Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 36 083
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Никакъв проблем с латекса, добрият латекс държи екстра на дърво, МДФ, шперплат... Просто поискай да ти доставят шкафа с шлайфани вратички, без боя и лак, и заспива. Пробвай с една дъсчица, ако не вярваш.

П.П.За още по-сигурно може първо да импрегнираш с някакъв грунд за стени, на Боро е добър. Той прониква дълбоко в мазилките по принцип, ще проникне и в дървото, а отгоре ще остане повърхност с добра адхезия.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 11:16 от Черна станция

# 511
А ако сложите някаква декоративна решетка, да изглежда като вентилационен отвор? Или е прекалено голямо

# 512
Strept, на мен също много ми харесва у вас, жълтият цвят не дразни а много добре си пасва със останалите и се е получило чудесно. Аз също много харесвам бели стени, всекидневната ни е боядисана в бяло с една зелена стена, много си ми харесва, и не само на мен. Аз много мразя бежово кафявата гама, направо ми е ужасна. Супер е че тук много момичета, показват различни и интересни интериори, защото почти всичките ни познати, приятели и роднини са заложили на бежово кафяво, което за мен е скучно.

# 513
Аз бих направила вратичките на нишата като вратата под нея Simple Smile врати сякаш по-рядко се сменят, а и са буквално едно до друго.

# 514
в показаните шарени изпълнения от pinterest,бих изтърпяла час-два...
истински,реален живот в тази обстановка-с всичкото разнасяне и преместване на вещи,ще го кара да изглежда супер разхвтрляно

добре,че сме различни всички!

бежово-кафяво и аз не понасям,но ако цветът идва от естествени материали-съвсем друго е усещането ...
разбира се,зависи и от стила..

това ,може би...
Скрит текст:

но това,наистина е скучно

# 515
Вкъщи коридорът стана все едно си в шише с боза No Mouth Наследихме бежово-кафяво и го довършихме с ламинат

# 516
  • тук и там
На мен и бежово кафявата гама от показаните снимки ми харесва.Падам си по" скучни "цветове и интериори..Не знам..Предпочитам спокойни цветове . И за да има баланс в природата,щерката си пада по ярки цветове в интериора,малко стил Gipsy kings.Grinning.
Показах ли ви какво стана с килима..
Скрит текст:

ДетИто си я харесва де..

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 16:51 от Kaisia

# 517
Да не се обидиш, ама на мен ми е манджа с грозде..мисля точно заради килима..

# 518
  • тук и там
second, аз никога не бих избрала залена стена като за начало..Щом се примирих със нея,всичко мога да преглътна..Ми не ме кефи -освен бялото бюро и гардероба..Ама тя си я харесва..Като сложихме килима и каза"УАУ"..Какво да кажа повече..Blush

# 519
  • SF
Ами добре, че я има тази ментова стена. Цветът се сменя. Детето ще си промени вкуса. Следващата очаквайте да е лилава.
Аз си представям, че такава стая много се харесва на тийнейджърките.
Хубаво е и, че мебелите са бели и понасят всякакви менти и магенти. На мене ми допада. Ако бях малка и имах такава стая, щях много да се радвам. Ако нашите ми бяха направили стая, в каквато сега спя (спалня с голямо легло и гардероб), вероятно щях да се чувствам доста тъпо.

# 520
Да не се обидиш, ама на мен ми е манджа с грозде..мисля точно заради килима..
А според мен това усещане ти идва от шарения чаршаф. На мен ми харесва стаята.

# 521
Не виждам какво я нападате, нищо и няма на стаята. Трайното е една зеленикава стена за акцент, съвсем си е ОК за млад човек. Постелки и килими се сменят за един ден, утре същата стая може да е съвсем различна.

# 522
стаяат си е свежарска
но и младите са различни,вярно моите са в началото на тийн годините,още не са разбрали,че в основата е бунтът Laughing ,обаче искат бяло и дърво, състарено дърво...

# 523
  • тук и там
Цитат
обаче искат бяло и дърво, състарено дърво...
Завиждам. На моята след някоя и друга година ще е дойде друг акъл..Ха дано да си падне и тя по бяло и дърво,ама не знам защо си мисля че следващата "фаза" ще е  нещо тъмно и мрачно..Да е жива и здрава,ще видим след някоя и друга година.

# 524
Kaisia, и друг път съм казвала, на мен стаята на дъщеря ти много ми харесва, цвета на стената е много готин, подходящ за младо момиче. Само килима ми идва малко в повече, но важното е че тя си я харесва и е доволна и щастлива Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт