Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 321
  • 851
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Ени,здрави нерви имаш! Браво! МНого е красив!
Фонсе,голяма разходка сте си направили!

Аз днес цял ден се ядосвам с госпожата по математика! Толкова комплексирано,изкукало същество е,че направо...
Нямам търпение да свърши тази учебна година!
Ще се напия до безпаметност,ако моя завърши успешно,без поправителен!

# 226
Лиляна, разкошна снимка!

# 227
  • Бургас
Лиле,пия на таз морска трапеза!

# 228
  • Бургас
Лили, искрено ви завидях. Знаете как да си почивате.

Боби, скъпа моя приятелка от студентските години живее в Етрополе. Кой ли ден ще я видя?!

Завърнахме се от село с три щайги ягоди. Ние ще ядем пресни, на майчето отстъпих правенето на сладко.

Ени, ти верно си много търпелив човек Simple Smile Този гоблен колко време го твори?

Бубе, изпитаха ли те?

Мид, подобрява ли се Павката?

# 229
  • Бургас
МИд,пиши как е Павчо!
Дано е с подобрение душичката!
Бубе,изпита...мина ли,взе го нали?

# 230
О,то е много приятно и успокояващо за мен. Бях го купила преди време,Синеочка беше бебе и като заспи,аз лепках. Обаче почна да спи много по малко и го бях оставила и забравила. Одеве мернах някъде и се присетих,викам чакай да го довърша. Той ММ му махнал найлона,а нали е лепило от долу,залепили се боклуци,косми.. 🤣 Чистих,търках,като го сложа в рамка ще е добре. Ето го и завършен:
Скрит текст:
Първи ми е,та има кусури,обаче става. На слънце много красиво блестят камъчетата. Ще поръчвам пак. 😃 Като време не мога да кажа,но то зависи и от размера,от формата на камъчетата,от всичко. В алиекспрес ги има и са много по-евтини от тукашните магазини. Този ми излезе 4-5 лв.

# 231
  • София
Дадохме муу активен въглен Т си държи.

# 232
Мид, утре да е пушка.
Ени, не ми се отваря финалния резултат.
Сеесте, добре сте си разделили ягодите.

# 233
  • На брега на реката
Ами, изпитите се отложиха за другата седмица.  Направо съм бясна! Бива ли, два дни да обикаляме лаптопите и накрая - др.седмица.

Мид, стискам палци, да се оправи Павката!

Селесте, завидях за ягодите.  Да ви е сладко. Ще трябва да купя, за да направя сладко, че децата много го обичат.

Ени, страхотно е. Браво на теб!

От снимката на Лилс, направо ме заболя сЕрдцето!

Фонсче, уби ме! Абе, ти да не тренираш за околосветско, м?

# 234
Бубе, взимай си лаптопа с теб, пък където те свари изпита, ще го правиш. Аз си пускам интернет от телефона и така работя, като сме в движение.
Днес се разбих от работа, мрън.
Павката да е пушка утре!
Много хубави снимки видях, изобщо не завиждам;)

# 235
Лили, страхотно местенце, хубава масичка 🙂
Не съм пила розов джин 🤔

Може ли да сме такива лами, торта е вече само спомен, а сме трима вкъщи 😂

Джони-бонбони как ли е? Някой има ли инфо. Деси 🤗 😊

# 236
Добър вечер, момичета!
Чак сега се разписвам в юнската тема, но съм изчела всичко дотук.
Али, сърдечна прегръдка от мен!
Ени, с въпросите на Синеочка ме върна  назад и ми стана много мило. Още повтаряме мантрата на големия син тогава, за всичко беше: Защо? Как? По какъв начин? А и моите деца са с няма и година разлика, та беше весело...
При мен нищо ново, от началото на ИП се обостриха проблеми с кръвното и пулса, започнах хапчета, но все ме гложди, че освен стреса, трябва да ида и на ендокринолог. То направо е ужас, ръката ми е все на пулса, само се чудя кога ще ме заболи главата, изпитвам страх, като си меря кръвното.
Започнах да излизам повече и навън не се и замислям за тези неща. Прибера ли се и се започва. Снощи не можах да заспя до 4 часа, пулса ми беше ускорен. Ослушвам се и се оглеждам за някаква работа, нещо като на 4 часа засега, за да си отклоня мислите другаде.
Извинявам се, че ви се оплаквам в неделя вечер, но сега ми дойде музата.
А, и все пак да се похваля, че малкият ми син след прекъсванията за операциите,  завърши успешно 12 клас и ще получи удостоверение за завършено гимназиално образование. Само ще отложим матурите.
И мушкатата ми започнаха да цъфтят.
Бъдете здрави и успешна нова седмица на всички!

# 237
  • Бургас
Новинка, честито завършване на синът ти!
А ти се успокой, не мисли за проблеми и ежедневие. Знам, че е трудно, но всичко това се отразява на психиката и нервите на човек.
Гуш! Гледай и се наслаждавай на хубавите и положителни неща в живота!

Аз нали имах проблеми с кръвното.... Ами, от както е ИП само 1-2 съм получавала сърцебиене и това е. Леко премина. Хапчетата не ги пия.
Сега пия алергозан, че алергията ми се изостри много и съм зле. Кихам, сърбеж... Не ми говори!

# 238
Е, Новика, честит абитуриент. Сама си си дала отговора за пулса и кръвното. Излизай по- често и не ги мисли тези неща. Дано минат и заминат.

# 239
  • София
новинка, жив и здрав да е абитуриента. Колкото повече ги мислиш нещата... толкова по-сложни стават, знам колко е трудно да пребориш мислите обаче, всекидневна ми е тази борба, така чеее смело напред, ние сме тук и всичко ще ти се нареди, обещавам ти Heart Eyes
fonce, кит...ще припадна, много внимателно следя постовете ти и чакам още снимки.
лили, люто ти завидях, да знаеш, душицата ми се изпълни с щастие от твоята снимка.
алечко, все искам да ти вдъхна кураж за МСЧ и все не мога да намеря правилните думи, но се надявам искрено да си щастлива Heart
Бубе, твоите изпити ги взимаш само с отличен, хич не ги мисли, само припомняй за палците.
мид, утре сутрин да се похвалиш, че Павката е добре, кошмарни са тези ентеровируси.

Общи условия

Активация на акаунт