Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 327
  • 851
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро. И аз се пиша наспана. Нахраних котките и сега ще си пия кафето на тишина и спокойствие.
Буб, не съм разбрала за времето и малко се разочаровах.
За днес нямам идея какво да готвя. Мрън.

# 256
  • Бургас
Добро утро!

Карз, спорен рестарт на работата!

И аз от вчера съм с боси крака, въобще да не ми застудява.

Сутрешната и следобедната закуска ще са козунак, за обяд ще сваря малко спагети, че остана от снощния сос, за вечеря мисля да пържа тиквички /започна се с брането им/ + лозови сармички от мама.

След ягодите от неделя така да ме болят краката, снощи едвам се влачех между стаите. То вярно, че беше клечане и дупене, ама чак пък такава болка. Мъжът ми вика „как няма да им е после 4лв килото”. Само дето толкова е на пазара, кой знае на какви стотинки излиза от градината.

Стягаме се с Марто за фризьор, а после ще трябва и да се боядисам в домашни условия. Scissors
Хубав ден, момичета!

# 257
  • на Мелмак
Явно всички сме се наспали днес, денят е друг, а и е слънчево и топло.

# 258
Здравейте!
И аз в отбора на наспалите се.
Карз, лек и приятен да е първият работен ден!
Мид не е писала, дано е добре Павката.
При нас днес предстои пореден разговор, по-скоро вече спор със занималнята на децата. Платили сме и за двете деца занималнята за целия втори срок плюс курса по английски език. Последно са били на 5.3., т.е. имат да ни връщат доста пари, ама все да сме изчакали. Е, колко още да чакаме? При това даже не искаме да ни връщат парите сега, а просто писмено да потвърдят колко ни дължат.
Хубав ден!

# 259
  • София
Добре е,диетства още,но е ок.Отиде с мм да му купят колело,много се вълнува.Цяла година учи и се старае за него.
Аз се наработих Grinning

# 260
  • Germany
Карз, успешен рестарт на работа и от мен!
Мид, радвам се, че Павката е добре вече!
Мен от вчера ме боли глава и съм кисела. Като мигрена почна, ама леко се напрегнах днес, защото четох, че главоболието е един от симптомите на местният енцефалит причиняван от кърлежите. Пише, че симптомите се появяват обикновенно до 2 седмици след ухапването, най късно до 4тата. На мен тази ми е 4тата седмица. Освен това този месец пак ми зацапва цикъла 10 дни, вчера нищо и днес пак малко. Чудя се дали да звънна за час при гинеколога или да изчакам още ден два. Случвало ми се е веднъж нещо подобно и каза, че е от възрастта и пред менопаузните промени.

# 261
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
Днес беше голям майтап! Хубаво е да се събереш с колектива +шефове. Въпреки многото работа, денят мина леко и неусетно! Но, ще чакаме тези дни пак да ни извикат.
Доволна съм!
Преди малко се чухме с една стара колежка, с която работех преди години. Много мило ми стана!
НО, гадната ни госпожа по математика е*а м*м*та на пейзажа, с извинение.
Голяма гад е! Днес пак тест и пак 2ка!!!! Унижава и мачка детето ми! Ако я видя, аз лично ще й направя разгъвка на паралепипед в земята! И не на 2 метра, а на 3! Бонус от мен!

# 262
Карз, поговори с класната.

# 263
  • Ямбол
О, Карз, направо си го представих паралелепипеда.

Мони, главоболие може да се появи от много неща. Следиш ли си кръвното?

При мен днес не ми се получиха нещата. Говорих с шефката, но ме отряза безцеремонно, изобщо не ме слушаше какво ѝ обяснявам. Почти бях сигурна, че така ще се случи, но имах мъничко надежда, че може поне да ме чуе. Ако намери начин да остане и да не се пенсионира, повече няма да мога да издържа и ще трябва да си търся друго училище. Никога не съм допускала, че може да съществува такъв гаден човек, който само мизерии да мисли как да сътвори.

# 264
Лиляна, такива са бедните душички. Има хора, дето живеят, за да правят мръсно....

# 265
Здравейте  Simple Smile
Тези дни изпуснах доста неща.
Мид, много се радвам за младежа, а колелото със сигурност е заслужено. Сигурно вече е горд собственик на двуколесно Simple Smile

Лиляна, съжалявам... на тези дребни и мизерни душички това е единственият начин да се почувстват важни и значими. Аз заради една подобна напуснах предишната си работа след години стискане на зъби, та ако при теб се наложи промяна, може да е за добро.

Карз, направи я на сплескана сфера, ама пак ще й е малко. Дано класната вземе отношение.

Фонс, сега видях Бамби Simple Smile Аз на път за работа минавам покрай едни заешки дупки и обитателите им винаги са там. Не се плашат от колите, стоят си в тревата и ни гледат.

Новинка, честито на момчето ти! Другото.. и това ще мине.

Бубе, ще се справиш, не се и съмняваме в теб Simple Smile Ама е гадно да ви размотават така.

# 266
  • София
Heart

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 07:31 от midnightStar

# 267
Добро утро!

Ейй, Лилс, голяма гад е тази жена, дано се пенсионира...

Карзче, а детето има ли реален проблем с математиката?

Иии, Павче какво голямо колело си има, честито да му е! 🤩

Много интересен ден имах вчера, само дето се убих от път и жега. Но срещите ми бяха ползотворни.  Днес пък ще правя интервюта.
А след работа съм на зъболекар. Дойде ред и на последната коронка, която заради ИП беше отложена.

Бела продължава да повръща въпреки хапчето против повръщане... Ще звъня на лекарката днес да видим какво да я правя.  Какво му става на това животинче не знам...

Хубав да ви е денят,  банда!

# 268
  • На брега на реката
Добро утро.

Честито колело на Павката. Със здраве и кеф, да си го кара.

Лилс, разбирам те и ти съчувствам. На предишната си работя, бях 23 години и на сън да ме бутнеш, знаех какво да направя.  Умишлено ме прецакаха, за да назначат, напълно неграмотна персона.  Издържах, само 8 месеца и помолих да ме преместят. Злоба, сплетни, интриги, подливане на вода. В чудо се бях видяла, а работя само с жени и пак не е било такова нещо. Мястото, на което се преместих, не ми допада, но беше единственото предложение и поне ми е спокойно.
Тази гадина, на колко години е, че има вариант да остане? До колкото знам, служител има право да откаже ранно пенсиониране /по първа и втора категория/ и да работи, до навършване на възрастта по трета, което към момента е около 62 г. за жените.  Да стискаме палци, да се махне!

Карзче, наистина поговори с класната. Не бива да се позволява, такова нещо.

Тути, в отпуск ли си вече?  Лека и приятна да е!

Хубав ден, момичета!

# 269
  • Ямбол
Бубс, сега е на 61, в средата на август ще е на 61 и 6 месеца, колкото ще е за пенсиониране. По принцип има указание от министерството да се пенсионират директорите веднага, щом достигнат възраст, но тя така говори, че все едно изобщо няма да се пенсионира. Прави планове, поема проекти и изобщо всичко върши, все едно ще я оставят.
Досега няма случай на непенсиониран директор, но ние вече можем всичко да очакваме. После пък кой ще дойде ..., то не е една беля.
Всички чакаме с нетърпение август.

Общи условия

Активация на акаунт