И сред птички и пчелички, случиха се две чертички ! ~бебеправене 375~

• 30 822
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Biboche, консултирай се за полипа и с друг лекар. По принцип трябва да се махне, макар че аз забременях с полип. Микробиологията ми е чиста.
Ако не се лъжа полипа прече на имплантирането, но има много по-щадящ метод за махането му от кюретаж. Прави се хистероскопия.
Особено за нераждала жена си е безумие да се прави кюретаж.
Не го отлагай. Полипът води и до хормонални изменения и промяна в месечния цикъл. Ако греша нека останалите момичета ме коригират, но това ми е по спомен.

# 76
Здравейте, любими момичета 💙
Гледам по-рядко да се включвам, за да не досаждам, особено сега, след като Диди ни направи наша темичка (в която очаквам всички ви). Не спирам да чета, с надеждата да видя положителен тест (поне по един на ден).
За полипа на biboche влизам най-вече. Не знам дали не може с кюретаж да се отстрани, но когато мен ме приемаха, заради мисед, имаше едно момиче, което чакаше да влезе след мен. Точно кюретаж щяха да ѝ правят, заради полип, който ѝ създава проблеми. Според нейния лекар, затова не забременява. Но тя имаше дете вече и може би Ейнджъл е права за хистероскопията, не знам.
Като цяло моят съвет е да го махнеш по-скоро. Забременява се и с полип, ама зависи къде е и т.н., и просто става по-бавно.

Скрит текст:
Моята госпожица е много кротичка 💞. Преди 2 дни я усетих осезаемо за първи път, сигурна съм, че беше тя, а не червата 😁. Всеки път е спокойна по време на преглед, надявам се да е такава и като се роди.
Моята свекърва ми разказва ММ какъв майкар е бил като малък. Ето ви един примерен диалог :
- Мамооо, ела да ме завиеш.
- Ще изпратя баща ти.
- Не, ти ела. 😁😁😁
Като бебе си е заспивал, без люлеене, само го оставяш в кошчето и до минути заспива. Той и сега заспива за отрицателно време, де. 😁
Та, ако се окаже и моята госпожица като него, толкова послушна, минавайте под моя прашец.💞💞💞
Всъщност и непослушни да са ни децата, да ги имаме всички!
Извинете за отклоненията. Хубава неделя.

# 77
Violet4e, AMH- то наистина е много подвижен хормон, влияе се от какво ли не, сам по себе си той не е фактор, трябва да се разгледат и други хормони, както и антрални фоликули, за точна диагноза.
Благодаря за отговорите на момичетата и подкрепата отново ❤ Ще си изчакам 1 седмица, както каза Animor, че виждам Цвети каква е луднала и мисля, че забравя неща в секундата, в която ги каже.
Ели, пожелавам ти малкото космато шушулче да ти донесе късмет и много щастие в дома ви. Тези същества са някакви ангелчета. Аз съм от кучкарите, умирам си за кучета, имам и котка за цвят 🤣 който освен да спи и дебелее друго не знае, но ми носят такова щастие тези животинки ❤ Ей сега ММ вика: Ставай, моля те, че кучето не иска на разходка” а тя душата заспала до мен и никакво ставане докато не се събудя. Котката още е в леглото 🙄 може би някъде към 4-5 следобед ще се събуди 🤣

# 78
И аз да се включа за полипите, понеже съм с една хистероскопия заради полип точно. В моя случай забременяването беше невъзможно, аз тогава не съм правила опити, но все пак нямаше 2 мнения, че трябва да се махне. Мисля, че основно мястото му е определящо дали трябва да се махне, както и размерът разбира се. Моят беше на такова място, че според докторите нямаше как оплодена яйцеклетка да се захване на стената на матката (дано не обяснявам много неграмотно 😅). По време на хистерото се оказа, че са два полипа. След операцията докторът ми беше откровен с мен и ми каза, че много често като са повече от един, след отстраняването им има много висок шанс за рецидив, което е моят най- голям страх, но разчитам, че познавам симптомите на тая напаст вече и с редовни прегледи се надявам да не се стига пак до този ад. Да вметна, че полипите се виждат на ехографа най-добре веднага след края на цикъла, когато все още лигавицата е тънка, иначе се рискува да не се забележат изобщо при дебела лигавица. От тогава гледам да ходя по това време на цикъла на прегледи. И да завърша с нещо хубаво- докторите са на мнение, че след хистероскопия се забременява много по-лесно и бързо Heart Eyes За съжаление,  поради други причини ние започнахме опити чак година след моята операция, но имам 2 приятелки, забременяли много бързо след хистерото.

# 79
Здравейте, момичета. Не съм чела последните няколко страници. Влизам с молба за съвет. След много обрати и надежди, сърцето на ембриончето спря. Имам категоричното потвърждение от няколко различни доктора и няма да чакам повече. Един ми препоръчва медикаментозен аборт, а другия кюретаж. Знам, че много от вас са минали по този трънлив път, споделете как е минало при вас и евентуално съвет какво да избера. В девета седмица съм.

# 80
Правила съм и двата медикаментозния е за по-ранни седмици след хапчетата ти идва цикъл, по болезнен беше от обичайното при мен! Другият е с пълна упокойка, за 20 мин. и двата пъти всичко е било наред физически, само емоционалното е трудно! Стикам ти палци!

# 81
Tickles, безкрано много съжалявам за случващото се 😔 Стисках палци и те мислех, надявайки се нещата да са наред...
Медикаментозният аборт е до 9-та седмица, мисля... доста по-болезнен и по- дълъг е от кюретажа, но си има и неговите плюсове, чисто физиологически. Не знам какво да те посъветвам...
Емоционалният момент е проблемът... съжалявам, наистина, прегръдки, имаш нашата подкрепа! Успех, момиче!

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 15:47 от Лиилоо

# 82
Включвам се и по темата за полипите на мен ми казаха, че трябва да ги махна защото ми пречат за забременяването, махнах ги с хистеро януари и след 3 месеца започнахме пак с опитите надявам се това да е била пречката и да имаме успех! Моят лекар ми обясни, че е възможно яйцеклетката да се опложда, но полипа пречи да се закрепи, ама как го обясних само 🤭🤭🤭

# 83
  • София
Тикълс, много много съжалявам ! Cry
Толкова стисках палци и се надявах. Sad

Според мен медикаментозният аборт не е добра идея, 9г.с. си е трети месец вече, късно ми се вижда. А и има много случаи на недоизчистване, в резултат на което пак стигаш до кюретаж.
С кюретаж при добър лекар поне ще си сигурна, че са те изчистили добре, а и по-бързо ще приключат нещата и няма да се мъчиш толкова.
Има тема тук в 'Искам бебе', може и там да питаш.

Пффф. Sad

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 13:27 от rave

# 84
  • София/Севлиево
Тикълс,много съжалявам Sad Имам три мисед-а,все около тази седмица и все с кюртаж ме чистиха...

# 85
Тикълс, много съжалявам че е станало така с едно прекрасно и желано бебче. Има тема за кюретаж и забременяване и там може да получиш много съвети каквото и да избереш, както преди, така и след него, защото всички са минали през това.
Казват че вариант 1 е по-щадящ за организма, но после може да се наложи вариант 2.  Вариант 2 минава без да разбереш, но може после да има разни проблеми от зарастването. Аз нямах проблеми след вариант 2.
Затова помисли за теб кое ще е по-добре психически. Най-важното е ти да си добре и да можеш да се изправиш на крака по-скоро.
Съветвам те и да изследваш бебето за да получите повече информация в какво състояние е било.
Съжалявам отново и кураж! Поплачи си, вземи си колкото време ти е нужно, но се пази психически за да можеш да продължиш напред. Green Heart

# 86
Много съжалявам тикълс Disappointed

Нямам какво друго да кажа

# 87
Tickles, много съжалявам, че така се развиха нещата... не знам какво да кажа. И аз, като другите момичета, смятам че емоционалното справяне е по-трудно от физическото. Излей си душата и си дай време, за да свикнеш с мисълта. Иначе и аз съм на мнение, че е по-добре кюретаж, като се има предвид в коя седмица си.
Прегръщам те силно!

# 88
тикълс много съжалявам Disappointed Дано бързо да се възстановиш и поемеш отново нагоре!

# 89
Тикълс, Heart
Съжалявам много за това развитие.
Прегръщам те.

Общи условия

Активация на акаунт