Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 319
  • 851
  •   1
Отговори
# 195
Етрополския,Мид.

# 196
Да се оправя Павката, Мид.

# 197
  • София
Благодаря ви.Ентеро вирус било уж Но държи Т.Не повръща поне вече.

# 198
Мери, да е жива и здрава рожденичката!

Мид, да спада вече температурата и утре да е пушка Павката!

# 199
  • Canada
Мери, честита рожденичка!

Мид, да се оправя детенце!

Ени, мн красиво!

От няколко дни в реката около града плува кит, което е мн необичайно, естественият им хабитат е доста по на север/ изток. Голяма е атракция. Не е моя снимката.

# 200
Мери, жива и здрава да е!
Мид, ще се оправи бързо.

Много хубави снимки.
Днес назначих нов колега. Набор 00. Мисля да му се представя като баба Руми 😂

Направих торта и сега се чудя какво да вечерям 😁

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 20:32 от rummi_pl

# 201
Ей, бабо, не се ли научи? Има ли торта, това се яде докато свърши. Няма значение за количеството и часа на консумация.

# 202
  • София
Момичета, благодаря за поздравленията!
На Рударци има минерален басейн в близост до София.
Лека вечер!

# 203
  • Бургас
Мери, честита да е дъщеря ти! Здрава и щастлива да е!

Мид, до утре да е пушка Павката!

Баща ми си отиде до село и се обади да отидем да си наберем ягоди и марули, та утре ще сме селски. Вики много се вълнува, застягала е един багаж, а то имаме работа за няколко часа там. Обещала съм ѝ август една седмица на село.

Убих се днес от мързел, цял ден с книжката, едва към 19ч излезнахме да поиграем малко федербал, ама то ту ръмя, ту духа вятър, та не се изморихме въобще.

# 204
Мери, честита да е дъщеря ти!

Мид, Павче утре да е пушка!

И аз много хубав ден имах. Първо се видях със скъпа приятелка, после си взех чавето да помачка котките и да поиграе с на кумицата децата, накрая финиширахме на вечеря в мамини. Ще спя като къпана 😂 Опънах кълка само за 10 минути, колкото да го приспя, което е рязко необичайно за мен в почивен ден. Заморих се 😂

Лека нощ!

# 205
Сега се прибрах от чудна женска вечеринка. Хапка, пийка и на края охраната нас чакаше да затвори.

Честито на празнуващите!
Болните да оздравява!
Хубавото предстои! Лека и от мен!

# 206
  • На брега на реката
Добро утро.

Станала съм от 4 и 30 часа и гледах филм, до сега.  Така ми се иска, да мога да спя,  поне в почивните дни.  Disappointed

Фонсче, много интересна и красива снимка.

Мид, дано сте минали спокойно нощта и да нямате вече тревоги.

Чакам ММ да стане и да си отиде на село с кучето, че да мога да си лъсна къщата. 

Вчера нямахме изпит, да видим днес дали ще имаме?!  Ако знам, че няма да  имаме, бих отишла на канго,  но съм вързана у дома.

Дано поне е хубав, денят ни!

# 207
Добро утро. 
Мид, дано е здрав вече Павката.
Аз съм много уморена,  напоследък трудно ставам от леглото. За днес бях планирала почивка, но май ще трябва да пръскам, че пак има и въшки, и колорадски бръмбар. Иначе само едни тиквички ще узпържа, че имаме разни неща за дояждане.
Чудесен да е денят ви.

# 208
Добро утро.
Буб, съжалявам те. Поне след обяд може да направиш втори опит със спането. Или да пожелая да мине изпита, и да се наскачаш?
Днес ще го играя дресьор на котки. Едната голяма се е разбесняла и закача бебетата, които през деня са на двора, а след обяд ги затварям в стълбището на топло и сигурно.

# 209
  • Ямбол
Добро утро!

Страхотен ден имах вчера. Почти пуст плаж, само по женски, приятно време и розов джин.

Днес смятаме да повторим.

Приятна неделя и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт