СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 411
  • 801
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде в Европа...
Айде и аз тук...
Пожелавам си най-вече спокойствие. ..
Да я напълним с положителни емоции!

# 16
Много е лошо за всички да са елементарни нво-тата, но голяма част от родителите не го осъзнават. Вчера ми се скараха защо си мечтая за нво с по-висока трудност.

Примерът с АК е много добър. Там тестът си е нерешим, но това, че си приет с 50% не е проблем за деца и родители. Пак първите 200 са приети. Въпросът е да се направи истинско разслояване, но мон си гони отчет колко са успешни Sad.

# 17
Благодаря за новата тема! Моят не хареса изобщо последния публикуван тест на Веди. Имаше и доста грешки на него. Пък хареса на МГ Варна и на Регалия...Аз не мога да преценя, кой е труден и кой лесен, за мен всички са трудни Simple Smile))

# 18
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз направих един раздел ЧР за американския, да видя за какво става дума. Само да кажа, че чета страшно бързо, не прочитам думите, а със зрителна памет ги възприемам и буквално мога да препускам през текста. Та на този раздел изкарах 17 % от 20%, нямах грешни, но не ми стигна времето. Позабавлявах се де:)

# 19
gadamer, това за АК има ли го някъде онлайн? Наборът няма да го мъча, но пък аз мога да се позабавлявам.

# 20
Здравейте! Търся в сайта на МОН план на учебния материал,  който е включен в НВО. Може ли да ме насочите къде да го търся?

# 21
Gadamer, и аз искам са се пробвам с теста на АК:)

# 22
  • София
Соня днес прави онлайн пробен на Бултест. От втори модул не реши текстовата задача за сплави.

Успех утре на матурите!

# 23
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има качени откъси от изпити от предишни години на страницата на колежа, в раздел прием. Математиката е малко, но ЧР има 6 текста с въпросите към тях. Чела съм, че на изпита се дават между 4 и 6 текста, зависи от дължината на самите текстове.

# 24
Благодаря за темата.
Успех на зрелостниците утре!

# 25
Ще им видя математиката на АК. Четене с разбиране обаче ми е скучно. От книжките на набора съм пробвала някои неща, но изобщо не мога да се накарам да чета внимателно, прехвърлям отгоре-отгоре. Като го гледам младежа, май и той така прави принципно. 😂 Е, на изпита ще чете внимателно.

# 26
  • Отвъд алеята зад шкафа
Примерите по математика са доста лесни. Само че Ема ходи на няколко ПИ, включително при Кортезов и честно казано за пробните каза, че е имало трудни задачи или поне такива, които като не им знаеш ключа за решаване, ще ти трябва много време, а нямаш такова, трябва за 1 минута да си я прочел и решил. Особено за логическите задачи.

# 27
  • София
Зазу, благодаря за темата!

Бисквитка, браво на София!

Аманда, да ти е жив и здрав младежът!

Стон, честит празник и на теб!

Хепи, Пак тя, Лиани, успех на зрелостниците ви утре!

Аз съм пропуснала да си пусна известията за предишната тема, та досега наваксвах. Cold Sweat  Моят младеж се сети, че трябва да се стегне, за съжаление, твърде късно. Другата събота ще е последният ПИ. Много ми е тегаво вече, лошото е, че ще е така до 05.07, когато му е изпитът за прием в неговото си училище. Та скоро няма да мога да отпусна душата.

# 28
  • София
Хора, стига вече с тези мечти за трудно НВО.
Хубаво е човек да може да влезе в чужди обувки.
Когато си министерство и/или министър, когато трябва да проведеш централизиран държавен изпит както за децата от София, Пловдив и математическите гимназии, така и за тези от Шабла, Златица и хореографските училища, когато организираш изобщо образование и образователни политики с обществени пари - ми няма как да важат добрите практики от едно единствено частно училище с например 1500, а не 70 000 кандидата.
Не е толкова просто ...

# 29
  • София
Здравейте! Търся в сайта на МОН план на учебния материал,  който е включен в НВО. Може ли да ме насочите къде да го търся?
Ето тук https://www.mon.bg/bg/100149, вижте моделите за 7 клас по МАТ и БЕЛ. Някои теми от 2 срок на 7 клас отпаднаха, защото не всички деца в страната ще успеят да ги вземат дистанционно. На 1 стр. в тази тема има информация какво отпада.

На рождениците и приетите - честито!

Общи условия

Активация на акаунт