„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 057
  • 797
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! HugHugHug

Наминавам следобедно и виждам,че снимките са отменени за понеделник-1 юни!Толкова сериали вече снимат!Някои не са спрели и се излъчват-''Основанието Осман'',''Опасни улици'' и др.!Други пуснаха тийзъри,на ''Жестокият Истанбул'' се събраха да снимат финалните епизоди за сезона!Нашите ги отложиха!За това не пускат и афиша!

Neva N Hug,добре дошла при нас! Hug

Понеже се коментираше в кой ден ще се излъчва ....''МГ''...пускам сериалите на FOX TV ,които се излъчваха преди да започне пандемията и ще продължат на есен!Следях и рейтингите,тъй като гледам два от тях-ЗЯ и ЧД!

И така по дни са:
понеделник-ЗЯ.....вторник-''Baraj/Плотина''....сряда-''Öğretmen/Учител''...четвъртък-ЧД....петък е свободен....събота-''Изумруденият Феникс''...и в неделя-''Воин''!Така,че ако се запазят дните за ''МГ'' остава петък!В този ден конкуренти са -Вятърничавият''-по АТВ....''Опасни улици'' по к.Д...имаи исторически за Престола...по държавната тел.ТРТ...не си спомням по Шоу и Стар тв.кои бяха сериалите!...Ако решат да започне МГ в друг ден,трябва да сменят някой от споменатите сериали!Но те си имат гледаемост в деня така,че не ми се вярва!

Приятен следобед на всички! Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 14:29 от Zlatina3

# 76
Ох, благодаря ви за топлото посрещане. Не остава честно казано добър вкус това, че точно когато трябва да се започнат снимките се отлагат, вярно не с много, но все пак. Аз не разбрах причината обаче за това решение каква е?

# 77
Причината е полицейският час за уикенда.

Ей до сега говорих с Джан и точно това ми обясняваше ....и ми вика  "Гел бурда Татлъ за през уикенда, че ще скучая "....Grinning Той цяла сутрин ми звънял под тревога милия.. ама аз се занимавах с др. неща и не съм го чула, не ми е приоритет за през уикенда и отново го отрязах, Казах му "Имам ангажименти, друг път ще отскоча ашкъм беним".. Joy

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 14:48 от grozdence.

# 78
Грозденце, не се прави на ощипана мома на хоро и да викаш " нИ искЪм" , ами хващай си самолета и вземи едно интервю по патък и пищимал от Джан, другото няма да споделяш...може само тук в темата, а ние няма да кажем на никого, ще си е наша тайна...

# 79
Да, да то така се отрязват такива като него Laughing
Благодаря за пояснението, а междудругото с неговия любовен живот какво се случва, че скоро не съм се интересувала?

# 80
"Може би причините снимките да бъдат отложени за следващата седмица са:
1) По наша информация днес вали в Бодрум.
2) 2 други сериала отмениха снимките, защото намериха covid-19 в екипа. Фарук реши да отложи снимките за седмица заради безопасността на актьорите и работниците и за да избегнат отмяната на снимките за лятото, както направиха другите 2 сериала."
Споменава се и комендантския час.

# 81
Няма сериозна връзка (така се знае) може би само забежки... предполагам не му е трудно да си намира Grinning

пп  По всички медии се твърди, че причината е полицейският час

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 15:05 от grozdence.

# 82
Грозде не дей така сега ти е паднал  Джанчо , пък ти бегаш.  Като ти каже по тела джаним беним , чок севиорум , как ще се размекнеш и афиша ще забравиш Joy
Туркиш не е като при нас . там положението още е затегнато . Даже не знам може да излизат от Истанбул?

колаж от рускините мистър бар , нали ще  е собственик на заведение и около него мацки и готвача на лице

# 83
хахах "Сени чок севийорум татлъ" ми го казва по 4567 пъти в разговор кат сме.. като добър ден е за него Grinning

# 84
аууу и ти не си  се размекнала , много си жИлезна , като ти дойде на гости след сериала  лично ще му го кажеш Mask

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 15:48 от femmi2

# 85
Грозденце, как издържаш, джанъм.. Той милия в любов ти се обяснява,а ти.. Олмаз, та олмаз.. Наистина си желязна. Grinning

# 86
Ох един ден се бях замислила какво ли им е на тези момичета по цял ден да снимат с такива красавци.

# 87
Rolling Eyes

Новата визия на Анъл според мамашите

Rolling Eyes

# 88
Добър вечер момичета

Ходих по задачи и бързах да се прибера за постера, ама ще си счупя краката от бързане...и комшийките пред блока се опитват да ме заговорят.. профучах като финекиец покрай тях... ама постер йок Confused Еми стана ми гадно, до  сега се шегуфах, ама за днес си имах очаквания.. Отиде ми и настроение и всичко..
Няма и други новини, и снимки няма..
Анъл е голям образ,  да му имам и стила на обличане и фейса и позите.... сто процента той ще прави смеха в МГ

Това е превода на написаното на снимката Joy Нали сутринта не можех да го преведа, сега видях в ТТ Joy
„Дяволът ми казва да се приближа до теб "  Smiling Imp

Може да са имали някакви репетиции и това да се отнася за Джан Joy Иначе до кой друг може да иска да се приближава в присрвието на нашия,  пък и дявола да я кара...Само за него е..
Ох, оправи ми се настроението, от последните глупости.. които роди моя "гениален" мозък!  Joy

Цитат
Ох един ден се бях замислила какво ли им е на тези момичета по цял ден да снимат с такива красавци.
Neva N Ето какво им е.. общуват си с дявола.. Imp

Насалсън момичета? Защо не сте коментирали нищо? Hug

# 89
И аз бързам детето да  вечеря с нас и да го приготвям за сън, цял ден бяхме навън в двора, и да видя афиша и какви са ви реакциите, а то..
Грозде, обаждай се на Джан да го питаш нерде афиш, няма да стане така 😀

Общи условия

Активация на акаунт