Наминавам следобедно и виждам,че снимките са отменени за понеделник-1 юни!Толкова сериали вече снимат!Някои не са спрели и се излъчват-''Основанието Осман'',''Опасни улици'' и др.!Други пуснаха тийзъри,на ''Жестокият Истанбул'' се събраха да снимат финалните епизоди за сезона!Нашите ги отложиха!За това не пускат и афиша!
Neva N
,добре дошла при нас! 
Понеже се коментираше в кой ден ще се излъчва ....''МГ''...пускам сериалите на FOX TV ,които се излъчваха преди да започне пандемията и ще продължат на есен!Следях и рейтингите,тъй като гледам два от тях-ЗЯ и ЧД!

И така по дни са:
понеделник-ЗЯ.....вторник-''Baraj/Плотина''....сряда-''Öğretmen/Учител''...четвъртък-ЧД....петък е свободен....събота-''Изумруденият Феникс''...и в неделя-''Воин''!Така,че ако се запазят дните за ''МГ'' остава петък!В този ден конкуренти са -Вятърничавият''-по АТВ....''Опасни улици'' по к.Д...имаи исторически за Престола...по държавната тел.ТРТ...не си спомням по Шоу и Стар тв.кои бяха сериалите!...Ако решат да започне МГ в друг ден,трябва да сменят някой от споменатите сериали!Но те си имат гледаемост в деня така,че не ми се вярва!
Приятен следобед на всички!
Той цяла сутрин ми звънял под тревога милия.. ама аз се занимавах с др. неща и не съм го чула, не ми е приоритет за през уикенда и отново го отрязах, Казах му "Имам ангажименти, друг път ще отскоча ашкъм беним"..

Еми стана ми гадно, до сега се шегуфах, ама за днес си имах очаквания.. Отиде ми и настроение и всичко..