Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 315
  • 851
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Добро утро!

Искам и аз на сбирката, но без деца да дойда. Това да седна и да следя Марто от далече ми е мираж. Качва се на колелото и заминава, хич му не дреме. Гласът ми ехти по цял ден ту у нас, ту навън.

Ени, така добре те разбирам с въпросите. Същата говорилня ми е Вики. Малкото си пита нещо, но отговор не чака. „Може да долет?- Не, не може да ядеш сега сладолед.-Добе, може.” и си вади сладолед от камерата. Абе това „може ли?” и на двамата им е по-скоро „само да ти кажа, че ще...”.

Бубе, това да ви вържат на повикване е върхът направо. ММ и той се оплаква от липса на всякаква организация, комуникация и нулева гъвкавост. Успех днес, утре, когато им кефне Simple Smile

Ети, да се нареди всичко по най-добрия начин.

Хубав ден, момичета!

# 181
А при нас вече заваля....
Селесте, разсмя ме. Знам, че не ти е смешно, но всички са минали или ще минат по тоя път.

# 182
Добро утроо! ☕🤗
Я колко много желаещи. 😃🤗
Селесте,🤣 при нас не е точно така,но започва едно молене,със скръстени ръчички,моооля те,Мамии... И си става нейното. 🤣 Другото е повтаряне до като не ме подлуди.
Аз снощи гледах луната,но имаше облаци. Снимах я предната вечер:

Ети,да се развият нещата по най-благоприятния начин! 🤗
Бубе,всичко ще е наред! 🌺
Ставам да пия кафенце.
Хубав ден! 🤗🌺

# 183
  • София
Луната не съм видяла, но не съм мигнала цяла нощ. Сега съм като пиян морков.
Днес дъщеря ми е рожденичка, пожелавам й да е жива и здрава и да си гледа децата все така прекрасно!
Имахме планове за разходка с но тук вали... Друг път ще е.
Али, дано се размине раздялата!
И аз планирах почивка на минерален басейн, нещо ме страх за морето. През август, че тогава ще почиват на мъжа ми от работата.
Лек ден!

# 184
  • дядовата ръкавичка
Мериан, да е здрава и щастлива дъщеря ти!

Ени, Хрис, благодаря за отговорите за касиса. Ние имаме оцелели храсти, но ми се иска да подменя старите. Просто не знам кое е резник. Май просто отрязана жива пръчка?

# 185
  • Germany
Честита да е дъщеря ти, Мериан! Здрава и щастлива!
Ние не видяхме луната снощи, защото са ни захлупили "любимите ми" ниски облаци и все вали... Като ранна есен е навън. Такова ще е май цялата следваща седмица.
Хубав уикенд на всички!

# 186
Мер, честита да е дъщеря ти. Здрава и щастлива.
Времето навън е ужасно,  но пък може да ми позволи да си почина малко. От сутринта не съм се спряла.
Хубав ден!

# 187
Мериан, да е здрава щерката! Пожелавам ѝ това, което ти си пожелала, но и да бъде прекрасна дъщеря и опора на майка си. Весел празним.
Айяла, резник е изрезка без коренчета.

# 188
  • На брега на реката
Мериан, честита да е щерката. Здрава, щастлива и обичана да е!

# 189
Май просто отрязана жива пръчка?
Да, и се хваща веднага. Поне при нас. Случвало се е ММ като поореже касиса напролет,аз да ползвам останалите пръчици примерно да си обознача разсада,за да се вижда къде съм го сяла, и където има бодната пръчка,веднага се разлиства и пуска плод. Не знам дали ми разбра примера и обясненията Joy
Мери,честита да бъде дъщеря ти! Здрава и щастлива.

# 190
Честито на щерката на Мериан, да е здрава и успешна!
Ние вчера след работа дойдохме на гости на наши приятели в едно селце и ни луна съм гледала, нито съм я усетила.
Стояхме на двора до 4, легнах и бързо заспах.
Днес поработих, че си носих домашно, но вече съм готова и се наслаждавам на птичките и тревичките

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 20:26 от tuty

# 191
  • София
мериан, здрава и усмихната да е дъщеря ти!
веси, препоръчай нещо с басейн за уикенд до София. Само на Сапарева баня сме ходили.

# 192
При нас страхотно време! Разходихме се до един манастир и водопад.

Мери,жива и здрава да е дъщеря ти! 🤗
Тути,супер! 🥰

# 193
  • Бургас
Мери, да ти е здрава и щастлива щерката!
Красив е манастира!

# 194
  • София
Мери,здрава и обичана рожденичка!

Малкият от вчера е с повръщане, разстройство и Т,до 39+ вдига
До Шипка щяхме да ходим, отидохме та се не видя.

Енки кой тоз водопад?

Общи условия

Активация на акаунт