СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 751
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
Не мисля, че са искали торби за дрехите досега. Само ние нямаме родителска.

# 436
Същото и с презентациите при племеника. Баш сега се активираха физическо, музика, рисуване и трудово. Иначе, като уж започна електронното  обучение, тези се скатаваха като **** в гащи цели три седмици! - сакън да не се преуморят или да не хаванат вируса онлайн. Забранила съм му да прави каквото и да било по тези предмети, освен да си присъства на часовете и да участва - има си по две оценки по всички тях, да са работили, когато беше време, ако не са им достатъчни. С този по трудово се разправих лично по телефона- баш сега се сетил, че имат да режат и лепят разни глупости, все едно са в детската градина. Имам чувство, че по тези предмети само комплексари преподават- няма по-важни предмети от техните в 7 клас!. Чудят се къде да се почешат, ама имаче вземат равни заплати с останалите.

# 437
Дали да не обменим по няколко снимки и презентации...така и така не ги правят децата Joy и са в различни училища

# 438
  • София
Всички сме на обратно броене.Може ли едно уточнение,че не знам къде в грешката.Според заповедта резултатите трябва да са оповестени до 26.06.В таблицата е отразено 29.06.Коя е правилната дата? И друг технически въпрос за свидетелството-как ще става връчването им?Трябва ли ми по някакъв начин за попълване на желания и т.н...Обмислям да си скипна последната учебна седмица

# 439
За пликовете е само тази година.

# 440
Всички сме на обратно броене.Може ли едно уточнение,че не знам къде в грешката.Според заповедта резултатите трябва да са оповестени до 26.06.В таблицата е отразено 29.06.Коя е правилната дата? И друг технически въпрос за свидетелството-как ще става връчването им?Трябва ли ми по някакъв начин за попълване на желания и т.н...Обмислям да си скипна последната учебна седмица
В заповедта за новите дати на НВО има изменение на датата за обявяване на резултатите. Точната дата е 29. юни.
Ще си получат присъствено свидетелството за основно образование. Не е необходимо за подаване на заявление за участие в първо класиране, но е необходимо за записването.

# 441
  • София
Благоевград то ,Дидева.Пропуснала съм промяната в тази дата.

# 442
Само ние нямаме родителска.
И ние нямаме, засега.

# 443
Няма и при нас РС.

# 444
  • София
И ние без родителска. Моят два пъти не е влизал по физака - прави му проблем тиймса и вчера въобще не е успял да бъде в никой час. Написал е в Школо, лично съобщение даже до физичката и днес второ отсъствие при нея. Писах и аз да обясня - ни вопъл, ни стон.
Ако някой предлага презентация за строеж на атома - насреща съм за получаване:)

# 445
  • София
И при нас няма РС... И по-добре, че подозирам ще се изтрепем виртуално...

# 446
  • софия
Разочарована съм от нашата класна. Децата много искаха да се съберат и отидат някъде за ден (по принцип биха отишли и за повече, но си знаят, че не може). Господинът по география много харесва класа и им каза, че с удоволствие ще ги води, но все пак да говорят с класната. Обсъждаха да се качат до Черни връх след като минат матурите или след края на годината. Вчера им обяснила, че сега не било подходящо, да се организирали в началото на септември.
Чудесен преподавател е, но като класна е пълно разочарование. Нищо не направи за децата 3 години. Първата година прехвърли върху класа отрицателно отношение и драми, които е имала с предходен клас, втората си счупи крака и я нямаше почти цялата година, а тази премина под знака на ДО. Класът е хубав, децата са задружни, отговорни, няма учител, които не ги харесва. Класът с най-висок общ успех от випуска. Миналата година, за да види класната, че им липсва ѝ написаха песен, снимаха клипче, пратиха ѝ го. Веднъж не ги поздрави, не им каза, че се гордее с тях или по някакъв начин да ги поощри. Все нещо е недоволна. Не винаги добрите преподаватели са добри класни ръководители.
След 4-ти клас правихме албумче. Прави го моя приятелка, която подходи индивидуално, направи професионални кадри, получи се страхотен и различен от стандартните. Но, както винаги, имаше няколко супер криви родители, които намериха маана без да дадат дори едно предложение или поне 30 мин. от времето си да участват в организирането. Сега няма да си причиня подобно изживяване. А детето с кеф си разглежда албума, смеят се какви са били, много хубав спомен остана.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 12:55 от zvаnchе

# 447
  • sofia
Linskia, радвам се, че при вас помагалото за тезите е помогнало. Изказвам лично мнение.

Разбира се, нищо против, тъкмо обратното, стана ми любопитно какво не ти е харесало, за да обърна внимание , понеже ги ползваме активно Simple Smile

Linskia, много от тезите там ми звучат като от едни томчета от мойто детство "Творби и проблеми" . Говори се за "Елин-Пелиновите селяни и техния трудов делник" , "лирическият говорител приканва българина към героични дела", " лирическият герой очаква правилна оценка на делото си от общността" и т.н.
   Всичко това не идва естествено като мисъл за едно дете, пък макар и в седми клас и поне в моя човек не събужда интерес. Иначе може да се научи някое и друго изразно средство, права си.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 17:09 от googlish

# 448
  • София
Благоевград то ,Дидева.Пропуснала съм промяната в тази дата.
Автокоректорът е гениален понякога. Joy

# 449
Хаха, в Русия съм, в Русия съм. Sssani to Дидева.

Общи условия

Активация на акаунт