За любителите на питки - БОЛЯРСКА ПИТКА

• 290 893
  • 942
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Варна
Снощи направих и втори опит, отново обрах овациите! Пак благодарности за рецептата  Hug Hug Hug

# 227
  • Sofia
Най-сетне и аз се наканих да направя тази вкуснотия. Много лесно стана, а и е невероятно мека и вкусна.

Биляна мерси за рецептата!  bouquet

# 228
  • София
Много се извинявам за невежеството си Embarassed,но никога не съм правила питка,а ми се налага за петък, за прощъпулника на малкия-какво означава,,прави се кладенче,,?Аз си го обяснявам,че се прави дупка посредата на брашното и там се сипват другите продукти-така ли е? newsm78

# 229
Много се извинявам за невежеството си Embarassed,но никога не съм правила питка,а ми се налага за петък, за прощъпулника на малкия-какво означава,,прави се кладенче,,?Аз си го обяснявам,че се прави дупка посредата на брашното и там се сипват другите продукти-така ли е? newsm78

Точно така! Весел празник!

# 230
  • София
Благодаря ти мамо Цоцоланке! Simple Smile

# 231
  • Русе
Направих я два пъти и обрах овациите вкъщи

Опит първи

Опит втори … ;ка 1
Опит втори … ;ка 2

Благодарности и прегръдки на авторката!

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 11:08 от ileto

# 232
  • Някъде на път....
ileto, не се отварят снимките.  Sad

# 233
Аз ги отворих.Страхотно,просто нямам думи!Дано не ме чуе свеки... Embarassed

# 234
  • Русе
Вече се отварят.........

# 235
В рецептата пише 1 пакет суха мая.Колко грама да е?Защото аз имам пакетчета от 7 и от 11 гр..... newsm78

# 236
красим,    правила съм я и с турската мая (11 гр.), и с тази на д-р Йоткер (7 гр.)
И с двата вида става.

ileto,направо ме разби!Браво!Сега ми се дояде пак такава питка... Rolling Eyes
Дали да не спретна днес една?! Thinking

# 237
  • Някъде на път....
 ileto, ама страхотни! Браво, супер!   bouquet

# 238
красим,    правила съм я и с турската мая (11 гр.), и с тази на д-р Йоткер (7 гр.)
И с двата вида става.

Hug
Ще се пробвам днес,ще я направя на розички,дано се получи!Това ще ми е първата питка,освен содената,която правих преди мнооого време.. Mr. Green

# 239
И аз да благодаря за чудесната рецепта. newsm10
Направих я вчера,но вместо на охлюв ,я нарязах на розички-резултата бе Фантастичен вид и вкус.А наистина днес е още по -хубава.Още веднъж Багодаря newsm51

Общи условия

Активация на акаунт