Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 323
  • 851
  •   1
Отговори
# 240
  • Canada
Новинка, честито на сина ти! Пробвай дълбоко дишане за твоите проблеми.

Бубе, чак мен ме доядя, мн несериозно и безотговорно!

Бъни, омръзна му на кита тук, сменил е посоката, опитват се сега да разберат накъде. Само една Бамби мога да покажа от днес. 18 км в гората навъртяхме, вълшебно беше Heart

Хубава и успешна седмица на всички!

# 241
Добро утро!

Бубе,  амче пък майната им, ужасно несериозни.  Скоро ще се оттървеш от тях!

Новинка, браво на момчето,  герой е той! Много ти се събра на теб, но и това ще мине 🤗 Фокусирай се върху положителните неща около теб, другото ще се нареди!

Фонс, много ви се кефя на активистите !

Вчера уточнихме нещата по парното, ще смятат и почваме. Много се вълнувам 🤩 Следобед направихме една бърза разходка по магазините и макар, че бяхме с деца успях да намажа едни сандали 😁 Чистенето на къщата зависна за днес, ма нищо, не е заек, да избяга 😁

Спорна да ви е седмицата!

# 242
  • На брега на реката
Добро утро.

Новинка, браво на детето!  Стоенето у дома подтиска много. Възползвай се от хубавото време и излизай по-често.

Бъни, то това са пародия на изпити. Сигурна съм, че ако бяха както трябва, едва ли би хванала петица, а сега съм отличник, ама не е моя вината.  Confused
Тути, мислех си го, но понякога, вместо да решаваме тест онлайн, се налага да разпечатаме,  попълним,  снимаме и изпратим на имейл т.е., трябва и принтер.  Няма да го мисля вече и квот стане. Писна ми! 
Благодаря ви за подкрепата и вярата в мен, че ще се справя отлично!  Много сте ми мили!  Heart

Фонс, прекрасна Бамби! Blush

Али,  успех с парното. Това значи, че другата зима ще си си на село, нали?

Хубава седмица, на всички!

# 243
  • на Мелмак
Добро утро!

Събудих се в 3.38 Triumph
Как ще ми е денят? Дълъг! Grinning

Новинка, чудесно! И честито!
Излизай колкото можеш повече Hug

Бубе, и мен ме хвана яд, но ще се справиш. Поне сега знаеш кога ще е.

Али, а честито ти парно! Много топлина и уют в къщата! Съпреживявах зелените ти врати Joy Кураж Hug

Мид, да похвалиш днес!

Фонс, завиждам ти на разходките, а снимките са ти Heart Eyes

Изкарахме едни добри почивни дни, малко поработих, но когато беше възможно, излизахме с децата, разхождахме се, ядохме страхотен сладолед, те ме заредиха всъщност!
Мисля, че успях да уговоря майстор да ни прави мебели в Банско, дано до края на годината стане, че там ни трябва всичко Grinning

ММ е харесал ужасни аплици, и ми се сърди като малко дете, че не му давам да ги поръча. Не стига, че грозни, ами и една торба пари Sweat Smile

Пропускам нещо и някой, но главата ми е компот.

Хубав ден и успешна седмица!

# 244
Добро утро.
И аз имах ставания и местения от леглото на дивана, но се наспах.
За днес душичката ми е свита, че трябва между часовете на момчето да го закарам на ваксина. Да ни стиснете палци.

# 245
Маре, стискам!

Ети, да, тук ще съм си вече за постоянно 🤩 Зелените врати, ах, зелените врати... 😂 Още 2 имам само, към избата, и свършват 😂😂😂 Остават стълбите и външната рамка на остъклението.  Вичко друго (а то беше май всичко останало в тая къща) вече не е зелено 😁

# 246
  • на Мелмак
Мари, разбира се, че всичко ще е наред Hug

# 247
  • Euskal Herria
Лека и спокойна седмица, момичета! Без болести и ядове! Simple Smile

# 248
  • Бургас
Марѝ, стискам палците, всичко ще е наред!

Новинка, честит ти абитуриент! Здрав и с късмет да е! За другото момичетата са го казали, ангажирай мислите си с по-приятни неща.

Мид, как изкарахте нощта?

Дотук имам две готови тави соленки и тесто за козунак в хлебопекарната. Сигурна съм, че до довечера няма да има и следа от тях.

Спокойна и слънчева седмица, момичета!

# 249
  • София
Здравейте, вчера два пъти активен въглен му дадохме.Сега няма Т,36,1 е.Снощи беше 38.Днес съм вкъщи,ще го наблюдавам.

# 250
  • Бургас
Момичета,утре съм на работа вече и се вълнувам,все едно за първи път ще ходя на работа!
Това ИП ме побърка тотално!
Да видим какво ще ни очаква утре!
Наздраве!

Мид,как е Павчо?

# 251
Наздраве, Карз. Аз съм на розе.

# 252
  • На брега на реката
Добро утро.

Тази нощ спах, като къпано бебе и може още даже, но и така е добре. Blush

Най-вероятно, в почивните дни ще имаме изпити. Поне за сега е такава уговорката. Пуснаха и ни и материали, та май има надежда. Ще видим!

Карзче, честит първи /след пандемията/работен ден. Хаирлия да е и да няма повече такива принудителни паузи!  Hug

Утре ще имаме, мила среща с инструкторката ни по зумба.  Май съм споделяла, че е бременна и понеже ѝ остава малко, ще стои в София, та утре ще я изпращаме. Heart

Дано не познаят  за времето, че го дават скапано до към 20-ти, а тамън вчера открих сезона на сандалките.

Хубав ден, момичета!

# 253
Добро утро!

Карзче, успешен "първи" работен ден!

Снощи си окосих ливадката, голям кеф да замирише на косена трева... И си легнах с юокра коса,  защото бях дроб. Днес резултатът е... 😂 Ще пътуваме с колеги по срещи и май трябва да направя нещо, за да изглеждам човешки 😁
Цифрата за парното ме стресира снощи, но няма как, ще го правя.

Бубе, бравос,  айде да ги отикваш!

Хубав да ви е денят,  банда!

# 254
  • Бургас
Морген!
Благодаря ви,момичета!
Изчезвам да се трудя!
Спорен и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт