Отговори
# 405
  • София
Честито, мили момичета!  🌺🍀💜💗🌸🍓🍒
Много хубав ден! Mного бебета и спокойни майки 🌞🌞🌞

Пожелавам ви бързо възстановяване и спокойно прибиране у дома ❤

Влизам другата седмица за наблюдение и по-другата (още не е ясна датата!) ще е секциото. Направо ми се струва нереално. Как отлетява времето! Тук до преди има-няма дни обсъждахме сутрешно гадене и коя седмица как се брои, а този момент изглеждаше тоооолкова далече Simple Smile

Добре дошли на новоотбелязалите се 💐

# 406
  • София
Галеона - Честито бебче Алекс Simple Smile
Да е жив и здрав, страхотен бебчо Simple Smile Нека ви носи цялото щастие на света Simple Smile

Мирослава - честит да е и Филип, нека грее като слънце за вас Simple Smile

# 407
Честито на Галеона и на всички останали!
А някоя от вас има ли отоци след раждането, най-вече след секцио? На мен ми отичат краката и особено десния, още със събуждането ми е подут 🤔

# 408
Да са ни живи, здрави и много благословени, Александър, Филип и Георги!!! Майчиците им бързо да се възстановят и да се радват на своите сладки подаръчета!
Деси, аз имах отоци по краката. Било нормално, свързано с хормоните! Препоръчаха ми да лежа малко повече.
Момичета, тези дни ви поизпуснах. Оказах се от жените, които по-трудно се възстановяват след секцио.

# 409
Amy сега как си? Надявам се по-добре 🤗

Гетче ще ни залипсва по някое време писането за коя седмица сме и кой месец 😁 Както и всички останали темички, които изписахме през последните 8 месеца.

Привет на новите попълнения в групата и леко раждане на всички 🍀

# 410
  • Sofia, Bulgaria
Аз още се чудя 37+2 коя седмица е 37 или 38 Joy И Иринка липсва след раждането. Дано се включи да каже как са. Последните седмици нейния начин на смятане ми е особено успокояващ.
От вчера имам менструални болки в кръста и слабините. От вчера се надявам да ми тръгнат контракции или да изтекат водите, ама нищо не се случва.

# 411
Момичета един въпрос ако може да задам,че нещо съм забравила. Знаете ли след 45-дневният болничен ,този при изписване от болницата и после от педиатъра за какви периоди са?! Не успявам да намеря инфо.

# 412
  • Plovdiv, Bulgaria
Добре дошли на новите бебоци! Живи и здрави да са, а майките бързо да се възстановяват, че да ги нагушкат! 💐

Болничния от болницата е за 42 дни, от личната е изравнителен до 135ти ден.

# 413
Момичета един въпрос ако може да задам,че нещо съм забравила. Знаете ли след 45-дневният болничен ,този при изписване от болницата и после от педиатъра за какви периоди са?! Не успявам да намеря инфо.

Този от болницата е за 42 дни, а от педиатъра изравнява до 135 дни общо трите болнични. Зависи кога си родила, дали е на термин. Simple Smile

# 414
  • Кюстендил
И моите Бебо неща дойдоха преди малко 😁

Честито на новите мами и бързо възстановяване!

# 415
37+2 е 38ма седмица Simple Smile

# 416
Здравейте честито на всички  нови мами,явно само аз за сега съм със минал термин.... беше на 8ми но в петък вече най вероятно ще е.дългоочакваният  момент ... поне с баткото ще са на една дата през месец след като р.д.на таткото мина

# 417
  • Sofia, Bulgaria
Бъндъл знам разбира се за седмиците, все пак ми е втора бременност (да не кажа четвърта, ама другите 2 са неуспешни, та не се броят). Просто се пошегувах, на базата на предния коментар от Гет Риъл.
Мале Криси975 това колко пакета са Anguished . Аз започвам да се притеснявам за мойте, някак съм под напрежение да не тръгна да раждам и да не са пристигнали още.
Момичета къде усещате хълцането на бебето в момента?

# 418
  • Кюстендил
Бъндъл знам разбира се за седмиците, все пак ми е втора бременност (да не кажа четвърта, ама другите 2 са неуспешни, та не се броят). Просто се пошегувах, на базата на предния коментар от Гет Риъл.
Мале Криси975 това колко пакета са Anguished . Аз започвам да се притеснявам за мойте, някак съм под напрежение да не тръгна да раждам и да не са пристигнали още.

Аз усещам хълцането отляво малко под нивото на пъпчето, но от 2 дни малкия не е особено активен.
Това са около 40 пакета кърпички, малки и големи + кремче + клечки за уши и танпони и някакъв почистващ течен препарат със спирт.
Ако случайно тръгне раждането някой друг ще ги приеме 😁 не мисля, че ще е проблем

# 419
Усещам бебчето че хълца ниско под пъпа в ляво но само като съм в легнало положние
38 г.с. + 3

Общи условия

Активация на акаунт