Объркана съм

• 4 255
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
Човече, разбирам какво казваш, но не за конкретния случай.
Жените имаме свойството да драматизираме. Защо да е неудовлетвореност от връзката, ако за последните 6 месеца, в които са били заедно непрекъснато, не се е виждал с приятели и роднини от село е напълно в реда на нещата да навакса за няколкото дни сега. Как ако до вчера всичко е било цветя и рози, от днес не е, само защото не й звъни по 10 пъти да пита как е.
Въпросът ми остава същият.... защо ако вниманието е било достатъчно до вчера, от днес се градят апокалиптични сценарии.

# 61
Според мен освен родители и приятели там има и някаква мома на хоризонта. Сега дали е стара или нова позната, не знам

# 62
Малко не се разбира: от половин година живеете заедно? Или е връзката? Или откакто сте двойка живеете заедно?
Тези неща са важни - дали сте влюбени - загубени, или се познавате по-отдавна?
 В нашата(с ММ) връзка - винаги той звънеше често. А аз имах какво да правя и това ми пречеше. Пример - той на работа, седнал да пие кафе, звъни да си поговори с някой. Да отбележа - той е по-приказлив, аз винаги - слушащата. И безкрайно ме дразнеше и ми пречеше - аз през това време правя нещо.
  Та ако ти скучаеш, а той не може да навакса да си поприказва с приятели, роднини - това вашето е нормално. А и докато си ровичка по колата -също.
  Възможно е ти да си двигателя във връзката- ти да инициираш събирането да живеете заедно. И той сега разбира, че му липсва ергенлъка. Да има нужда да се отърси от теб. Или за тези 6 месеца да е осъзнал, че е избързал.
Ами ние много бързо заживяхме заедно след като се събрахме,така че да.Относно това дали го познавам-да познавам го от много време и знам какъв човек е,не мисля ,че ми изневерява там,просто не мога да си обясня защо изведнъж като отиде там и един вид забрави за мене.Не съм аз двигателя във връзката двамата заедно сме.Ние не сме много еднакви имаме много общи интереси.

# 63
Тоз младеж не се ли върна вече, че да седне на горещия стол и да ди каже всичко?

# 64
  • у дома...
Само да не предизвикаш обратна реакция с настояването си. Може пък със звъненето си да предизвикваш подмятания от близките му или от приятелите му, че е мъж под чехъл. Ако не му звъннеш два дни, какво ще стане?

# 65
Ами ние много бързо заживяхме заедно след като се събрахме,така че да.Относно това дали го познавам-да познавам го от много време и знам какъв човек е,не мисля ,че ми изневерява там,просто не мога да си обясня защо изведнъж като отиде там и един вид забрави за мене.Не съм аз двигателя във връзката двамата заедно сме.Ние не сме много еднакви имаме много общи интереси.

Да, има и такива хора - аз например. Когато си отида при роднини, с които не се виждам често - забравям за другите. Там съм, искам на тях да обърна внимание. И когато остана за малко насаме не искам да звъня на партньора. Искам да си събера мислите, да почина от много разговори. Да осмисля и "преглътна" изговореното. Други разговори и преживявания не мога да поема. И не си го причинявам.
  Моят партньор иска на мен да си излее емициите, с мен да говори. С което ме натоварва допълнително. За това отговарям резервирано, студено и бързам да прекратя връзката. Когато се върна при него - ще говорим.

Не смятам, че го познаваш добре - особено в съжителство. Тепърва ще има напасване и от двете страни.

И още нещо - не съм психо - терапевт, но забелязвам тази връзка: аз като бебе не съм била много прегръщана. Дъщеря ми също. И двете сме сдържани, чак студени в изказа и показването на чувства. За разлика от партньорите ни. Та, не е зле да поговориш с приятеля си и майка му.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 16:38 от 512

# 66
Понеже тук стана мазало, да ти дам още един съвет - събирай му багажа на тоя, оставяй го пред блока и сменяй ключалката. Търси друг, който ще те слуша и ще живее живота си по твоите правила.

Голямо чудо някой да отиде някъде за 4 дни и да се обади веднъж. Как не го е срам?! Ти толкова много го обичаш, пък той?! Айде на улицатааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

# 67
Човече, разбирам какво казваш, но не за конкретния случай.
Жените имаме свойството да драматизираме. Защо да е неудовлетвореност от връзката, ако за последните 6 месеца, в които са били заедно непрекъснато, не се е виждал с приятели и роднини от село е напълно в реда на нещата да навакса за няколкото дни сега. Как ако до вчера всичко е било цветя и рози, от днес не е, само защото не й звъни по 10 пъти да пита как е.
Въпросът ми остава същият.... защо ако вниманието е било достатъчно до вчера, от днес се градят апокалиптични сценарии.

Пак казвям не мисля,че ми изневерява или прави нещо нередно.Просто за 6 месеца не сме се разделяли и ми липсва.Пък и дори да е толкова зает все ще намери време да ме чуе...

# 68
Просто имай 1 наум, че може да ти се случи и когато си вече с бебе. Ти си решаваш. Знаци има, но понякога ги виждаме през призмата на своите желания.

# 69
  • Бургас
Като се върне,ще се разберете.
Обясни му точно това,което си написала- не сте се разделяли до сега и много ти е липсвал.
Може да не обича да говори по телефона,всякакви варианти има.
Изобщо не се отчайвай,нито е признак на изневяра,нито на край на отношенията.
Поговорете спокойно,ако все пак има нещо,скоро ще се разбере.
За мен просто се е разпил с  приятели.
За всеки случай му кажи,че много искаш другия път да си с него.Ще му видиш реакцията.

# 70
Че тя и сега е искала да е с него Simple Smile защо се очаква занапред той да постъпи по друг начин?

# 71
  • у дома...
Ама авторката тропа с крак и се цупи! А момъка явно е реагирал първосигнално на капризите. Що пък трябва да са като гербови марки?

# 72
  • Бургас
Че тя и сега е искала да е с него Simple Smile защо се очаква занапред той да постъпи по друг начин?
Защото може спокойно да му обясни,че иска да е другия път с него.Може да го попита какво го е притеснявало да я вземе този път.
Може да е сметнал,че ще е по цял ден около колата,а тя ще трябва да седи при родителите му.Не на всички родители ще им хареса идеята.
Варианти има всякакви.
Ако държи на нея,ще я изслуша,ще поговорят,ще се разберат.Така се гради връзка,с разговори и компромиси.Този път не е отишла с него,другия път обаче може да я вземе.

# 73
Не вярвам на това. На 6 месеца гаджета да иде без нея - не на мене тия. Казвам само личното си мнение - не съм врачка!

# 74
  • Бургас
То и аз не съм врачка,но си мисля,че ще се разбере защо е отишъл без авторката.
Както вече казах,причини всякакви може да има.

Общи условия

Активация на акаунт