СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 704
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Какво може да имаш на пищовите? Какво ще препишеш?
Изобщо не си представям.
Тези по БЕЛ, връзка автор/герой - произведение по БЕЛ, значение на фразеологизми.. Не е много, да, ама има все пак какво, ако човек е оправен и готов да рискува. А  за преписване се няма предвид само пищов, ами примерно наличие на телефон. Примери по мат за уравнения, привеждане в нормален вид на многочелен, разлагане и неравенства ( тази година без последните) могат да се "решат" от photomath  без нет, при това с всичките стъпки от решението, ако става дума за задача от втората част. Едва ли има много седмокласници, които биха поели подобен риск, просто казвам, че има, поне на теория,  какво да се препише. На ДЗИ със сигурност има повече мераклии да излъжат..

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 08:14 от пенсионирана русалка

# 676
В нашето училище служебните бележки ще ги пращат по мейла да ги разпечатаме. Ако някой няма тази възможност ще му я дадат от училището.

# 677
На нас ни пратиха вчера бележките. Веднага се пробвах да вляза в прием.мон.бг Simple Smile, не е пуснат още.

# 678
Синът ми каза,че освен дрехите, в плика ще се слагат и храната и водата- шоколади,кроасани. За бележките всеки трябва да носи собствен химикал, с който да разписват.

# 679
  • Пловдив
Синът ми каза,че освен дрехите, в плика ще се слагат и храната и водата- шоколади,кроасани. За бележките всеки трябва да носи собствен химикал, с който да разписват.
какво да разписват?

# 680
Да разписват протокола, че са си получили бележките. Нашите ще ги дават в понеделник

Не залагам, че на 14.06 ще отпадне всичко.. За съжаление днес 42 новозаразени и 12 починали..
Май се скриха и ще ни изненадат на 13 в 21:00  с удължаване

# 681
  • София
За съжаление днес 42 новозаразени и 12 починали..
Може ли линк към тази информация?

# 682
За съжаление днес 42 новозаразени и 12 починали..
Може ли линк към тази информация?

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/

BG сайтът явно се нулира в 8 ч тази сутрин и започна да брои наново, но факт вчера 147 починали днес 159. Разликата между последните обявени вчера сутринта и днес сутринта гледам аз

https://coronavirus.bg/bg/statistika

# 683
Това трябва да е грешка. 12 починали е страшно много и щяха да го съобщят в новините. По Нова казаха 34 нови заразани. Кой да знае къде е истината.

# 684
  • София
Да, мисля, че е грешка. Или са добавили стари случаи или ... не знам, чакам инфо от МЗ, бавят се нещо.

# 685
Момичета, да ви се похваля, защото наскоро ви питах, от днес си имам девойка вкъщи! Добре, че не стана в деня на НВО, щяхме да се притесним допълнително...

# 686
Тези пликове и мен ме учудват. В нашето училище във всяка стая има закачалки. Влизат, оставят си там връхни дрехи, раници, торби и сядат по местата си. На чина пред себе си имат само необходимото за работа. Не разбирам кое е толкова сложно.

Бети, наистина късмет сте извадили. Сигурно обаче все ще се случи на някоя девойка такъв "подарък" точно за изпита, което няма да е особено приятно.

# 687
  • София
А водата защо трябва да е в плика? Да шумкат постоянно и да пречат на останалите.

# 688
  • Варна
Да вметна за прозрачните пликове - идеята е вещите да не се пипат от други хора - квестори и съученици, заради евентуална зараза с короната. Като са в прозрачен плик, всеки си вижда своите вещи и няма нужда да рови и пипа чужди, за да си ги намери. Това е обяснението на големия ми син, който беше на ДЗИ.

# 689
  • София
Бети, честита девойка Stuck Out Tongue Winking Eye .
Младежът го намързява доста и едва се събира финално.
Мисля да осигуря всичко - маски,плик, за да не ги мислим тези неща в последния момент. В крайна сметка по-добре да носи в себе си и ида не ги мисли.
Днес няма информация за новозаразени и починали на сайта на Министерството на здравеопазването Ина страницата им във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт