Един татко моли за съвет

• 14 772
  • 480
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Авторе, децата копират. Има опасност, детето да копира тази сприхавост. Познавам жена, която даваше на дъщеря си бира и водка, за приспиване. Мъжът и кротко мълчеше и почина от рак. Дъщерята пие и търси спонсори, с майчиния, арогантен маниер.
Семейство не се запазва на всяка цена.Приоритет е детето и капацитета на родителя. Материалните претенции ще растат.

# 91
Хич не вярвам на автора. Благият му тон не се връзва с агресивното му поведение при тъщата. А и с бирата доста пресоли. Ако жена му има нужда от алкохол ще пие твърд алкохол, няма да пие литри бира. Вярно, че е въпрос на вкус, но ми е неправдоподобно.

# 92
По повод изстъплението у тъстовете, върти ми се упорито една мисъл, че родител - в случая майката - не може така да взима детето и да не допуска контакт с другия родител. И даже може човекът  да си извика полиция и така да изведат детето. Ако е така, жалко, че не се е сетил по-рано, щеше да е страшен коз. Хем майката се дъни, хем има свидетели и документални следи.

За това ме е яд най-много. Ако беше вдигнала телефона, да каже като човек, стана късно, ние с детето ще останем тук да спим, хайде ще ни вземеш утре сутринта..... Проблем нямаше да има.... но Бог знае какво са си коментирали за мен цял ден, подплатено с черпене.... еми така става...

# 93
  • Варна
Аз също познавам човек, който залита към чашката, но не пие твърд алкохол. Бира и то точно двулитрова. По две на вечер. За мен е зависимост, защото му личи като го хване.

# 94
Хич не вярвам на автора. Благият му тон не се връзва с агресивното му поведение при тъщата. А и с бирата доста пресоли. Ако жена му има нужда от алкохол ще пие твърд алкохол, няма да пие литри бира. Вярно, че е въпрос на вкус, но ми е неправдоподобно.

Между другото, сам се учудих на смелостта си. Но се вбесих, че отказват да ме допуснат до детето си, и даже ме заплашват с адвокат, на пияна глава, миришеха да джибри от 2 метра... притесних се за детето си и това, дали ми вярвате или не, няма значение в случая.

Колкото и да не ти се вярва, тя пие само бира и вино. на 99% от случаите.

# 95
  • France
Авторът съвсем ни взе за канарчета. Чудя се, коя жена ще може за една вечер да изпие 4 литра течност?! Как ù го побира стомаха? Че и лайфкоучове и други тинтири-минтири.
Нека лиричният герой да не забравя, че тук е само форум, а в съда се искат доказателства. Тъщата гледа детето до 7, майката домакинства, а ти взимаш кредити. Това са доказуемите факти. Всичко останало е дума срещу дума.

# 96
еми от 7 вечерта докъм 3 сутринта, какво са 4 литра... Нямам намерение да се оправдавам, доста хора ми помогнаха със съвети, градивна критика, идеи, ти си единствената която откровено и целенасочено хейтиш. Но и на теб ти благодаря за коментарите. А за лайфкоуча мога да покажа договор за услугите а и сумата си е доста солена.

# 97
  • София
Ама и тя, и родителите й ли бяха пияни, когато отиде да избива вратата?
И как 3 месеца тъщата е гледала детето, щом и тя е алкохоличка?
Свекървата сама ли живее в по-големия апартамент? Тя работи ли?
Жена ти сигурно е доста едра? Аз не съм дребна, но след 4 л., дори и за 24 ч. и без да броя алкохолното опиянение, няма да ми издържи мехурът. Поне вино да беше.

# 98
Ама и тя, и родителите й ли бяха пияни, когато отиде да избива вратата?
И как 3 месеца тъщата е гледала детето, щом и тя е алкохоличка?
Свекървата сама ли живее в по-големия апартамент? Тя работи ли?

не съм разбивал врати, никой не е алкохолик... но явно си бяха почерпени. Майка ми живее сама, живееха двете с баба, но за съжаление тя почина миналата година и оттогава майка ми живее сама. Идеята беше, да се сменим догодина пролетта, през това време да съберем пари поне отчасти за ремонтите. В последствие съпругата ми и на този вариант даде отбой, нямала намерение да инвестира във втори апартамент, който не е нейн...

и май много задълбахме в детайлите... освен да ходя да ви направя една снимка от бутилките в коша за боклук... в крайна сметка не сте длъжни да ми вярвате, а аз не съм длъжен да се обяснявам като на изпит за такива дребнавости.

# 99
Жена ти ако пие редовно по 4 литра даже и през вечер, трябва да прилича на бъчва вече. Това са страшно много калории. Божке, бира и вино. Тази жена не е добре. Ясно е защо дребнее и стои 12 години в гарсониера. Толкоз ѝ летвата.

# 100
  • Варна
Стига бе, хора, какво значение има телосложението? Човека, за който говоря, е висок и кльощав като веяна скумрия, а две двулитрови не му се опират от раз. И какво значи няма да ми издържи мехура? В тая къща тоалетна вероятно има.

# 101
  • София
Ами права е. На нас оборотните ни финанси не са много, но вече имаме 2 наши си имота.

# 102
  • София
Колкото и да съм блага, ако ми врътнат такъв номер с детето ми и ме обидят по такъв начин, не с рамо, а с вратата ще вляза, стига да имам достатъчно сили.
Не мога да разбера, защо с река ръка се приема за нормално,когато някой те унижи, да се свиваш като мишка в името на доброто възпитание?
що се отнася до пиенето- ти не си ли виждала алкохолици, които се наливат само с бира?
Аз съм виждала- въпрос на вкус е, наистина.

# 103
Нищо от изброеното не е невъзможно. Даже в комбинация. Не знам защо толкова ви съмнява.
Авторът е явно мамин син, което не прави жена му бяла и добра. За толкова години трябва да й е станало ясно, че ако не си натисне собствения задник, няма да купят. На нея й е било по-лесно да дигне кълките. Чунким няма такива жени.

# 104
По повод изстъплението у тъстовете, върти ми се упорито една мисъл, че родител - в случая майката - не може така да взима детето и да не допуска контакт с другия родител. И даже може човекът  да си извика полиция и така да изведат детето. Ако е така, жалко, че не се е сетил по-рано, щеше да е страшен коз. Хем майката се дъни, хем има свидетели и документални следи.
Може и още как, никаква полиция не може да помогне. Трябва съдебно решение.
Докато голямото дете беше още бебе биологичният му баща упражняваше насилие върху мен. При един от скандалите си тръгнах, а бащата използваше бебето като залог, че ще се върна. Въпреки, че бях насинена, полицията ми отказа всякакво съдействие. Пратиха ме да ида да си изкарам медицинско и да заведа дело.

Общи условия

Активация на акаунт