Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 103
  • 851
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Добро утро!
Нямам нищо планувано и за днес. Това седене у дома ми идва в повече.
Трябва да се промени това някак!

Лили,дръж се,не остана!

# 616
  • Mediterraneo
Добро утро!
Ние два дни се размазахме, сменяйки плажа с басейн и обратно. Никога по това време не съм толкова свободна, та се наслаждавам. В петък започвам работа, нямам търпение! Малко по малко животът се събужда. Нищо не е същото, но дано скоро стане!

# 617
Добро утро!
Поизгубих се, но ви четях тук-там, стисках палци, пращах положителна енергия и се радвах на успехи.
Мина рождения ден на Дребси, завършихме първи клас, отпразнувахме го, вчера празнувахме и ситен с приятели. Хубави поводи ни се насъбраха, видяхме се с приятели и близки.
Първото събиране с хора ни се случи на завършването на каката. Цял следобед времето беше "аха да завали", но ни пощади. Задружен клас сме, поканихме и госпожите, децата се видяха, радваха се, играха, лудяха, играхме хора. Толкова беше зареждащо, че всички си тръгнахме дружно в 22:30, за да няма сръдни.
Вчера, на празника на ситното, дойдоха всички. Аниматорът е най-добрият за мен, обхвана всички деца, те много се забавляваха, майките - също.
Заредена съм с хубави емоции.

# 618
Да се "тагна" и аз от работното място. Направо като почивка ми е ходеното на работа в момента Joy

Напоследък много монотонно и еднообразно ми е ежедневието. Ще търся нещо за промяна, в краен случай ще ида на фризьор Sunglasses

Хубава и спокойна седмица!

# 619
Буб, да ни се похвалиш с добри резултати!

# 620
  • На брега на реката
Благодаря, Мари!

Прибрах се.  Очаквано,  диоптъра ми се  е увеличил и ще ходя да сменям стъкла за близко.  Докторката каза, че вече има нужда и от очила за далече/0,75/, но засега няма да ги правя.  Аз, не чувствам нужда, към момента.
Изследванията, ще са готови утре. Ще видим там, какво ще е положението!

Лято, честит да е Малчо. Здрав и щастлив!

# 621
За да те успокоя, и аз имам изписани такива очила. Протестирам и за момента не съм ги направила.

# 622
  • Mediterraneo
А ще видите колко е по- хубав светът с тях! И аз протестирах, но после се чудех защо съм си го причинявала. Моите хем бяха само по половин диоптър( сега са с цял).

# 623
Аз си направих 0,75 за далече, но съм ги ползвала няколко пъти - за шофиране вечер или за субтитри, чак ме е яд. Имаше промоция колкото  за диоптрични, толкова фрий за далече или слънчеви. Много ме е яд, че не си взех слънчеви. А след ИП по цял ден на компа ме е страх да ида на очен. А наистина не виждам надалече, размиват ми се образите.

# 624
  • Ямбол
И аз съм вдигнала диоптъра - дистанционно плюс писане на документация в нюню място за писане. Имам очила 0,75 за близо и ги усещам слаби. Засега няма да ги подновявам, ще видя септември как ще е. Интересно, че на компютъра, телефона и четеца нямам проблеми, само на хартия в документи, когато пиша.

# 625
До преди година не ги носех, но вече не виждам надалеч. Т.е. виждам, но замазано и се дразня. Чудя се за операция- тук или в БГ, а и ме е страх, че освен лещите и катаракт ( поне не е мръднал от 3 години). Та сега съм нон стоп с очила. Иначе за компютър и четене не ги използвам, виждам си перфектно.

# 626
Добро утро,  банда!

Както съм споделяла и преди аз съм много недоскив от години и нося лещи. Очилата са ми само за домашно ползване.

Вчера имах много хубав ден, след работа си взех чавето и ходихме намигра, а след това се видях с мила дружка. Ако не бях намръзнала вечерта щеше да е перфектно 😁

Днес брат ми има рожден ден, да ми е жив и здрав! Довечера ще се съберем да се почерпим.

Спорен ден,  банда!

# 627
  • На брега на реката
Добро утро!

Тарти, радвам се, че най-после започваш работа!  Пожелавам, скоро нещата да се върнат, в обичайния си вид и ритъм.

Аз, надалече си виждам и то добре, ама явно и там са започнали промените, но все още не са много осезаеми.  За близо, съм с очила от 8 години. Започнах с 0,5 и вчера 2,25 макар, че и с тези, които съм в момента 1,75 си виждам що годе добре, но не искам да си мъча очите.  Докторката каза, че е нормално за вързастта, повишаването да е с 0,5 за две години, а при мен са минали 3 г.  Ще подменям стъкла на единия чифт и си избрах, многоготина рака. Добре, че няма голям избор в отпиката, че не знам как щях да си избера рамки. Joy

Хубав да е денят ни, момичета!

# 628
  • на Мелмак
Добро утро!

Али, жив и здрав да е брат ти! Gift Tada

И аз съм недоскив от ученичка. Късогледа съм. Лещи носих всякакви, включително и цветни - тюркоазени, много ми отиваха Wink
Но после, покрай работата съм само с очила. Имам и слънчеви диоптрични, удобни са ми за каране.
Много ми е трудно да сменям рамки Thinking

Тарти, дано имате работа. Тази година ще е странна. Дано няма други такива.

Али, звучиш много добре!

Снощи бяхме на гости, много добре си изкарахме, и аз малко се понамръзнах, че бяхме на двора, но пък се посмяхме.

Хубав ден от мен!

# 629
Добро утро.
Али, Ети, ще ви се карам! Пазете си кръста. Честито да е братчето. Пожелвам скоро пак да те направи чичо.
Тарти, успешен сезон на теб.
Нося очила от 18 годишна. Почти не съм качвала диоптъра за тези години. Последно за 10 год. съм качила само на едното с 0,5.
Тъкмо исках да си избирам рамки, и дойде извънредното положение, а сега съм само със слънчевите. Буб, моята щерка също си ги избра трудно. Обиколихме всички възможни оптики и премери всичко, което си науми.

Общи условия

Активация на акаунт