Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 113
  • 851
  •   1
Отговори
# 585
  • някъде ... тук ...
Толко видя от тела, Ренко Simple Smile
Попоявиха се хора днес. Снощи в къмпинга беше такава тишина, че ми беше странно. Иначе вечер си е глъчка.

# 586
Честити да бъдат рождениците! Здрави и щастливи!
Весело да е на всички релаксиращи. И ние открихме сезона с караваната. Много вятър обаче се появи и се надявам да се размине дъжда.
Скрит текст:
[/spoler]

# 587
  • Ямбол
Рир, Мери, честити ви рожденици. Здрави и щастливи да са.

Морските снимки са ми винаги приятни.
Хубаво да си изкарате край морето всички, които сте там.
Аз ще почакам.

# 588
  • Germany
Честит ви рожденик, Рир! Да е здрав и усмихнат!
Мер, честито и на твоя внук! Здраве и късмет!

# 589
  • на Мелмак
Да са ви живи и здрави рожденниците, много радост да ви носят. Малкия веднага да се оправя!

Да, засега почивките са странни, защото са спокойни, има страх. Поне са хубави. И да ви кажа - снимките, които показвате са малко, тъй да знаете! Grinning

Аз имам още гостенчета, покрай тях, днес се размазах от мързел. Sunglasses

Приятна вечер на всички!
Менюто на Мари не разбрах? Wink

# 590
Честито на рождениците!
Прибрахме се и ние от път, изкъпах се и ще почвам прането.
Майка ми даде кутии с ядене, та поне това няма да мисля.
Маре, по твоя вилает бяхме, с голямо желание да ти звънна, обаче си изпуснах телефона, няма да казвам къде:( и нямах телефон и нет.
Морските снимки са страхотни, продължавайте, хич не ви завиждам;)

# 591
  • Бургас
Ети, тя не го е издала менюто, но като се има предвид, че по принцип готви тристепенни, че и завъртяни, сега за гостите ще е минимум петстепенно.

От три месеца не се бях качвала в автобус, като екскурзиант бях Simple Smile Обаче с маската вътре щях да се задуша, откъм климатик бяха поспестили ми се струва.

Тути, ще го бъде ли телефонът?

# 592
Не е сигурно;)
Понеделник ще му поръчат микрофон, ще видим. Много съм зле с вещите аз, направо се ядосвам на себе си.
Това ми е трети с такава съдба.

# 593
Страхотни снимки показвате Simple Smile
Фонс, за мен драстично е до ушите и над тях, така че твоето е ок.

# 594
И малко от карибският  басейн

# 595
  • На брега на реката
Добро утро,

Честити да са, малките рожденици.  Здрави и щастливи да са!

Прекрасни снимки!  Как ми се ходи на моренцеее, ама няма да е таз година.  Здраве да е,  догодина ще идем!

Фонсче, дано намерите решение, че много неприятно така.

Ние след малко изчезваме на село, та затуй така рано съм скокнала.

Ем ми се губи напоследък!

Хубав да е денят ни!

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 06:23 от Бубoлина

# 596
  • на Мелмак
Бубе, ама много рано си скокнала Grinning

Духа при нас, но поне е слънчево, ще ходим до Пловдив, децата искат тук, да ходят на МОЛ. Ако ни остане време, мисля да се видя с приятелки, толкова ми липсват!
Тит, тази акула да не е нещо болна?

Хубав ден от мен, мацки!

# 597
Не, съвсем здрава си е, това, което се вижда на устата и е куката , с която са я хванали.Това е синя акула, достига до 3 метра. Тази беше 71 инча и я върнаха обратно в океана.

# 598
Добро утро.
Румка, нищо не видях, въпреки очилата ми.
Тути, и аз имам такова изпълнение в един ресторант. Връщам се, сядам на масата и казвам тихичко какво е станало, а ММ тръгна да става, за да го вади. Тактично му казах, че даже съм пуснала водата и няма нужда да става.
Ети, менюто беше вкусно но бедно. За първи път посрещам гости на малката кръгла маса и тя се запълни с  малко чинии. Имаше богата салата от айсберг, печени червени чушки, гриловани тиквички, гъбки и карамелизирани моркови с домашен дресинг. Роло от тиквички, кашкавалчета, бресаола, запечен камембер, маслинки, пилешки хапки с корнфлейс, пържени пресни картофки, сурови ядки и тирамису. Фонсе, не съм забравила за снимката. Днес ще е.
Но иначе да ви кажа, че ми беше много, много приятно. Толкова разговори, спомени, смях и музика.....Определено добре ни дойде на всички.
Титина, сраховито животно, но жална картинка с тази кука.
Хубав ден, момичета.

# 599
  • Бургас
Добро утро!
И тук е мрачно, а Вики от 6ч е сложила банските, в 8.30 се измори да чака и заспа екипирана. Ако все пак пекне, ще допълня морските снимки от вчера.

Тути, дано успеят да оправят телефона.

Марѝ, как бедно, аз преядох само докато го изчета.

Общи условия

Активация на акаунт