Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 109
  • 851
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!

Много благодаря за морскте снимки.  Не ни щадете, аз и без това само на снкмка сигурно ще го гледам морето 😊

Тути,  дано спасят телефона.  Иначе те разбирам, аз моите ги троша. Даже вече не се ядосвам 😁

Снощи открих сезона на баровете, еми много е хубаво 😁 Танците ми се разминаха де, но следващата седмица и те са в плана. Не спах достатъчно,  но се събудих и не можах повече. Нищо, чакам си работачите и ще отметнем туй - онуй, а следобед сигурно ще прилегна.

И тук нещо е мръчкаво. За косене е идеално, но за плаж не става...

Вчера си взех моята колица. Ем може да е старичка, но си я обичам 😁

# 601
И аз много се кефя на снимките ви! Искаме ощее! 🤗
Селесте,дано да се оправи времето. Тук пече за сега.
Али,и аз съм така с колата. ММ само се чуди с каква да я сменим,аз не искам. Здрава,икономична,с всичко необходимо,върви прилично.. Какво му трябва повече не знам. 😃
Мари,менюто звучии мммм. Преглътнах!
За телефоните-нали знаете,ММ е на линия да ги ремонтира. 😁🤪
Будих се в 8,но ходих до 00 и пак задрямах. Сега ставам да правя закуска.
Хубава неделя! 🤗🌺

# 602
За телефоните-нали знаете,ММ е на линия да ги ремонтира. 😁🤪
Ааа, включваш се точно на време. Тъкмо обсъждам с ММ болката си. Но ТМ няма как да ми помогне, уви. От 2 седмици съм с нова нокия. Този път екстрата не е фенерче, а радио Kissing Heart, но се оказа, че всички ме слушат много по- тихо, а за стария телефон едва ли ще си намеря капаче.....

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 13:43 от mariat

# 603
Пиши ако искаш на лс какво капаче ти трябва,в замяна искам това парченце! 🤣🤗😍

# 604
  • Canada
Ох бе, Ени JoyJoy
Правих в петък полу-тирамису - крем забайон с бишкоти с кафе. Всъщност аз тази комбинация харесвам, изобщо не държа на маскарпонето.

Селесте, отидохте ли на плаж, че ми стана мъчно за Вики Blush

За пръв път в живота си чупя телефон, настоящия. Изпуснала съм го някъде и има отчупено парченце от екрана в долен ляв ъгъл плюс пукнатина през целия екран. И понеже смяната на този модел е сложна и скъпа си ходя така.

Тит, отдъхнах си, че са я пуснали Disappointed Relieved

Ще хващаме гората ние, нещо ми е уморено. Отрязах косата, до брадичката Grinning

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 16:04 от Foncé

# 605
  • Бургас
Fonce, не. Направихме една хубава разходка из Морската, пързалки, Лунапарк и като изпече едно слънце, да се пукнеш от яд. В 13ч обаче няма сила, която да ме завлече на плаж. Ако е басейн, не ми пречи, но времето ми за плаж е 8.30-9 до 12 макс.
Честита ти прическа!

# 606
Ако Фонсе си е показала новата прическа и после се е скрила- ще си скрия и аз снимката с тирамисуто. Kissing Heart
Ени, ето го телефона.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 16:17 от mariat

# 607
  • Бургас
Фонсе не успях да те видя,много си бърза!

И на мен ми стана мъчно за Вики!
Селесте,ние щом ще ходим в морската или в центъра,банските и хавлиите са винаги с нас,че не се знае какво ще ги споходи моите калпазанета!

Нещо ми е сдухано,тези дни....

# 608
Никакви такива сдухвания и нерви, ще се караме:)
Бяхме на кръщене ние, и кака ви е с нова прическа, боядисах се и понаправих. В последния момент смених концепцията за облеклото и  май не ми се получи особено добре, ама здраве да е.
Остарявам за къси рокли, а с такава се бях спретнала:(

# 609
И аз се боядсах. Иначе рокли стоят в гардероба, ако сложа някоя лятото е събитие и обикновено се излива порой.
Момичета, хубава вечер и успешна нова седмица!

# 610
Добро утро!

Къде сте бе мили мои 😁

Вчера много хубав ден имах, отдадох се на заслужен мързел 😁 Следобеда прекарах с дружките на раздумка. Само вечерта си отрепах гледайки 365 дни... Голяма боза.

Много слънчева и успешна седмица ви пожелаяам!

# 611
Добро утро. Обявявам наспиване. Е с гаден сън, но официално се водя наспана. Вчера се отдадох на мързел, пийване и хапване. Днес традиционното- пазар, чистене, готвене....

# 612
  • Ямбол
Добро утро!

Поредната натоварена седмица ми предстои. Ще раздавам дипломи, ще оформям оценки(голямото писане започна отново) и накрая бал.

Дано да е слънчева и успешна седмицата ни!

# 613
  • На брега на реката
Добре утро,

Наспана съм и аз, даже скокнах до поликлиниката за профилактични изследвания.  От 10,30 съм на очен и най-вероятно ще сменям диоптъра.

Много ми харесват морските снимки и не само те. Така ми е една идея по-леко, че тази година няма да го видя.

Лилс, успешно да приключва натоварената ти седмица.

Хубава и успешна да е, за всички!

# 614
  • София
И аз към работа отивам,до 13 все ще избутам:grinning:
Успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт