Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 8- ма тема

• 44 017
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Много мои приятели са завършили езиковите гимназии, докато още всички бяха на бризовете. Никой от тях не помни да е имало живот над тях. Все пак става въпрос преди 20ина години. Ако погледнете квартала на google earth, ще разберете, че и той не го помни Simple Smile
И отново дебело да подчертая за хората, които го приеха лично и ме нападат. Нямам нищо против родните ви места Wink

# 106
  • Варна
Интересно защо нищо не написахте за т.н. "Червен площад"?Тук никой не е рекламирал Бриз. А вие сте крайно огорчен от живота си. Мисля, че не носим вина. Аз, лично не съм фен на крайните квартали.

# 107
  • Варна
На мен ми беше забавно да прочета описанието на господина за Бриз. Въпреки, че цял живот съм живяла във Варна, никога не съм ходила там, само от пътя за курортите съм го виждала. Досещах се какво е вътре в квартала, като гледам лавината от обяви за продажби на апартаменти там, които стоят доста дълго време непродадени.

# 108
Г-жо @vivian91 издайническото “т.н. “Червен площад””, говори много за вашият произход. Както по-горе бях написал, така нареченият Червен площад, не притежава ни един от изброените недостатъци или предимства на квартал бриз или ж.к. Морска перла, както указва една ръчно рисувана табела, маркираща резервата в който съм локиран към момента.
Честно казано не желая да оборвам всеки с лично мнение във форума, споделих моето, харесва или не на някои, няма нужда повече да разводняваме темата.
@smurfie броиш ли ми още коментарите Wink

# 109
А аз съм ходил до Бриз и знам за какво става въпрос!Гледах апартамент в затворен комплекс, с басейн, по БДС,естествено на космическа цена.
Едвам стигнахме до там.Еднопосочна,тясна и разбита уличка.Без пари да ми го дават ,не го исках този апартамент ,независимо, че беше на втора линия,с перфектна морски панорама.

# 110
  • Варна
Моя произход??? Първите ми 8г.минаха в т.н. " Къща Лонгоз". Очаквам от  вас подробни детайли за биографията и мислите ми. 😁
Защо варненец живее на квартира в краен квартал? Би трябвало да сте запознат с реалността.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 21:57 от Viviana91

# 111
Това, че не ме охарактеризирахте като “варналия” означава, че сте по-скоро от Ямбол от колкото от Добрич.
Съжалявам, че не съм запознат коя е тая къща. Признавам си потърсих в Гугъл, ама и той не знаеше какво да ми отговори...
Трябва ли да споделям личния си живот с вас и останалите във форума? Но ако много държите ще споделя имотното си състояние с вас на лично Simple Smile
Извинявам се отново, не съм искал да ви обидя, нека заровим томахавката Simple Smile

# 112
varninec, тук различно мнение не се приема!
Никакво разбиране и толерантност.

# 113
Да, виждам едни и същи хора, които се нахвърлят като лешояди на мърша. Но те си се знаят и може би не трябва да им се отдава такова внимание ...

# 114
Това, че не ме охарактеризирахте като “варналия” означава, че сте по-скоро от Ямбол от колкото от Добрич.

Темата е за ВАРНА.

Обсъждаме недвижими и имоти. Моля въздържайте се от лични разговори, спамете си на лични.
Мерси!

# 115
Точно защото е темата за Варна,обсъждаме качеството на строителството и инфраструктурата на града ни.
А това качество не съответства на тези цени за момента.
Време е вече строителните компании да се приземят,а ние -техните клиенти да си отваряме по-добре очите и да сме по-взискателни!!!

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 10:09 от vgi

# 116
  • Варна
Стара къща(около 100г.), на около 50 м от х- л "Черно море". Мисля, че сте само изнервен наемател. Не оспорвам терзанията Ви.
Подобни къщи бяха заменени с кичозни, грозни сгради. И аз мисля, че високите цени не съответстват на качеството.
Наблюдавах нов строеж, изливане на плоча. Арматурата беше ръждясала, работниците от малцинствата. Цените ще са над 1000€за кв.м.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 23:26 от Viviana91

# 117
  • Варна
Абе Варна да не е само Червения и Бриз? Тръгнал някой, който 37 години не е излизал от центъра, да се прави компетентен за всички квартали. Айде, няма нужда. И какво като преди 20 години е нямало живот над езиковите? Преди 40 години е нямало живот и над ХЕИ, а преди 80 - над Гръцката... Градът расте. Какво се чудите?

Само за пример да кажа - аз лично съм се будила от петел в 5 сутринта във Виница. Хайде тичайте в гуглето сега да проверите къде е това мистериозно място.

п.п. Това, че някой веднъж е отишъл на един адрес в даден квартал, не му дава правото да обобщава за качеството на живот в района. Т.е. той може, но просто не е обективно.

# 118
Абе Варна да не е само Червения и Бриз? Тръгнал някой, който 37 години не е излизал от центъра, да се прави компетентен за всички квартали. Айде, няма нужда. И какво като преди 20 години е нямало живот над езиковите? Преди 40 години е нямало живот и над ХЕИ, а преди 80 - над Гръцката... Градът расте. Какво се чудите?

Само за пример да кажа - аз лично съм се будила от петел в 5 сутринта във Виница. Хайде тичайте в гуглето сега да проверите къде е това мистериозно място.

п.п. Това, че някой веднъж е отишъл на един адрес в даден квартал, не му дава правото да обобщава за качеството на живот в района. Т.е. той може, но просто не е обективно.

То май Виница е по-зле от Бриз.

# 119
  • Варна
Е що? Нали Бриз беше дупката на дупките и цял фреман се изписа как е най-кофти мястото на света?
Не съм съгласна, че Виница е по-зле. Но е въпрос на личен вкус и приоритети. Но едно знам - за да имаш обективно мнение, трябва да имаш повече наблюдения за кварталите. Да си ходил веднъж - два пъти в конкретен блок или къща, или да разглеждаш карти, не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт