Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 319
  • 851
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Ммм, Лилс, направо ми се прищя да запаля колата и да се присъединя! И не заради розовия джин 😁

Бубе, пробвала ли си да вземаш мелатонин преди сън, на мен ми понага?

Аз спах до сега,  чудо невиждано 😁

Хигиенно-разкрасителни дейности планирам за днес и качествен айляк. И трябва да се видя с човека, който ще ми прави парното, стартираме!

# 211
  • На брега на реката
Пробвала съм, Али. Дори преди време пих доста, ама реших да се откажа, че да не стане по-зле. При мен, си мисля, че  е от прекаленото много мисли и тревоги в главата ми напоследък и може би, тези дни и съчетано с пълнолунието /влияе ми/.  Знам ли?!

# 212
  • София
Няма сваляне под 37 тази Т,поне не повръща,само разстройство има още.Къде ли е клечка сега съвсем на тапициран скелет прилича.Едни очи зелени стърчат и това е.

# 213
Оф, бе, Мид.... От всичкото боледуване, дето съм боледувала ентеро вирусът още ми пази страх, направо имах чувството,  че няма да го преживея....

Бубе, ами тогава нещо билкови успокоителни? Мента, глог и валерян,  сладки сънища... Аз когато бях най-зле със съня правех йога за заспиване,  имаше ефект.

# 214
  • при моите деца .....
О, била си по моя край.....
Много е красиво, нали?

# 215
  • София
Али, как изглежда мелатонина?
Или по-скоро, така ли го търсиш в аптеката - с името мелатонин? Дозировка?

Почти цяла седмица (лягам към полунощ) се събуждам между 3 и 4, ама наспана!  Rolling Eyes И с неистово желание за кафе!!!
Понякога се опитвам да легна обратно поспя към 5-6 часа, обаче целия ден главата ми е на компот!!!

# 216
О, била си по моя край.....
Много е красиво, нали?
Даа,даже мислим някой ден да идем на манастира с преспиване. Много ми хареса,а и често ще съм там. Ти в Етрополе ли си? Може да се видим някой път. 🤗
Добро утро!
Мид,да минава. 😣
Хубава неделя! 🤗🌺

# 217
Али, как изглежда мелатонина?
Или по-скоро, така ли го търсиш в аптеката - с името мелатонин? Дозировка?

Почти цяла седмица (лягам към полунощ) се събуждам между 3 и 4, ама наспана!  Rolling Eyes И с неистово желание за кафе!!!
Понякога се опитвам да легна обратно поспя към 5-6 часа, обаче целия ден главата ми е на компот!!!
Люси,  моят в момента е за смучене, иначе гледам да е 3 мг. Една таблетка половин час преди сън. И моят проблем е, че се будя наспана и няма заспиване пак. Когато го вземам и да се събудя си заспивам.

# 218
  • Germany
Мид, да минава вече и Т и да почва да яде Павката!
Бубе, аз започнах да спя откакто пия магнезий. Почнах го, защото ми играеше окото и установих, че чудесно ми влияе и на съня. Ако искаш пробвай.

# 219
  • На брега на реката
Мони, аз пия магнезий, заради много неща. Отначало ми помагаше, но после спря.

Пиех, Сладки сънища форте. Добро е, ама реших да го спра и от половин година, не пия нищо.

Али, и моят проблем е такъв. Заспивам бързо, но спя 4-6 часа и събудя ли се, край със спането. Ще пробвам валериана, глог и мента.

# 220
Буб, обсъждали сме различни видове магнезий. Дали си взела правилния за твоя проблем?

# 221
  • На брега на реката
Да Мари, магнезиев цитрат.

# 222
  • при моите деца .....

Даа,даже мислим някой ден да идем на манастира с преспиване. Много ми хареса,а и често ще съм там. Ти в Етрополе ли си? Може да се видим някой път. 🤗
Добро утро!
Мид,да минава. 😣
Хубава неделя! 🤗🌺
Да.
В Етрополе живея.
Манастирът ми е любима дестинация за разходка...

# 223
Супер! Значи ще се виждаме. 🤗
Аз се заех да си долепя един диамантен гоблен с камъчета.

# 224
  • Canada
Браво, Ени, за търпението!

Лили, страхотна гледка!

Мид, да минава!

Порядъчно се черпя аз преди сън - магнезий, една добавка sleep relax, видях че усилено рекламират фирмата-производител (канадска) в България, плюс мелатонин. И явно бръмбарите в главата ми са много или силни, защото понякога и този коктейл не помага Joy

Ходихме вчера с байковете до центъра с надеждата да видим кита. Не ни се показа. Но добре се раздвижихме - 31 км, после още 10 ходене с кучето. Днес смятахме да хващаме гората, но е по хладно от очакваното и ще го мислим.

Общи условия

Активация на акаунт