Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 28

• 29 653
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Майюнета (така както съм го изписала), защото била родена между май и юни, каквото и да значи това 😂 Мацката много я е срам от името й и се представя на всички като Мая

# 301
Ермелина (посланичката ни в Италия, сега от новините по Нова).

# 302
Майюнета (така както съм го изписала), защото била родена между май и юни, каквото и да значи това 😂 Мацката много я е срам от името й и се представя на всички като Мая
Hug Охааа, това е много силно! Малко на майонеза отива.

# 303
Богоявлена (ФБ, току-що го съзрях).
Зана (млада жена).

# 304
Майюнета - ужас!!!

Преди повече от 20 години, докато чаках на една рецепция, жената на опашката преди мен каза, че се казва... Тоалета. Възрастна жена. Рецепционистката я попита защо й е такова името. Жената каза, че баба й била Тодорка, и родителите й искали да я запишат ТЕОЛЕТА вместо Теодора, но някаква служителка сбъркала и написала ТОАЛЕТА... Така си останало.

Питах се: защо не си е сменила името в продължение на толкова години?... Все пак законът дава право да бъдат променяни имена, които унижават и осмиват личността. А това име е толкова унижаващо и грозно...

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 20:21 от Radilena

# 305
Мацката много я е срам от името й и се представя на всички като Мая
И аз да бях щеше да ме е срам Grinning

# 306
Ермелина (посланичката ни в Италия, сега от новините по Нова).
Това е като хермелин без "х" - гризач от рода на бялка, златка...
Някой беше споменал и Аниела... като Даниела без "д"... За мен е безмислено подобно оригиналничене.

# 307
Аниела ми напомня за приятелка на мама, чиито синове носят имената Аниел и Петронел.

# 308
# 309
Имаше една книга "Спомени, сънища, размисли" с автори К. Г. Юнг и Аниела Яфе. Мисля, че тази авторка е швейцарка. Може би името се среща в Швейцария и Германия.

# 310
А голямата дъщеря на певеца Дичо се казвала Ариел. От скоро си имат и бебе Тина. Ариел и Тина: странна комбинация.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 21:50 от blueeyes

# 311
Да, явно на русалката, но за мен това е само прах за пране Sad.

# 312
Аз идвам с един обикновен Светломир- на майка си Мирослава и баща Светлин.

# 313
Пак от ФБ от днес:

Лусияна
Цветолюба
Добролюб

# 314
Лусияна съм го чувала от една латино сапунка, но честно казано ми харесва и то повече от Лусинда 😀

Общи условия

Активация на акаунт