Отговори
# 105
Омче толкова мили думи. Ще те чакаме във фейсбук с нетърпение.
Толкова нямам търпение и аз да си гушкам малката бебка. С вас - всички родили мамчета - просто треперя от вълнение и непрестанно мисля какво е да видиш малкото и безценно творение на любовта в твоите ръце. Много се радвам, че малката суче и е здрава ❤ Какво по-хубаво от това 💐

Да честитя и на мама Nightorchid, която роди днес, както и на мама Airgirl, която роди на 29 май. Те ни го съобщиха във фейсбук, а аз веднага обнових първа страничка.

Много се вълнувам... В момента сглобяваме и бебешката стая - всичко при нас в последния момент и още повече се вкарвам в размисли и вълнения 😍💕🥰

Пожелавам на всички мнооого здраве и леки раждания - без значение дали естествено или секцио - този миг ще е най-специалният в живота ни 👶

# 106
  • Варна
Ох Омче, каквато ревла съм станала напоследък от тия хормони и аз направо ме разплака от умиление ❤
Бъдете щастливи, семейство! Винаги както сте сега в този период. 😊 Гуш на китайче Илиянка ❤

# 107
Честито на Nightorchid и Airgirl /
Броят на бебенцата расте Relaxed
И вече официално дойде нашият месец. Много вълнуващо Flowers Cherriesххххх

# 108
  • Варна
Омчее, толкова си сладкодумна Heart Eyes напълни ми очите и сърцето Heart Радвам се, че сте щастливи, че се чувствате добре с бебка и се нагаждате. Flowers Cherry Blossom Наистина вече ще става все по-трудна комуникацията при всички, но няма да спираме. Дано успееш с фейсЪТ Grinning

Честит да ни бъде Юни! Flowers Strawberry
Време е да завалят и юнските бебета, то от толкова майчета, не остана за юни Grinning
Имам изпит в 10ч, дано мине благополучно и спокойно. Flowers Four Leaf Clover

# 109
  • София
Честит да ни бъде Юни! Flowers Strawberry
Време е да завалят и юнските бебета, то от толкова майчета, не остана за юни Grinning
Имам изпит в 10ч, дано мине благополучно и спокойно. Flowers Four Leaf Clover
Ето ни и нас с термин юли, ще покрием юни ❤🍓🍒

Стискам палци за изпита🍀

Оммммче, изпращам ти ❤

Ще ходя да давам кръв за изследвания днес, та сега ще пия вода и ще гледам до 8 ч. да не се разделям с нея, за да дам и урина. Мисля, че има голям шанс това да ми е последната контрола преди секциото. Моля ви, стискайте палци за белтъка и желязото. Макар че то палците се стискат докато се пият редовно и по схема, де 😆

Ох, юни! Много се вълнувам 🍓🍒🌺🌹

# 110
Малко включване и от мен. Не съм спирала да ви следя. Честито на всички нови мамчета! Имайте най-послушните и кротки бебенца Simple Smile На тези, които предстои, стискам силно палци всичко да мине бързо и леко.
На мен при последния преглед, д-ра ми каза,че ако до 23-ти не тръгне бебчо, чак тогава да се видим. Тази седмица,на 4-ти съм при проследяващата по ЗК, за да ми даде документите. Не съм напълно готова с нещата за бебчо и това ме изнервя и много често се поскарвам с ММ Sad. Е, това е положението, малко остана, стискам зъби и само напред!

# 111
Честит празник на всички вече родени бебоци в темата,на тези,който чакаме с нетърпение и на техните братчета и сестричета! Нека ни бъдат живи и здрави,много палави,игриви,щастливи и усмихнати! Simple Smile
Честита ни нова тема! Нека бъде изпълнена с най-вълнуващите новини,страсти и емоции. Simple Smile

Понеже не съм писала и пеланот много време,се извинявам,че не знам какво се случва напоследък с вас,но силно се надявам всичко да сте добре,както и бебенцата.
Ще има и аз да разказвам,когато мога ще го направя и ще ви прочета през какво минавате и вие.
Силни прегръдки за всички борбени мами.За мен е радост,че вървя редом с най-стрсхотните мами и всеки ден и час сме заедно с този така специален период за всяка жена,да стане майка.
Прекрасни сте всички.Поздрави от нас и до скоро! Simple Smile

# 112
Добро утро момичета!!!
Честит първи юни но всички деца в групата!!!
Да се живи, здрави и много щастливи!!!
❤️🙂🎈

# 113
  • Sofia, Bulgaria
Честит празник на всички дечица, а и на нас порасналите такива.  Да сме живи и здрави Balloon
Аз сега се върнах от лекар. Дребчо е 2950гр. в 36г.с. Според лекарката,всеки момент ще родя, ама може и днес и утре и след 10 дена. Корема ми е паднал, бебето е заело позиция в готовност за раждане в малкия таз е, контракции си имам и остава да чакаме. Даде ми час за 15.06 ама каза че най-вероятно няма да се видиме тогава. Леко се изнервям вече, последните дни са ми най-тегави в постоянни мисли, че ахаааа и ще започне раждането. Напрежение си е:grinning:

# 114
О, Ледена, много рано, бе, я да постои още седмица.

И аз точно се връщам от преглед, 35+6, бебето е 2640 и още не е фиксиран, разкритие няма и си шава насам-натам, контракции нямам също.

# 115
Ледена,
Между 1 и 10 дена си е точна прогноза,кво?😂
Ох,знам какво ти е,това постоянно да си в очакване,да се ослушваш,да се чудиш дали докато заври супата няма да ти изтекат водите и изобщооо...Напрежение си е.😬Но пък хубавото е,че си в 9 месец,бебо е достатъчно порастнал и зрял и всичко ще бъде наред!🌷

# 116
  • София
Ледена, ей ся рабра ли какво му е на ММ? Вечно чака горкия и всяко мое пишкане му е кошмар! LaughingLaughingLaughing

На мен АГ като ми каза, че може всеки момент да се пръкне бебето и аз първо се стресирах леко, сега вече спрях да вярвам, че ще се случи скоро, защото не се чувствам като почти раждаща. Така де, когато - тогава! Утре съм на преглед заедно с Дриймчето и ще видим до къде сме я докарали.

# 117
  • Кюстендил
Да се разпиша и аз в новата най-вълнуваща тема, дори и със закъснение 😁
Тези дни бебчо е доста по-активен от обикновено. Ребрата ми са му особено интересни, използва ги като стена да се изпъва. Имам някакво предчувствие, че няма да стои вътре още дълго. На 9-ти съм на преглед да видим как върви и ще ме проверяват за разкритие 😣 АГ каза, че трябва да устискаме до тогава и след това може да се ражда.
Тези 2 дни се чувствам отпаднала. Май се разболявам. Цяла бременност се опазих и сега на финала ще оплескам нещата май, но за всеки случай ще пийна един парацетамол току виж успея да го пресека.
Днес ще ходя до една педиатърка да се запишем и двамата с бебчо. Тя е личен лекар и педиатър. В четвъртък още исках да свърша с това, но в охраната в поликлиниката ме върна, защото вторник и четвъртък имало само детски консултации заради вируса. Та, да отметна и тази задачка. 🙂

# 118
  • Sofia, Bulgaria
Peperudena то накрая ще пренося сигурно Grinning с тия прогнози. Иначе за супата хахах същата работа, тамън я варя и всяко движение ми е дискомфорт и все си мисля е сега вече потекоха (нали не знам какво е да изтекът води,предния път не са ми текли) или корема ми се свие и ме заболи и ми се изправи косата и си викам "ето почва се" Grinning
Манди горкия ти мъж, ако съдя по себе си колко ми е напрегнато, представям си на човека какво му е. Ти нали си си направила план Б като започне раждането, че като слушам той може и да припадне като разбере, че момента е дошъл. Даже ще ми е любопитно как го е понесъл Joy

# 119
Честит 1-ви юни на всички нови бебчета, на каките и батковците и на всички, запазили детето в себе си! HugHeart ExlBalloon

Общи условия

Активация на акаунт