Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя препържено масло?
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя препържено масло?
-
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
-
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
-
Колко време трябва да се меси тестото за питка?
-
Какво е "превтаса" и колко време трябва да втасва тестото?

Това много ме обърка, защото и аз реших, че се слага и кисело мляко и хладка вода
А, м/у др., 1 час достатъчно ли е за втасване, да не вземе да превтаса, каквото и да означава това?
Не е по рецептата в тази тема, но и аз се чудя колко да я оставя да втасва.
Сестра ми каза "докато удвои обема си и "олекне", но колко време ще е това, един Бог знае...
И само още нещо да питам - колко време трябва да се меси тестото?
