Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 207
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Цвете давай, щом ти е такъв мерак и сме те "предупредили" за това и онова и все още го искаш, ще се справиш! Ще те следим с етапчетата Wink

# 557
Зори, много благодаря!!

# 558
Имате много хубави етапи и готови проекти. Мен ме е налегнал мързела и не съм пипала игла вече втора седмица. Честно казано опитвам вечер, но правя 1-2 бода и се отекчавам. Така че за сега ще гледам вашите красоти Simple Smile
Лошото е че и за държавния изпит ме мързи да уча. Но каквото дойде Smile Чета ви всеки ден и дано преборя жегата и мързела и да се вдъхновя да продължа гобленчето си, защото много си ми харесва. А и като гледам на Зори колко красив става, а моя си седи в началото и малко се отчайвам Rolling Eyes

# 559
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
захладня.
направо есента дойде. Simple Smile значи скоро ще е  зима, а зимата е прави какво? бродира се! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
нямам напредък за да покажа, но до четвъртък има време.
Simple Smile който и да е четвъртък.
Simple Smile даже ако се падне в петък. Simple Smile

# 560
  • Norge
Ох бре Добре! Grinning Heart Четвъртъци, петъци, есени, зими, всичко!

Девойки, и аз кривнах от правия път; безчет задачки, а време за бродиране - почти никакво. Confused
Не пропускам обаче да ви следя и искам да благодаря на цялата ни хубава група за всяко красиво бодче, показано тук. Flowers Hibiscus

Макар с голямо закъснение, нека отправя поздрави на милите ни момиченца, които станаха с година по-големи; бъдете много щастливи и обичани! Gift Heart

На Пипито - специално пожелание да оздравееш бързо и даже да забравиш за сполетелите те неприятности!

Когато останат минутки, мъча тук едни якобински цветенца и ми е много интересно. Blush

# 561
Ехаа Нелка, разкошни! Много я харесвам обемната бродерия, но не е моето Simple Smile

Добри, тези четвъртъци дето се падат в петък най са хубави Wink

# 562
  • Бургас
Много интересна техника.

# 563
  • Бургас
Нелка, благодаря!  Heartpulse Дай боже скоро да си бродирам с кеф!
Пак си захванала нещо много интересно! Определено те влече, трудни, пипкави, сложни и много красиви бродерии! Kissing Face

# 564
нелка, вървиш едни гърди пред мен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
решила съм, някога, като позавърша започнатите проекти, да се опитам с бразилска бродерия Simple Smile
Скрит текст:

и такова Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:

# 565
Здравейте Дами, аз пропуснах миналата седмица и бързам да се отчета сега, че задачите нямат спирка. Видях много етапи и завършени. Всички са красиви, но ще похваля специално рамкираната икона на mibobo и ще пожелая  възпалението на очите на pyypi да се облекчи много скоро и да си бродира спокойно.
Картички:
Скрит текст:

# 566
Страхотни картички! Иии магията на контура Simple Smile

# 567
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Лелеее, Бяло Цвете какво КПД имаш! Страхотни картички!

Нелка пак твориш някакви чудни чудеса! Стъписвам се като се замисля колко е шарен и богат светът на бродерията!

Добри тази бразилска бродерия за сефте я чувам. Изглежда магично. Като скулптура с игла и конец!

Heart

# 568
  • Бургас
За бразилската бродерия съм Уааау! Кажете ми, как човек да изгуби интерес с бродериите, те излизат все някакви нови предизвикателства! Направо кръвта ми кипва!
Бяло цвете благодаря за пожеланията! Много сладурски нища си нашила. Картичката с теменужките и момиченцето, лодката все красоти.... Heart Eyes

# 569
с тези морски картички пак ми се приходи на море.
а Бургас е далееееч... през два месеца и още...
а може и да го видим само през крив макарон...
Sad захванах пак бебетата, ама защо така не ми вървят...
конците с аточно като тези, на оригинала, а сякаш са ми тъмни и зеленикави и недонагласени...
половинката казва, че отдалеч изглежда добре и това още повече ме отказва...

Общи условия

Активация на акаунт