Отговори
# 540
  • Plovdiv, Bulgaria
Питах от къде са намерили капките, казаха че са ги взели от sopharmacy аптека. В Пловдив примерно в тяхните аптеки нямаше никъде, но може да си проверите в София, може нещо на склад да имат, защото като са взимали нашите капки, са питали ще трябват ли още, да поръчали.. Но това беше преди месец.

# 541
Да се разпиша и аз Simple Smile
Тази нощ се роди Кристиан - 3,500кг и 52см
Роди се нормално и като се съвзема малко ще разказвам подробно.
Успех на всички очакващи майчета!

# 542

Честито бебче, нека ти е здрав, щастлив и да ви носи много радост 😊💐! На теб бързо възстановяване 🎈

Брайда, според мен звъни на няколко аптеки и пробвай да си го поръчаш да го доставят в някакъв срок или поне да питаш дали и очакват скоро. Забелязвам че е доста трудно с тия капки...

# 543
  • Plovdiv, Bulgaria

Честит Кристиан! Жив и здрав да е, и много радости да носи Simple Smile 💐

# 544
Честит Кристиан!

Ка витамин няма никъде 😔 какво ще правя не знам?!

# 545

Честито бебче, нека ти е здрав, щастлив и да ви носи много радост 😊💐! На теб бързо възстановяване 🎈

Брайда, според мен звъни на няколко аптеки и пробвай да си го поръчаш да го доставят в някакъв срок или поне да питаш дали и очакват скоро. Забелязвам че е доста трудно с тия капки...

Няма внос, не могат да го доставят.

# 546
Мамии за какво е този Ка витамин ?

# 547
Честито бебе, Кристиан!
Много здрав и щастлив му пожелавам да бъде 💙
Бързо възстановяване на мама!

# 548
  • София
Честит да е Кристиян, жив и здрав да е, винаги много успешен и щастлив

# 549
Честит да е Кристиян и от мен 🙂🌺🍀 живи и здрав да е и много послушен 🙂☺️

# 550
Мамии за какво е този Ка витамин ?
И аз не знам. На баткото не съм давала. От болницата ми го и писаха 🤷♀, но никъде го няма. Дали са му в родилното и после ми казаха на 20 ден, но никъде го няма. Няма да давам! Педиатърката каза, че няма проблем 😉

Пуснахме изследвания на Димитър за жълтеницата, док каза, че са ок и сега ще чакаме да се изчисти сам. Успокоих се, че не са над нормата стойностите😉

# 551
Моя много го мъчат тея гадни колики..Напъва се плаче.. аз му помагам с крачетата да пръцка к му олеква..Редувам еспумизан с Биоамика ,дано му помогне милия ми картофчо..изкарахме го 1 път с количката иии събота ако е хубаво времето отиваме на село и ще се чипкам и пека на басейна, и аз малко да се поглезя .Таткото много помага имаше много смешни моменти с ако по лицето ми и мятане на пълни памперси Grinning Поздрави на всички :*

# 552
Моя много го мъчат тея гадни колики..Напъва се плаче.. аз му помагам с крачетата да пръцка к му олеква..Редувам еспумизан с Биоамика ,дано му помогне милия ми картофчо..изкарахме го 1 път с количката иии събота ако е хубаво времето отиваме на село и ще се чипкам и пека на басейна, и аз малко да се поглезя .Таткото много помага имаше много смешни моменти с ако по лицето ми и мятане на пълни памперси Grinning Поздрави на всички :*
Био Амика не я спирам аз. 6 х 5 к., Коли кинд давам и пробиотик. Аз пия копър, анасон и пробиотик и така..., но от Коликинд съм доволна.

# 553
Малко за раждането на бебчо. Както и при първото раждане и тук ми изтекоха водите. Събудих мъжа ми,детето беше будно и хайде с багажчето към спешното.
Приеха ме с 3см разкритие и когато д-ра дойде вече бях за упойка готова. Всичко стана за 2часа и половина,неочаквано голямо бебе,като за мен(миньонче съм) и неочаквано бързо. Още няма да ни изписват, защото бебчо е с повишен црп и му слагат антибиотик.

# 554
Някъде четох, че не е добре да се дават заедно двата вида препарати против колики, например био амика и еспумизан. Вашите педиатри казвали ли са нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт