СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 701
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
Каква е връзката на плика и ковид? Аз все още си мисля, че е новост против преписване. Не всички училища осигуриха плик. Ако в пис пише, че искат плик - ще взема, иначе Ния ще припадне от притеснение. Обикновен плик от 10 ст, в какъвто ми слагат черешите на пазара върши работа.

# 661
  • софия
Каква е връзката на плика и ковид? Аз все още си мисля, че е новост против преписване. Не всички училища осигуриха плик. Ако в пис пише, че искат плик - ще взема, иначе Ния ще припадне от притеснение. Обикновен плик от 10 ст, в какъвто ми слагат черешите на пазара върши работа.
Точно. Към момента никъде не пише. 🙂
Официална връзка няма, ЕЖК е.

# 662
Според мен също ще си остане като мярка против преписване. Що не. Има логика. Иначе сега са се сетили покрай ковид просто.

# 663
  • София
Щом на  ДЗИ някъде са давали червени пликове, значи не става дума за  мярка срещу преписване. Иначе в чужди университети на доста присъствени изпити се влиза с прозрачна чанта/плик за видимост какво носи явяващият се. Същото е и в библиотеките - за да не излезе посетителят с някоя книга/учебник, които не са негови.. Няма нищо общо с Ковид 19 и хората не недоволстват въобще. Но пък е факт, че винаги го има написано черно на бяло като изискване и  с обяснение защо.

# 664
  • София
Според мен, на 15.06 няма да има нужда от връхна дреха, така че и пликовете ще са излишни.

# 665
Нашите бележки ще се раздават в понеделник и вторник преди обяд в училище - родител или дете трябва да отиде да си я получи. Иначе нямам търпение да се свършва. Вчера така й бяха потънали гемиите... Много се притеснявала да не ме разочарова. Та имахме разговор в тази посока.

# 666
Аз много се притеснявам от прегряване с дрехи или с каквото и да е било. Миналата седмица бях подранила за едно събитие и стоях на слънце около 20 минути. После ми се наложи да вляза в институция, в която мерят температурата. И за малко можеше да не съм вътре - бях с температура 36.9

# 667
Вероятно е така, но пък моят може би ще си носи нещата в прозрачен плик, за всеки случай  Joy Така и така трябва да са в нещо.

# 668
  • софия
Не недоволствам срещу нещо, което е ясно е описано предварително защо се прави.
Друг е въпросът, че не мога да си представя какво и как може да се препише от дреха или предмет на подобен формат изпит.

# 669
Бил е червен, но в изискването за 12 клас беше да е прозрачен, т.е. цветът е без значение. В плика се слага и раницата, не само връхна дреха. Аз си представям, че искат да си далеч от пищовите в джоба на якето или в джоба на раницата.

# 670
  • софия
Какво може да имаш на пищовите? Какво ще препишеш?
Сигурно, защото никога не съм преписвала и ми се е струвало по-сложно от това да седна и да науча, и не мога да разбера. Нали въпросите са свързани с усвоени знания, не са теоретични постановки, които да опишеш.

# 671
Прозрачността да не е заради казуса м.г., когато детето си прибра плика с нво?

Пищов с тези примерно. Знам ли какво преписват.

# 672
И аз не знам какво може да се препише .. Евентуално някакви таблици с граматика, ама нали се сещате как детето ще търси  вид на местоимение в таблица Simple Smile

# 673
  • Пловдив
При нас казаха, че тия пликове се осигуряват от училище.
А тези бележки...какво им е специалното на тия бележки, че не могат по мейл да ги пратят? А и трябва да ги носят на изпити и записвания...

# 674
Не знам, телефона се един определен прозрачен плик с личната карта, всичко останало, даже са ги карали да свалят суичери- в другия плик. Бях сложила прозрачен, искали са да е в техния червен. Това на първата матура де, на втората май са били вече по-спокойни.

Общи условия

Активация на акаунт