босна и Македония"
Джан и Демет ги очаква още слава и голяма вълна от фенове от различни народности : ))

На нашия може да му се наложи да учи още езици Joy Умника ни той Heart

================================================================================

Едже Иртем Стори - под рогата има някаъв надпис, "Дяволът казва ....." и другото не го разчитам Grinning но, започна да си показва рогата злосторницата Joy

При мен вали ужасен  дъжд и градушка...

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 14:00 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт