Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 8- ма тема

• 44 037
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
15лв/м2, сигурни ли сте? Преди време имах такива разговори със строители на обекти, които споменаваха цени от 40-50лв/м2, като казваха, че материалите са средно кочество. Това 15лв чак не мога да си го представя. Иначе като квадратура звучи прилично, парко мястото си е задължително за Трошево, но все пак цената ми се струва завишена...

Малко реклама и от Комфорт за К-Скай... https://petel.bg/---Komfort---OOD-dostigna-etazh-12-na-sgradata- … zrazhdane__367318
Някой писаха, че само се рекламирали фирмичките, ами нали трябва да си продадат стоката по някакъв начин, рекламата по медиите е един от тях.

# 136
Като човек изкарал цялото си детство и младини в 15 етажни блокове , ми е абсолютно непонятно , как може да броиш два чувала пари , за да живееш в гето . Но хора всякакви .

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 18:14 от светецът

# 137
  • Варна
Яяя, още един гетак се извъди. Много станахте. Grinning Ако трябва да броиш пет чувала с пари за извън "гетото", какво пречи да броиш два са в него?

Иначе и на мен ми се струва нереално ниско 15 лв на квадрат. Аз последно гледах цени от 30 евро... и то за блокче на по-далечно място, по-ниски цени и вероятно и качество.

# 138
  • Варна
Малко реклама и от Комфорт за К-Скай...
Те кога почнаха да ги продават, че гледам много свободни имат.
Сайтът им е безумен. Хубаво е да имат реклама, но като отидат потенциалните клиенти на сайта и могат да се хванат за главата. Не се виждат добре разпределения, квадратури, апартаменти със статус "свободен", а пък с цена 0 EUR (сигурно ги подаряват), неработещи линкове. Доста непрофесионално, а уж са фирма с опит.

# 139
Въобще не ми харесват тези сгради на по 15 етажа, прилича точно на общежитие. Ако спре тока, не ми се мисли как ще се изкачва нагоре.. И съм абсолютно съгласна за сайта, пълен абсурд за фирма, която от години е на пазара. Да не говорим, че не можеш да се ориентираш и по снимките кое колко квадрата е.. Снимано е с.....

# 140
  • Варна
Като казах 15лв кв.м. имах предвид, че строителя е заложил цена за паркет и плочки от около 15лв кв м
А това е апартамента.

https://kupiv.bg/imoti/14841-slunchev-tristaen-apartament-v-zhk-troshevo-/

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 19:32 от Martin_M

# 141
Яяя, още един гетак се извъди. Много станахте. Grinning Ако трябва да броиш пет чувала с пари за извън "гетото", какво пречи да броиш два са в него?

Иначе и на мен ми се струва нереално ниско 15 лв на квадрат. Аз последно гледах цени от 30 евро... и то за блокче на по-далечно място, по-ниски цени и вероятно и качество.

Разликата сигурно е включена в цената на квадрат. Сметката не е много трудна. Виж колко струва паркомясто в района и го извади от цената. Виж колко искат други фирми в квартала за БДС. Сравни с това което ти искат и си прецени дали си струва за теб.

# 142
  • Варна
Оф, ми той 70% е северен и толкова ниско, че почти е на партера... Пешеходци ще надничат у вас без да се надигат дори, и изпаренията от колите ще ги дишаш директно. Ужас. И според мен това е твърде висока цена за Трошево и то за апартамент без акт 16.
Пък дори и строителството да е ултра качествено, не върви да го облечеш в материали трето качество.

# 143
  • Варна
Оф, ми той 70% е северен и толкова ниско, че почти е на партера... Пешеходци ще надничат у вас без да се надигат дори, и изпаренията от колите ще ги дишаш директно. Ужас. И според мен това е твърде висока цена за Трошево и то за апартамент без акт 16.
Пък дори и строителството да е ултра качествено, не върви да го облечеш в материали трето качество.

Апартамента е с югозападно изложение.
А иначе паркомястото е 3500 евро.

# 144
  • Варна
Сигурен ли си? Аз помислих, че е северен, понеже по правило скиците се изобразяват както са си посоките, т.е. "нагоре" е север.

# 145
  • Варна
Сигурен ли си? Аз помислих, че е северен, понеже по правило скиците се изобразяват както са си посоките, т.е. "нагоре" е север.

Абе уж е така за скиците, но в този случай са я завъртяли, а и не се знае кой от къде е взел картинката и как я е сложил в обявата. Те и във Сезоните са завъртени когато отвориш пдф-а на апартамента.

А иначе търся нещо с 30+ дневна - слънчева с големи прозорци, 2 спални (с предпочитания едната (детската) поне да е 15), 2 бани, килер или поне в коридора да има повечко място за гардероби.
Локация Трошево, Младост, Възраждане, Победа.
И най-важното 75000-80000 е бюджета.
Мислите ли че това е трудно за намиране?

# 146

А иначе търся нещо с 30+ дневна - слънчева с големи прозорци, 2 спални (с предпочитания едната (детската) поне да е 15), 2 бани, килер или поне в коридора да има повечко място за гардероби.
Локация Трошево, Младост, Възраждане, Победа.
И най-важното 75000-80000 е бюджета.
Мислите ли че това е трудно за намиране?
Не е трудно, ще намериш. ПМ отделно.
Според мен не е добра идея да плащаш за "до ключ", щом казват че плочките са от 15лв/м2 (смятай че са от 10 лв). Купи си на БДС и си го довършвай сам, да знаеш какво кой и какво ти слага.
Успех.

# 147
Martin_M, в Сезони има такива тристайни апартаменти.

# 148
  • Варна
Martin_M, в Сезони има такива тристайни апартаменти.
Така е, но ми се иска да се вмъкна в апартамента тази година. Иначе във фемили Гардън на Явор 4 стаен такъв мога да намеря, ако ми се чака.

# 149

Така е, но ми се иска да се вмъкна в апартамента тази година. Иначе във фемили Гардън на Явор 4 стаен такъв мога да намеря, ако ми се чака.
А-а-а, трябваше да започнеш с това, че го търсиш пред акт 16.
Тогава нещата се променят. Безкомпромисните апартаменти са продадени преди акт 14, даже и по рано.
За тази цена не знам дали ще намериш с тези параметри. Виж в Лабиринта както има останало, или Фамилиите.
В Трошево са малко по евтини като че ли, но и там готов за нанасяне не знам...за 800е/м2, трудно.

Общи условия

Активация на акаунт