Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 309
  • 851
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Ооо, Ени, щом е кротка душичка, не става. Те са бесове и им трябва някоя да забравят, какво са си пожелали 😂
Въпроси ли,.... Ъъъъ, не, благодаря!
Вече не издържам на напъните за училище!

# 166
Въпроси,въпроси... Къде отива този човек? А защо? А къде живее? А с кой живее там? А какво работи? А има ли... и така до безкрай. 😃 И това е просто човек,минал покрай нас. Иначе е забавно де,сега почна да разменя букви в думите и голям смях. Онзи ден ядохме купанки-пуканки. На срички го казва правилно,но в изречението пак са купанки. Буквите са бувки,продукти са продутки и така. На мен ми е смешно,защото на срички го казва,а после пак разменя,като скечовете в тик ток. 🤣 Лапешки истории. 🥰🤗

# 167
  • Бургас
Олеее, сладурка малка!❤️

# 168
  • Euskal Herria
Ени, записвай й бисерите. След време ще ти е много мило и смешно, като си ги припомняш.

# 169
Взимам я Синеочка, средата на месеца съм отпуск, пращай я.
И купонът тогава може да се състои, записвайте се;)

# 170
Добро утро!

Децата може и домА бе, двор голям. Курдисваме ги в единия край да вилнеят и ги "наблюдаваме" от другия 😂

Голям зор вчера в офиса, направо ми се отдели волът. Закъснях и не можах да ида на йога...
Днес- така бленуваният айляк.

Видяхте ли луната снощи? Беше разкооошна 🥰

# 171
  • На брега на реката
Добро утро,

Пу, първа съм, Тути! Записвай ме.

Ени,  след моите хуни, които вече отраснаха, така да ми се гледа момиченце, особено пък кротичко. Heart Eyes  Пращай ми я, ще тренирам бабинство!

Снощи, с моята приятелка, ходихме на разходка, до едно заведение, което е на 5 км. Хапнахаме прилично и по 2 бирички пийнахме, та на връщане, пак пеша разбира се, се върнахме с песен. Joy Да ви кажа, много добре ми дойде, защото напрежението ми е в повече, предви това, че днес или утре, може и да имаме изпит, а може и да не.  Head Band Ама нали знаете, полят изпит, взет изпит! Blush

Аз докато си направя второто кафенце и Али ме изпреварила!

Али, видях я. Красива беше, ама заради нея спах, има - няма 4 часа.  Rage

Хубав ден, момичета!

# 172
А, Бубе, аз взех един мелатонин, защото предните две нощи ми се разказа играта, нищо, че не беше баш пълнолуние. Та нощес спах,  ама кукнах в 6 днес.

Не ги мисли изпитите,  ти си машина, ще се справиш!

# 173
  • На брега на реката
Опитвам се, Али, ама понеже съм много организиран човек, който обича да си планира и подрежда нещата, това положение на тотална неизвестност, ме тормози.  Мислех да си отида до село, а сега не смея да тръгна, че ако ни кажат  "Сядайте да правим изпит!", аз няма да мога.  Цялата група /9 човека/, сме в стендбай режим, не смеем да мръднем на някъде!

# 174
Е, да,  това е тежка малоумщина от където и да го погледнеш, но след като не можеш да го промениш не си го слагай. Причината да не продължа да уча беше точно тази пълна анархия и дезорганизация, направо още получавам уплах като се сетя...

# 175
  • На брега на реката
Така е! Чак понякога се ядосвам на себе си, "Що ми требвА, на баир, лозе!", ама на, тогава не знаех, че ще е така и си викам, да изиграя хорото до края. Ще мине, ама защо да е така, все по-сложния начин!

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 08:26 от Бубoлина

# 176
Добро утро.
Задушница е. Луна не съм видяла. Наспах се.
Ени, много ми е смешно като разказваш за Синеочка. Прпомням си случки и с моите, но.....радвам се, че от доста време не стават за дондуркане.

# 177
Eни, как размножавате касиса? Кое е резник? Нашият изсъхна тази година, а и явно е много стар, почти не ражда.
Айяла,бях пратила пролетта на Ени и Мари коренчета, а на някоя от тях и пръчки резници,но не помня на коя точно. А ММ също е сял от орязани пръчки и са се хващали винаги без нищо особено да прави по тях. Ако искаш наесен или напролет мога да ти пратя по куриер,без никакъв проблем Hug
Мари,радвам се много Hug
Ени,страхотен бонбон е Синеочка Heart
Чета ви,но сякаш нямам кой знае какво за казване,тъй като е едно и също при мен.Четвъртокласничката като разбра,че им отпада НВО-то и сякаш се отпусна и го раздава поне от седмица във ваканция. Гледам и нейните съученици и те така. Чакам с нетърпение да приключи учебната дистанционна година и се надявам другата да не е по този начин.
Честито на завършилите дечица!
Хубави почивни дни!

# 178
  • на Мелмак
Добро утро!

Да, Али, снощи луната беше уникална! Огромна и красива! Снимах я, но в пътувахме и не е това, което беше, определено!
Прочетох те за МсЧ, но това, което мога да ти кажа е, че живота е въртележка и едно голямо гуш от мен! Желая ти, наистина много щастие!
Всъщност си ви прочетох, не се отбелязах от много работа. Има нещо, което го мисля от вчера, чакам развой, свързано е с работата, но днес си се събудих с него.
Бубе, неприятно е, но съм сигурна, че ще успееш с изпита!
Лиляна, дано уцелиш шефката си на кеф.
Ени, бонбон е това дете!
На църква ще ходя, ще почерпя. Мъчно ми е много за майка ми и баща ми.
Разходка обмислям, но върховете на планината са обвити в облаци, та гората ще отпада, ще видим друга разходка дали ще имам възможност да спретна днес.
Хубав ден ви желая!

# 179
Ети 🤗 Да се развърже възелът, който те тормози.

Ето я луната при нас снощи, и преди да се появат облаците беше разкош.

И тук нещо е мръчкаво, а уж щеше да е слънчево. Поне не е студено, че аман.

Общи условия

Активация на акаунт