Отговори
# 90
  • Plovdiv, Bulgaria
При прием деня преди секциото дават ли нещо за ядене? Мен ме искат по обед в болницата, доктора каза, че няма нужда да ида гладна. Ама след това?

Бих хванала такси, ако няма кой да ме закара.

# 91
Каква прекрасна тема и колко се радвам че съм тук! Макар и с термин юли, на мен също ми е много приятно да съм сред вас, да ви чета всеки ден! Да се радвам за прекрасните бебоци, които вече са на бял свят Heart честито, мамчета! Всеки ден мисля колко чакан е мигът , в който гушкаме рожбите си и нямам търпение да прегърна своята. Но за нас има още време! До юли!

Честито на всички за съкровищата в ръцете ви Heart бързо възстановяване!

# 92
Здравейте Heart
Да се разпиша и аз в чудната темичка, с благодарност за труда на dream!
Толкова бебчовци се родиха тези дни, много се радвам на прекрасните новини! Да са ни живи и здрави, много благословени и за радост на мама и тати! На всички родили момичета бързо възстановяване и да не забравят, че са героини! Flowers Bouquet
Аз съм си още в болницата, но съм много по-добре. Терминът ми е на 2 юни, но май няма да родя дотогава. Един от лекарите изказа мнение, че бебето стои високо и май няма да тръгне да се ражда тези дни.
Когато се раждаше второто ни дете, отидох с такси, т.като имахме проблем с колата. Шофьорът беше по-уплашен от мен, като разбра в колко ключова позиция е поставен Grinning
chrisi, нямам опит, но според мен приготви си нещичко, за да ти е по-спокойно.

# 93
Криси, и нас ни приемат ден преди операцията. Анестезилога ми каза, че ни е позволено ядене до 22 ч и вода до 00.00 ч. Сутринта на гладно вече за вливане на някакви банки преди операцията да не падне кръвното рязко.

# 94
По принцип има и частни линейки, които те карат до която болница поискаш, но незнам до колко са скъпи. Такси може да си извикаш на някоя по-свястна фирма, да не ти се падне някой киртак за шофьор да те изнерви. Ако си в София пробвай с тези green таксита, те са малко по-скъпи, но са много чисти и културни.

# 95
На мен ми казаха да хапвам до 20-21:00, след това и вода не съм пила
При прием деня преди секциото дават ли нещо за ядене? Мен ме искат по обед в болницата, доктора каза, че няма нужда да ида гладна. Ама след това?

# 96
  • Plovdiv, Bulgaria
Да, то ясно че ще спра да ям в даден момент. Предният път ми бяха казали до към 20ч, аз спрях дори по-рано. Ама дали от болницата ще дават нещо (може би навсякъде е различно пък..) , или май наистина ще е по-добре нещо дребно да си взема да имам. Не че ще ми е много до ядене, ама пък да съм подготвена 😀

# 97
Искам да си взема силиконови зърна да си имам под ръка. Знаете ли как се определя размера? На Авент имат S - 15mm и М - 21mm. Какво точно да меря?

# 98
sneji .. ако можеш ги виж на живо и ще прецениш.. спрямо твоя размер на зърното трябва да е 1 идея по голямо силиконовото зърно така ми обесниха..Аз за сега няма да взимам но съм показала на ММ какви да вземе ако ми се наложи инструктиран е Grinning

# 99
Криси, аз бих ди взела нещо за всеки случай. По принцип във всяка болница е различно, можеш да попиташ.
Обикновено зависи в колко си приета и дали са те заявили в бройките за вечеря.
Като лежах сега приеха две момичета за секцио около 17ч и не бяха предвидени за вечеря.

# 100
# 101
Оооо, Аналуна значи ще се запасяваме с теб. Дюнери, пица, сладолед? 😂

# 102
На мен майка ми ми казва че нямало да ми бъде до ядене, божеее се едно не си познава ящното дете Grinning хаха .. Аз дори и като съм болна ям като за 3ма .. така че ..дано има храна Grinning Мен ме посъветваха да си взема стотинки да имам за машина ако има такава.. и огладнея а няма друго.

# 103
Оооо, Аналуна значи ще се запасяваме с теб. Дюнери, пица, сладолед? 😂

Ох, аз нямам доверие на тия свещички и мисля само да закусвам 🤣

# 104
Юхууу, здравейте прекрасни мои приятелки! Липсвате ми, но ми е много трудно да наваксам с коментарите и не смогвам да пиша, защото една малка госпожица постоянно иска да цока и е много лакома, но за това - малко по-късно!

Първо, искам да честитя на на новите ни мами - Мари_анна, Иринка, Хънимама, Астреа, Аз, Еъргърл и Полина! ❤️🎉🎂🍀💐 Бъдете много здрави, радвайте се на всеки един момент с малките си човечета, а на самите тях желая само здраве, защото всичко останало, те вече имат - най-добрата МАМА на света!

Ех, Дриймче, то че хормоните са ми много - така е, но и ти с последната ни темичка ме трогна и съм плакала с глас от тъга и радост - тъга, че този приказен момент, наречен бременност, свърши за мен и скоро ще дойде щастливият край и за вас, а радостта е, че намерих много прекрасни приятелки тук и се надявам да се виждаме и да поддържаме връзка цял живот (тези дни ще го направя този пуст профил във Фейсбук за да мога да си ви имам и да си показваме бебоците 🥰). Благодаря ви за подкрепата! По време на пандемия, а и не само, не бих могла и да мечтая да имам толкова страхотни момичета за споделяне на щастие и тревоги ❤️❤️❤️

Да дам сега и малък ъпдейт - ние сме си вкъщи от вчера и се опитваме да свикнем с малката ни мишчица. Както Мистик каза, толкова е хубаво уханието на бебето, нежните звуци които издава, мекотата на косичката му и безграничната любов, която всяка майка изпитва към своето съкровище! Имахме премеждия в болницата, но всичко премина добре и това е най-важното (ниска глюкоза и жълтеница). Ще разказвам с подробности за всичко, но сега ще трябва да приключвам, защото Илияна ме призова с "Уаа-уаа-уаа" -време е за млекце и гушкане ❤️🥰❤️

Витамин К на нас ни биха в болницата, защото според педиатрите, мускулното му приложение било по-сигурно по отношение на усвояването му, тъй като новородените били се чистели и повръщали разни течности, та можело да се изхвърли при капково му приложение.

Мистик, напълно разбирам страданието ти... Илиянка беше поставена на термолегло и наблюдаваха адаптацията й в първите 30тина часа за да са сигурни, че няма да има проблеми с дишането поради ранното й раждане. Първата ми вечер в болницата беше кошмарна - изписаха момичето в моята стая и останах самичка, постоянно чувах как от съседните стаи се чува детски плач, а моето бебенце не беше до мен... Да, знам, такива бяха обстоятелствата и всичко се направи за нейно добро, а и за да бъдат сигурни лекарите, че могат да я оставят в стаята при мен, но това не го направи по-леко 😕 На другия ден, обаче, дойде и моето щастие - доведоха ми я, гушкахме се и се закърмихме успешно, въпреки АМ, с което я бяха хранили 😊 Много емоции са това, а да не казвам как плача за всичко в момента - ту от радост, ту от страх, но това е най-хубавият момент в живота ми!!! Часовете се нижат, а аз, ММ и Илиянка се наслаждаваме един на друг и се обичаме все по-силно ❤️

Леко раждане на тази от вас, която се престраши да ни зарадва в последния ден от месец май и ще продължавам да си ви чета с една ръка, докато се кърмим 🥰😘❤️

Общи условия

Активация на акаунт