Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 307
  • 851
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Аз резервирах една седмица море и съм много доволна!
Да минават изпитите на дребния и да се приключва мъката... не че той много се е измъчил..

# 151
Ей, Веси, браво, бре!

# 152
  • Canada
Веси, браво! Къде, кога?

Селесте, този беше 5 или 6-ти за последните две години, изпуснах им бройката Joy

Да съм в крак с темата - сдобих се днес с български здравец, ухае прекрасно! Вече е посаден Heart

А, и с два парфюма, подранил подарък за РД от щерката Blush

# 153
  • sofia
От 29.06. на ММЦ Приморско. Това ни е любимият плаж...ееех, младост Joy
Половинката искаше някъде по на север, ама довода "ако е студено ще е по-гадно" и че е познато надделя.

# 154
Веси, и аз чакам да минат изпитите и газ. Ама по-скромно. Събота и неделя, без децата 😂😂😂

Наздраве. Днес пробвам Пино грижо. Мииии, не е зле, но ще продължа да търся моето вино 😊

# 155
  • sofia
А, Руми, няма скромно, миналата година пропуснахме морето. И това ни се вижда малко, ама едно отпуската на ММ, другото разправиите с класирания и записвания.
За уикенд сестра ми го е измислила - минерален басейн в радиус макс 100 км от София. Иначе много време се губи в път.

# 156
Не ме разбра, Веси 😁
Акцентът пада върху словосъчетанието "без децата" Mr. Green

# 157
  • sofia
Разбрах те аз, ама откак пораснаха не ми пречат Laughing
Като видя малки деца се радвам, че не са мои Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 158
  • някъде ... тук ...
Ние, не че сме се спрели уикендно след края на ИП, къде с деца, къде без, ама ми се ходи на море. Децата не ми пречат. Като гледам, ще го решим и ще тръгнем без резервация от днес за утре, пък който може - да идва с нас. Много зависи и от моите ангажименти в работата. Миналата година ходихме двамата на море, без деца. Утре изчезваме за уикенд само с дребния, че големия влиза в сесия и учи.

Веси, браво на теб за резервацията!

# 159
Оооо, да. Не ми пречат вече, но пък преди ИП-то направихме един самостоятелен уикенд и много ми хареса 😁

# 160
  • sofia
Всъщност, като се замисля, двамата не сме ходили сами някъде не знам от кога. Самостоятелно по разни семинари - да, ама само ние двамата - тцъ.
Ще си взема бележка!

# 161
Затова сме приятелките 😉😂

# 162
Някой ако му се ще едно малко,синеоко,русокосо,къдравко ангелче,давам го да го погледате малко. 🤣 Ей така,да не скучаете. И аз си мечтая за почивка,но нямам шанс още 10-15 години. 😳🥺

# 163
  • Бургас
Ени, давай я насам!
Имам двама,, батковци,, дето искали сестричка 😂🤔 Нека видят, какво ги чака и ще видиш, колко бързо ще искат да ти я върнем 😂

# 164
Оо Карз,моето не е подходящо за целта! Особено щом ще има батковци.. забрави! Няма да разбереш,че има дете. Не се шегувам,голяма е кротушана и душичка. Разбрана,не се тръшка,не се инати (много). 😁 Просто 24/7 ми идва в повече,това е,иначе не мога да се оплача. Сега е на етап с въпроси... безброй..един след друг,без да спре. 🤣 Откачам!

Общи условия

Активация на акаунт