Объркана съм

• 4 263
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
То и аз не съм врачка,но си мисля,че ще се разбере защо е отишъл без авторката.
Както вече казах,причини всякакви може да има.

Една от тях може да е, че неговото семейство не я харесва, той се влияе от мама, обаче пък в София делят наема на половина.

Пак да кажа - не вярвам, че при наличието на толкова много момичета за с@кс в София, ще тръгне из прованса да ѝ изневерява.

# 76
Друга причина може да е ,че е зает да и обръща внимание, а вероятно тя  и това желае силно.Иска да е свободен да свърши работа.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 20:51 от Бор_яна

# 77
То и аз не съм врачка,но си мисля,че ще се разбере защо е отишъл без авторката.
Както вече казах,причини всякакви може да има.

Една от тях може да е, че неговото семейство не я харесва, той се влияе от мама, обаче пък в София делят наема на половина.

Пак да кажа - не вярвам, че при наличието на толкова много момичета за с@кс в София, ще тръгне из прованса да ѝ изневерява.
Не плащаме наем

# 78

Удобно ли е да попитам чие е жилището? Ако е твое или на твоите родители, би трябвало да му взимаш наем, за да не се окаже, че е с теб, заради безплатния такъв.

# 79

Удобно ли е да попитам чие е жилището? Ако е твое или на твоите родители, би трябвало да му взимаш наем, за да не се окаже, че е с теб, заради безплатния такъв.
Мое е,да.Делим си сметките и в много случаи не ми е позволявял да давам пари,просто отива и ги плаща без да ми казва.Не мисля,че е това.

# 80
Ще се изненадаш колко "евтини" могат да бъдат хората.

Изчисли колко би струвал наема, раздели го на половина и като се върне, да започне да плаща месечно. Сметките надали са колкото половината наем.

ПС. Виждал съм какви ли не неща - нищо не може да ме изненада вече в този живот, но въпреки това, често останавам изненадан.

# 81
Аз не бих понесла тръшкането на негово място. Всеки има нужда от свобода и лично време.
Това трябва да се уважава и от двете страни.

# 82
  • Бургас
Ако сте двойка и живеете на семейни начала,не ми се вижда редно да му вземаш наем.
Надявам се,че пазари хранителни продукти,добре е и че сам плаща сметките понякога.
PapaSmurf е прав,че има много,много използвачи.Дано вашият случай не е такъв.

# 83
Хайде сега, наем да му взима...? едва ли е с нея заради терена, чак пък.. абсурд.

# 84
Ако сте двойка и живеете на семейни начала,не ми се вижда редно да му вземаш наем.
Надявам се,че пазари хранителни продукти,добре е и че сам плаща сметките понякога.
PapaSmurf е прав,че има много,много използвачи.Дано вашият случай не е такъв.

Докато не станат семейство (брак, деца или както тя го разбира), да плаща наем. В нас никой не влиза фор фрий - не ме вълнува за безплатно Bed&breakfast ли идва или защото съм "голямата любов".

Какво от това, като са двойка? Този имот с пари е купуван - не с оргазми или целувки&прегръдки.

# 85
Не знам авторката объркана ли е, но аз определено съм. Винаги, когато съм живеела с някой, всичко е било общо, ама всичко. И никига не съм търсила сметка кой купил хляб, кой кисело мляко. Парите се оставяха на едно място и от тях се плащаха сметки, наеми и прочие. Всеки си взима колкото пари са му нужни и никога не е имало хър-мър ти що си купи 5 чифта гащи, пък аз едни чорапи. То ако ще стигна до там да деля и да правя сметки, по-хубаво да приключвам всичко.

# 86
Не знам авторката объркана ли е, но аз определено съм. Винаги, когато съм живеела с някой, всичко е било общо, ама всичко. И никига не съм търсила сметка кой купил хляб, кой кисело мляко. Парите се оставяха на едно място и от тях се плащаха сметки, наеми и прочие. Всеки си взима колкото пари са му нужни и никога не е имало хър-мър ти що си купи 5 чифта гащи, пък аз едни чорапи. То ако ще стигна до там да деля и да правя сметки, по-хубаво да приключвам всичко.
Ние също имаме общи пари,май не се изказах правилно събираме пари на едно място и с тези пари плащаме сметки,пазаруваме и т.н
И в повечето случаи той не взема от тези пари,които са общи и двамата сме слагали там,а плаща сметките с други пари,смисъл естествено,че си имаме и пари които са лични ако мога така да ги нарека.Дано успявам да се изразя правилно.

# 87
Благодаря на всички,които ми писаха и изразиха своето мнение.Днес говорихме обясних му как съм се почувствала и той ми обясни,че по цял ден е бил в сервиза,колата е имала доста неща за поправяне,когато съм му звъняла е бил изцапан,както някои предположихте.Аз не съм написала тази публикация,защото съм се съмнявала дали ми изневерява,както и написах в отговор няколко пъти.Просто не знаех какво се случва и защо се държи така.До някъде разбрах.Чух се и с майка му също,ествествено не съм и звъннала да я разпитвам какво прави сина и....Общо взето повечето познахте.Свикнала съм си много с него,през много трудни периоди минах за тези месеци и той винаги е бил до мен и просто сега когато го няма няколко дни и не се чуваме малко ми е кофти.Относно това за апартамента,че трябва да му искам наем е абсурдно.Не ме е взел със себе си,защото не искал да ме оставя по цял ден вкъщи с майка му,не можел и в сервиза да ме води,защото нямало да се чувствам добре.Предполагам,че е така.Друг път сме ходили,но когато се е налагало да върши някаква работа.Желая всичко хубаво на всички и благодаря.

# 88
Има друга. Пише ти само, като не са заедно. Най-вероятно докато се къпе или пуши на терасата.

# 89
Това да му взимаш наем и на мен ми се вижда прекалено.
Ами дано потръгнат нещата, стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт