Объркана съм

• 4 253
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
Те са в съвсем прясна връзка - нормално е точно сега да излизат разните разминавания помежду им и това да е именно едно от тях.
Да не говорим, че почти 3 месеца от тези 5 сме ги изкарали в извънредно положение, ако са били заклещени у дома или просто им се е нарушил ритъма, момчето може да има нужда да разнообрази в мъжка компания.
Да не говорим, че на петия месец може да му е неудобно да я оставя за толкова време при родителите си по цял ден.

# 46
Поправяли ли сте кола, в канала и само мъже в сервиза.Къде да стои момичето ,при майка му сама и мама да я забавлява ли.Освен ако не прекопае двора да помогне ,че  и лозе може да имат,имаше един да се оплаква от лозе.Много сте интересни, ако бе заминал на хижа някъде ,да се оплаква.

Ма поправяла съм. Аз обичам коли. Бях се омазала до уши с масло последния път. Седя си в сервиза, навирам се в канала. Екстра ми е.
Тук не става въпрос за взимането й. Искала е, но е склонила все пак да остане. Тя се оплаква, че 3 дена той не намира време да й се обади да я чуе. Това е много различно. За мен, няма човек, който буквално да няма 5-10 свободни минути за 72 часа. А и това е връзка. 2ма човека. Не си е сам. Не може да гледа само неговия си за*ник. Има там 1 девойка, дето си го чака и иска да си го чуе. Ми, връзките са компромиси. Ще го направи тоя компромис, ще й звънне, щом знае, че тя се притеснява нещо и не й е окей. Някога ще се случи той да е в подобна ситуация и тогава компромиса ще е от нейна страна. Така се градят връзки Simple Smile

# 47
Те са в съвсем прясна връзка - нормално е точно сега да излизат разните разминавания помежду им и това да е именно едно от тях.
Да не говорим, че почти 3 месеца от тези 5 сме ги изкарали в извънредно положение, ако са били заклещени у дома или просто им се е нарушил ритъма, момчето може да има нужда да разнообрази в мъжка компания.
Да не говорим, че на петия месец може да му е неудобно да я оставя за толкова време при родителите си по цял ден.
Именно, за мен и мъжа ми мъжка и женска компания не съществуват, затова подобно разминаване би означавало край на връзката. Като причината са родителите - казва я директно, не да си измисля смешни оправдания с нея.

За карантината - на този пресен етап двойките сами се поставят под карантина, не им е нужно да се спусне отгоре Simple Smile

# 48
Странно е, че сте стигнали до панаири и убеждаване да те вземе и пак не те е взел. Странни доводи е извадил. Странно е, че толкова яростно си настоявала.
За обажданията - не знам. Аз също понякога нямам нужда да звъня на половинката си и да му разказвам как и що, но ние сме женени от сто години.

# 49
Извинете ме, tanch, но нямах нерви да изчета цялото излияние, отправено към мен. Интересното е не какво мисля аз за пространството, а с какъв патос Вие определяте, че в млади връзки не е необходимо пространство Wink

# 50
Сега ще ме определите от тези много дразнещите, но ако съм в подобна ситуация изключително много ще ми стане неприятно от подобно отношение. В мен ще се зароди съмнение, че за този човек не съм достатъчно важна.
Такава свобода в самото начало на връзката - хайде, мерси.

# 51
Поправете ме ако греша, но това е единичен случай. Ако партньорът ви е отдаден и няма други индикации за "отлъчване" ще почнете да киселеете, че е отишъл за 4 дни на село сам?

# 52
Ах, как мразя да говоря по телефона.
Виждаме се по обяд с гаджето на кафе, да ми звъннел вечерта. Ама от какъв зор? Айде- съгласявам се. Звъни ми / винаги в 19.30/, отговарям с половин уста- ама що съм нямала настроение, нещо ли ме боли, ядосана ли съм- едни и същи приказки всеки път. Че много важни неща ще си кажем като се чуем.
Много си е добре младежа дори, а авторката стига се е тръшкала.

# 53
  • Terra incognita
Ако за 4 дни отсъствие няма какво да си кажеш с човека, с когото живееш, то тази връзка е обречена.
И аз не съм особено разговорлива и не обичам да говоря по телефона, но за любимия си "уж" човек все ще намеря 2 минути, да му кажа добро утро, да му пожелая приятен ден, да го питам как върви, да споделя нещо. Това е едно елементарно отношение, в което прозира много дали държиш на някого.
Да си вдигнеш чукалата, изрично да не пожелаеш и откажеш компанията на "любимия" човек, след което да се покриеш за 4 дни и да не проявиш елементарно отношение и възпитание, си е меко казано обидно, че и подозрително.
Ако досега не е бил такъв, е време да се замислиш.

# 54
  • Бургас
Не вярвам да е обречена връзката.Говорили са,пращал е снимки.
Не виждам особено голяма драма.
Е,ако продъпродължи да иска да изчезва сам за по няколко дена и това да е доста често,тогава на втория път бих поискала да поговорим сериозно защо,какво му липсва,какво иска...И ако не получа отговор и се потрети,тогава вече бих се съгласила,че е обречена връзката.

# 55
Тя писа че са говорили ,но кратко и понякога и затваря.Може би е омазан в масла или говори в момента на живо с някой.Не  е съвсем да не са се чули, просто не и  е достатъчно.Освен това поясни ,че до сега са били все заедно и нямат навици да разговарят по телефон ,не се е налагало.Значи месеци заедно ги изтривате заради три дни кратки разговори.
Аз пък се дразня ,че един разговор не мога да проведа със синовете от телефони.И са по работа разговорите,не само с жената.То да му се невиди месеци не се виждаме и говорим, щото не говоря ,че знам ли момента, пиша и  когато види да си каже и то е рядко, два пъти месечно примерно нещо питам.От тяхна страна е същото ,два -три пъти месечно как си-добре съм и край.Фейса ми е да щракам и виждат зелено и са спокойни като съм стигнала до него.Ама пък като са тук понякога един по дълъг разговор  ми прекъсват тези телефони .Ми  и аз съм човек ,нищо че майка и свекърва  и искам грам внимание веднъж на месеци.

# 56
Може би е омазан в масла или говори в момента на живо с някой...
Като е омазан, ще ѝ звънне по-късно. Явно е намерил време да излезе с компания, не е чак толкова зает. Не му търсете оправдания.

Поправете ме ако греша, но това е единичен случай.
Ами те са от толкова скоро заедно, че не е имало време за повече.

Ако партньорът ви е отдаден и няма други индикации за "отлъчване" ще почнете да киселеете, че е отишъл за 4 дни на село сам?[/i]
Въобще не става дума за киселеене, а за удовлетвореност. При тях я няма и от двете страни.
Няма да киселея, просто не стоя във връзка, в която още в съвесем пресен вид има нужда да си почива от мен и в личното му пространство има място за какви ли не хора, само аз не мога да му го нарушавам.
Още повече, че не смее да се изправи и да каже причината, а щото "на нея нямало да ѝ е хубаво" Simple Smile

# 57
На мен не ми беше приятно ММ(тогава приятел) да ме води на всички семейни сбирки и по села, но той го правеше. Все намираше начин да ме убеди. И аз, нали си бях Мека Мара, отстъпвах. Сега като си помисля, може би интуицията ми е говорела.

Та може младежът да не е сигурен колко иска да е сериозна тази връзка. Авторката да изчака, да свали розовите очила и да помисли, да се огледа...

# 58
Ах, как мразя да говоря по телефона.
Виждаме се по обяд с гаджето на кафе, да ми звъннел вечерта. Ама от какъв зор? Айде- съгласявам се. Звъни ми / винаги в 19.30/, отговарям с половин уста- ама що съм нямала настроение, нещо ли ме боли, ядосана ли съм- едни и същи приказки всеки път. Че много важни неща ще си кажем като се чуем.
Много си е добре младежа дори, а авторката стига се е тръшкала.
Мисля че трябва да си стоиш сама, за да не губиш времето и на други хора. Неговото се нарича внимание, интерес и нужда от близост. Твоето е темерутско и обидно отношение към него, все едно е някаква си там случайна отрепка, откъде накъде ще ти звъни да ти нарушава спокойствието. И изобщо от всяка твоя дума лъха чувство на превъзходство спрямо него, незаинтересованост, отегчение и прочие неща, които нямат място в една връзка. Та повредата определено не е в неговия телевизор.

# 59
А, психолог!
Мога, превъзхождам. И сама си стоя, и ми е отлично.

Аз имам въпрос към авторката- караш ли го да си говорите на камера, или само на слушалка?
И втори въпрос.
Ако авторката беше заминала сама на СПА, кеф ли щеше да й е да й звъни гаджето докато е на масаж, сауна, в басейн с коктейл.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:40 от h.d.

Общи условия

Активация на акаунт