Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 28

• 29 646
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Лусияна съм го чувала от една латино сапунка, но честно казано ми харесва и то повече от Лусинда 😀

Май имаше и Лусесита 😁

# 316
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Майюнета (така както съм го изписала), защото била родена между май и юни, каквото и да значи това 😂 Мацката много я е срам от името й и се представя на всички като Мая
Hug Охааа, това е много силно! Малко на майонеза отива.
Горката жена/момиче! То сигурно е забавна историята покрай това "невероятно" именце, ама пък цял живот да я разказваш надлъж и нашир, само защото вашите са чалнати....
Дано поне ѝ разрешат да си го смени...

# 317
Аниела е полско. Идва като вариант на Ангела (аниол/аниелица е полската дума за ангел).

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 23:10 от Елфичка

# 318
Майюнета ми е фаворит. Родителите не знам дали не са били във временно умопомрачение.

Нас същия принцип щерка ми можеше да е Юноюлка или Юниюлета

# 319
Освен всичко е и много трудно за произнасяне, дори и наум 😁.
Милото момиче...

# 320
Аниела е полско. Идва като вариант на Ангела (аниол/аниелица е полската дума за ангел).
Така обяснено има много хубаво значение, но в България ще трябва постоянно да поправя недочулите...
Цитат
author=h.d. link=topic=1220095.msg40972769#msg40972769 date=1593200606]
Аз идвам с един обикновен Светломир- на майка си Мирослава и баща Светлин.
Със същия успех можеше и Миролин да го кръстят 😁

Горките хора, колко подигравки, ще отнесат само и само родителите им да се покажат оригинални....
А за Майюнета намам думи, то майонеза ли е, манджа с грозде ли 🤦‍♀️

# 321
Белина Блажева от ФБ.

# 322
Белина Блажева от ФБ.

Няма как да разберем къде е ударението.

# 323
  • софия
От днес един Константин-Кирил и Иван-Асен. И двамата 20 годишни. И един Нано,което име на мен ми се стори доста остаряло.

# 324
Нено имах съученик.
Нино познавам.

# 325
Аз познавам Ненка, а се сещам и за Нонка (Нонка Матева).

# 326
Аз имам роднина Ненка (50+), свикнала съм с името и не ми изглежда странно, а като се замисля другаде не съм го срещала.
От пловдивския край е, мисля, че там е често срещано име.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 07:58 от Вαнилия ~🌸~

# 327
Не знам точно в кой край "ненки" значи цици...

# 328
  • Countryside
Каталина имах съученичка, казвахме й Катя. В училище имахме и Теофана, на галено Тея, а също и само Фани. Горкото Фани, колко й подвикваха "Фани ме за...". А при един стаж се запознах с колежки Дафинка(Дафи) и Здравелина(Лина).

Майонезата е ужасТ. Като чета имената на децата на бг звИздите, повечето са изкилифенчени. Явно в стремежа си за оригиналност. То не беше Кай(момиче), Амая, Агуая...мани, мани...

# 329
  • Sofia
Теохана,от фб
Аврора,малко дете,от тв

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 17:35 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт