Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 310
  • 851
  •   1
Отговори
# 135
  • Germany
Али, мъжа ми чака 2ра година да му цъфнат божурите и не става. Четох в нета, че им трябват 3-4 години докато цъфнат. Също така е добре да са на слънце, а при нас са на шарена сянка и може би затова не цъфтят.

# 136
  • Бургас
Привет, момичета!

Взехме заветното свидетелство Simple Smile , сега е ред на подаръците. Душата ми изкара от снощи да отваря пакета. Напрегръщаха се днес децата и госпожите едно хубаво, никой не беше с маска.

Лили, дано стане твоята работа. Иначе за плаж и аз се надявам вече. В неделя ще се пробваме ние.

# 137
Аз тези дни засадих едно божурче,уж с корени,но не залагам много надежди. 😃
Мислех днес да мия прозорци,но нещо нямам муза. 🤣 Ама може поне в едната стая,че много мръсни. Дразнят ме.
От сутринта едни чинии измих и пия кафе вече час и нещо.
Але,взимай резници от розите и бучкай,ще станат. 🤗
Аз ще искам тук от едни съседи,направо като дърво е техния. Макар че много ми станаха червените.. Може и да търся друг цвят. ММ иска арка над портата. 😍 Ще му дойде акълЯ и на него. 🤣🤣🤣 Малко по малко го обработвам. 😁
Ако си харесате някоя от моите рози,на есен като ги режа мога да пратя резници. 🤗🌺
Хрис,видя ли касисчетата? 😍 Вчера видях,че са узрели. Голям кеф! Дадох две резничета и на едни приятели,хванали са се и те и имат плодчета. 🤗

# 138
  • Ямбол
Моите пък досега все жълти излизат. Един клиент ми донесе пръчките, когато са рязали в розариума в парка и е взел повече жълти. Харесвам си ги, но можеше и разнообразие да има. Тази година ще се навъртам като режат и ще си взема пръчки пак. Градинката догодина смятам основно рози да е, тази отпред, а отзад си имам какво ли не - ягоди, лук, магданоз, копър, джоджен, цветя - маргаритки, хортензии, градински хибискус, хризантеми и т.н.

# 139
Ени, видях и много се зарадвах Hug Heart

# 140
Привет, момичета!

Взехме заветното свидетелство Simple Smile , сега е ред на подаръците. Душата ми изкара от снощи да отваря пакета. Напрегръщаха се днес децата и госпожите едно хубаво, никой не беше с маска.
А не искат да върнат учениците в клас, говорело се, че има вероятност и така да започне новата учебна година. Пълно безумие е градините да работят, а училищата - не.
Чудя се дали да водя каката да си взима удостоверението. На лятна, английска занималня е, а раздаването ще е индивидуално, по ред на номерата, което означава, че нейният ред ще дойде към обед. После няма как да я карам до Пловдив, защото съм на работа.
Селесте, вие подарихте ли нещо на госпожите?

# 141
  • Canada
Селесте, честито!

Але, силно гуш Hug

Лили, успех!

Мн натоварена седмица, поне днес съм до обяд. Хубавата новина е, че колегата който сериозно ми лазеше по нервите няма да го викнат обратно. Лошата е, че търсенето започва отново.
 Мислех след работа да мина през любимия ми Winners, но вчера мернах безумна опашка... как пък не, ще им се моля да ми вземат парите.

Трябват ми поне 2 седмици на море Joy

# 142
  • Бургас
Лято, аз лично си бях поръчала индивидуални кутии с рисувани меденки за госпожите. Няколко дни по-късно се повдигна въпросът за общ подарък /ваучер за книжарница взехме/ и се включих и в него.

Фонс, то май вече три за късмет мина, но дано следващият колега е вашият човек!

Ей, градинарките, много ме радвате Flowers Tulip Flowers Rose

# 143
Много оригинална идея. Харесва ми, Селесте!
Алечко, вчера те прочетох. Много гуш и от мен, слънчево момиче!

# 144
  • дядовата ръкавичка
Хрис,видя ли касисчетата? 😍 Вчера видях,че са узрели. Голям кеф! Дадох две резничета и на едни приятели,хванали са се и те и имат плодчета. 🤗

Eни, как размножавате касиса? Кое е резник? Нашият изсъхна тази година, а и явно е много стар, почти не ражда.
Аз четох, четох и много се омотах, то някакви вкоренители, пък пясъци, чудеса ... Явно не съм съвсем за градинарка, ама се опитвам.

# 145
  • На брега на реката
Честито на завършилите и весело лято им желая!

Ети, къде сиии? Губиш ми се!

# 146
Айяла,на мен Хрис ми прати едни с коренчета и няколко резника. Просто ги боднах и се хванаха,нищо не съм правила специално.

# 147
И моите касисчета от Хрис имат червени плодчета! Много съм радостна.
Руми не сложихме брекетите. Пак отливка правиха(мислех, че ще ползват първата, но.... пък бяхме забравили снимките...). Имаме час за четвъртък, живи и здрави.
От вчера на обяд нямахме нет, та чак до сега. Децата изкяриха от училище, аз също. Тази вечер чакам с нетърпение ММ и да се почваме с розето(то, друго няма, де), че имам нужда малко да разпусна.

# 148
  • София
Чак на десета страница се сетих, че има нова тема. Кога ще ни е алкохолния купон Blush

# 149
  • Бургас
Аз съм надула Рамщайн и пия бира!
До сега поливах цветята!
Е,това е моят релакс!
Кефффф!
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт